Eşimin Amerika’ya gitmesi

alevalev888

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2023
36
3
6
Merhabalar.

Eşim birkaç hafta bensiz Amerika'ya gitti. Kendisi çalışmama karşı olmasına rağmen işe başladığım için böyle olduğunu söyledi. Yani işe başladım diye bana kızdı. Amerika’da yaşayan bekar bir erkek arkadaşı var, onun yanına gitti, evinde kaldı “intikam” olarak. Daha sonra beni iki hafta için birlikte Amerika’yı gezmeye davet etti ama birlikte başvuru yapmadığımız için bana vize verilmedi, red aldım. 6 ay geçti ama kızgınlığım geçmiyor..

Sizce haksız mıyım hanımlar?

Son düzenleme:
Merhabalar.

Eşim birkaç hafta bensiz Amerika'ya gitti. Kendisi çalışmama karşı olmasına rağmen işe başladığım için böyle olduğunu söyledi. Orada yaşayan bekar bir erkek arkadaşı var, onun yanına gitti, evinde kaldı. Daha sonra beni iki hafta için birlikte Amerika’yı gezmeye davet etti ama birlikte başvuru yapmadığımız için bana vize verilmedi, red aldım. 6 ay geçti ama kızgınlığım geçmiyor..

Bence haklısınız mevzuyu tam anlamasam da

Merhabalar.

Eşim birkaç hafta bensiz Amerika'ya gitti. Kendisi çalışmama karşı olmasına rağmen işe başladığım için böyle olduğunu söyledi. Orada yaşayan bekar bir erkek arkadaşı var, onun yanına gitti, evinde kaldı. Daha sonra beni iki hafta için birlikte Amerika’yı gezmeye davet etti ama birlikte başvuru yapmadığımız için bana vize verilmedi, red aldım. 6 ay geçti ama kızgınlığım geçmiyor..

İşe girdin diye kafası bozulup Amerika’ya mı gitti? Anasının evine gitsin o zaman gelmesin.
Vizenin nasıl verildiğini şimdi mi keşfetmiş ha diyince verilmediği hele son dönemlerde vize çıkmadığı ayan beyan ortada. Senin gelemeyeceğini bilerek yalandan gel demiş.
Kızmakta haklısın ama ısıtıp ısıtıp kendini sinir etmekte haksızsın. Kız, hıncını çıkar, burnundan getir be bitir. Sen değil o sinir olmalı.

Üzgünüm ama derdiniz anlaşılmıyor.
Eşiniz sizsiz birkaç haftalığına Amerika’ya mı gitti ? Türkiye’ye geldikten sonra birlikte iki haftalığına gitmenizi mi teklif etti ?
Cümleleriniz çok anlaşılmaz veya ben anlayamadım. Konunuzu düzenleyin bence
Karadağlıyım yabancıyım, Türkçem için kusura bakmayın, biraz karışık oldu yazdıklarım.

Eşim işe başladım diye bana kızdı ve intikam olarak bekar bir arkadaşını ziyarete Amerika'ya gitti. 3 hafta kaldı. Sonra beni de davet etti ama vize vermediler bana. 6 ay geçti ve hala kırgınım…

Karadağlıyım yabancıyım, Türkçem için kusura bakmayın, biraz karışık oldu yazdıklarım.

Eşim işe başladım diye bana kızdı ve intikam olarak bekar bir arkadaşını ziyarete Amerika'ya gitti. 3 hafta kaldı. Sonra beni de davet etti ama vize vermediler bana. 6 ay geçti ve hala kırgınım…
Senin gidemeyecegini bildiği için gel demiş bu hanzolari çok mu ariyorsunuz çalışmana izin vermemek ne demek çok kazanıyor kendi galiba da izin vermiyor kizmakta haklısın tabiki kafam esti gidiyorum tatile ne demek

Karadağlı yabancıyım, Türkçem için kusura bakmayın, biraz karışık oldu yazdıklarım.

birincisi kimsenin bu şekilde davranmaya hakkı yoktur sizin çalışma hayatınız konusunda. ikincisi sizin bu konuda pasif kalmamanız gerekliydi. üçüncüsü de kırgın olmanız gayet doğal ama bunun altında kaldığınız sürece eşiniz arkanızdan her zaman iş çevirecektir. ağırlığınızı gösterin.

Valla Karadağ çok güzel bir ülke, şöyle saygısız ve terbiyesiz bir ayıyla evlenmek için mi bırakıp geldiniz? İlaveten artık Türkler deliler gibi Avrupa vizesi arıyor, Karadağ da gayet popüler herkes gitmiş Mersine siz gitmişsiniz tersine :110:

Eşiniz ne iş yapıyor çok merak ettim 3 hafta kendi kalmış 2 hafta da sizinle kalalım demiş.
O sizden “intikam” almak için tek başına tatile gittiyse ve siz 6 ay geçmesine rağmen sindiremediyseniz, bir de siz “intikam” alın bakalım onun tepkisi ne olacak.

birincisi kimsenin bu şekilde davranmaya hakkı yoktur sizin çalışma hayatınız konusunda. ikincisi sizin bu konuda pasif kalmamanız gerekliydi. üçüncüsü de kırgın olmanız gayet doğal ama bunun altında kaldığınız sürece eşiniz arkanızdan her zaman iş çevirecektir. ağırlığınızı gösterin.
Ona göre arkanında iş çeviren benim çünkü iş buldum ve işe girdim. Bir sene Türkçe öğrenerek geçirmeme ve çalışmak istediğimi söylememe rağmen.. ancak çocuk sahibi olmak için evlendiğini ve önce çocuk yapması gerektiğini, sadece ondan sonra işe gitmesi gerektiğini söyledi. 3 sene bile olmadı evleneli ne acelesi var ki anlamıyorum.. her zaman bana Türkiye’de herkes böyle olduğunu söylüyor, ama ben artık inanmıyorum.

Ona göre arkanında iş çeviren benim çünkü iş buldum ve işe girdim. Bir sene Türkçe öğrenerek geçirmeme ve çalışmak istediğimi söylememe rağmen.. ancak çocuk sahibi olmak için evlendiğini ve önce çocuk yapması gerektiğini, sadece ondan sonra işe gitmesi gerektiğini söyledi. 3 sene bile olmadı evleneli ne acelesi var ki anlamıyorum.. her zaman bana Türkiye’de herkes böyle olduğunu söylüyor, ama ben artık inanmıyorum.
eşiniz tarafından manipülasyona maruz kalıyorsunuz. kendinizden asla taviz vermeyin, sınırlarınızı koruyun, ne yapmak istiyorsanız onu yapın. bu hayata bir kere geldiniz sonuçta. umarım hayat size güzel fırsatlar getirir, hoş geldiniz. 🩷

Aman diyeyim sakın bırakmayın işi. Bu herif çocuk yapıp eve tıkıp arkanızdan rahatça iş çevirebileceğini düşündüğü için evlenmiş sizinle. Amerika 'ya bahane ile kaçtı, Allah bilir ne b.klar yedi orda, ortaya çıkarsa da senin yüzünden oldu sen beni ittin falan diye çemkircek.

bununla mı uğraşılır ya herşeyde böyle intikam falan. Bide anasına değil teee Amerika’ya gitmiş. Gitsin dönüşü de olmasın

Back
X