Eşimin anesi ve ablasi geliyor :(

Senin haberin olmadanmi gelmisdi kv?
Yani haberiniz vardiysa ve önceden tamam deseydiniz bencede iyi olmadi ama öbür türlüyse bilemicem. 3 hafta cokda bi zaman degil aslinda ama bunu kv ile yasayanlara sormak lazim bir gün nasil zor geciyor diye

Haberim yoktu geleceğinden. Yinede güler yüzle karşıladım. Ama 3 hafta lafına fikrimi diyemedim işte.

Eger kv becerikli biriyse bunu lehinize çevirin. Alin kocanizi cocugunuzu gezin.. ev islerini düşünmeyin. Anlasamiyorsaniz sureklj beraber oturmaniz ortami gerer. Ama hic olmadi 3 hafta bi sekilde gecer zaten sikmayin caninizi..

Babaannem derdiki hep"buyukten zarar gelmez kizim"
çok ayıp olmuş eşinize. Sizin anneniz gelse eşiniz de gitmesini istese siz bunu annenize ne halde soylerdiniz acaba.esinizin yerine koyun kendinizi. Üç hafta kalsaydı kadın ne var yani. Sanırım çok da fazla gelmiyorlar.ayda yılda bir olabilir....

Siz de" anne biz burda çok sıkıldık üç hafta sonra görümce gelmesin biz gidelim gezelim deseydiniz.ankarayi özledik deseydiniz. "Bu sekilde çok ayıp olmuş gerçekten. Tamam 3 hafta uzun süre ama eşiniz için değmez mi. Şahsen ben o kv denin suratına bakamadım utanctan. .kv nin yerinde olsam evinize değil gelmek yüzünüze bile bakmazdim. Oğluna kovdurtmussunuz kadını resmen.

Hayır dünyanın bin türlü hali var.hastalik var cocuk var.buyuklerimize hep ihtiyacımız var.ailenizin sizin yetisemediginiz yerde yine kv kosar yardiminiza.bence onları kırmamak gerekir. Biraz idare etmeli

cok ama çok ayıp olmuş.bi nevi kovulmuş gibi olmuş.kocanızdan yol, su, elektrik olarak dönmese de yıllar sonra evladınızdan döner.keşke içimiz biraz daha geniş olsa.kayınvalideniz kırılmış olmalı yazık olmuş.
sizden habersiz program yapınca ne oluyor kamu kurumu değilsiniz ya oğlunun evi.ata dörttür bence.kendi ailemize nasılsak eşimizin ailesine de aynı hassasiyeti göstermeliyiz.

Gelmiş insanı göndermek hoş olmaz. Umarım eşiniz güzel bir bahaneyle annesinin gönlünü almıştır. Ama bir yandan da valizi toplayıp size geliyorum diye 3 haftalığına çıkıp gelmek de doğru değil. Orası "oğlunun evi" değil; "oğlunun ve gelininin evi". Büyüklerin de küçüklere bazı konularda saygı göstermesi gerek. En başından uygun dille araya mesafe konulmalı. Böylece kimse darılmaz, üzülmez.

Gecerli bi bahaneniz olmazsa ayip olur.simdi adam anne gelme diyemez ve bozulmasida cok normal.
Su kayinvalidelerin biraz daha anlayisli olmasi gerekiyo.3 hafta ne ya.

Umarım eşiniz uygun bir dille söylemiştir. Ancak siz doğru olanı yaptınız. Emri vakiye 1 kez göz yumarsanız gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Burada ayıbı siz değil, eşiniz yapmış.
Gerçi nasıl durumu izah etti bilemiyorum ama, konuşmanın ertesi günü gitmeye kalkan kayınvalide pek hayra alamet değildir.
Elbette size sormadan o kadar uzun bir süre kendilerince plan yapmak düşüncesizlik.
Ayrıca evlat da olsa birinin evinde 3 hafta kalmak(zorunlu haller hariç) zaten başlı başına ev sahibine edilen bir ayıp bence.
Umarım bu olay sizin başınıza patlamaz ve sorun olmadan unutulup gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…