Haha vallahi çok doğru bir tespit aklıma gelmemişti :)Desene kv kp bahçe
Desene kv kp bahçe yerine seni biçmeye gelecekler:)))
Teşekkür ederim görüşleriniz rahatlattı beni.3 hafta + görümce ile birlikte belirsiz süre ...bu kadar uzun süre evde başkalarının varlığına katlanılır mı? konu sahibi haklı, tamam gelinir gidilir de evde hizmet edecek olan, kayınvalideyle görümceyle uzun saatler geçirecek olan kadın oluyor. Eve kim gelirse gelsin öncelikle evin kadının olumlu görüşü alınmalı.
Evet arkadaşım. Teşekkürlerküstü de mi gitti yani ?
peki eşiniz tavır yapıyor mu ?
ya insanı baydırmadan adam gıbı bi kaç gün durup gitseler ne olurs sanki 3 hafta kendi kalacak sonra da gorumce gelecek bıraz da öle kalacak bu kadar misafirlik mi olur ya yatak yorgan hergun ındır kaldır
şimdi de madurları oynayıp sömürü yapıp huzur bozup ta gıtmıstır işte kalse bi dert gitse bi dert
Zor dengeler yahu ne biliimBenim kayinvalidemler de uzakta senede 2 kere gelirker.her seferinde 1 ayi doldurmadan hayatta gitmezler.bunaldigimi da anliyorlar ama her seferinde yine ayni.birde eve donunce nasil bu kadar kalabiliyorsun diyenler olunca sirtina cikmiyomya diyormus.bunu da bana kendi soyluyor. Ha benim kayinvalide uyumludur.evlendigimizden beri sorun hic yasamadim.kendini neredeyse ogluna adamis kadin.yapacak bisey yok deyip ayi doldurmaya bakiyorum.bu kalma isi biraz da hava atma isi herhalde.oglumda kaliyorum iste su kadar falan diye.bunu da genelde erkek aileleri yapiyor.Aslinda tadini kacirmamak lazim kalmanin.ama sizin yaptiginizi ben yapsam esim annem tabi kalicak.git diyememki.seninkilerde gelsin kalsin istedigi kadar der.kesinliklede gondermez.
Allah razı olsun sizdenBen eşimin babası için bır ay hamile hamıle köydr kaldım.. o zamsn eşime demiştim hamılryken cok zor başka yerde diye.. o da yapacak birsey yok.. birazda kahır cekmemiz lazım demişti.. gercrkten bazen yapacak birşey olmuyor. Şimdi yılda ıkı ay eşimin babasına bakıyoruz hamılrykende baktık evimizde. Cok xor oldu yine.. çünkü eşimin bsbası normal bir yaşlı degil aklı dengesi yerinde drgil gibi agır depresyon hastası ve iki göxüde görmüyor.. bizi ruhsal durumu mahvedıyor.. benimde psıkolojım bozuluyor.. ben kv kp saglıklı olsnlara özrllıkle ruhsal olarak cok özenıyorum.. eşimedr diyorum keşke babam böyle agır bı hasta olmassydı gelseydı aylarca kalsaydı. Konuşsaydık sohbrt etseydık. Torununu sevseydı. Gexdırseyfdık.. ne bılım.. ama hiç biri olmuo.. halınıze şükredın kızlar.. bakımı falan hiç birsey bize zor gelmıyor ama psikolojisi bizi mahvedıyor... insnın bizde hal bırakmıo.. hep uykusuz geceler huzursuz günler... halınıze şükredin allah kimsenin aklını başından almasın.. bende şükrediyorum rabbım beterindrn korusun... yapacak bırsey yok... bende bu durumu idare etmek zorundsyımm allah rızası için... eşime destek için..
rica ederim. Kayınvalidenizin, kayınpederinizin ya da başka bir yakınınızın sağlık sorunu olur zorunlulukları olur belki 3 hafta değil 3 ay ağırlarsınız evinizde. Ama böyle keyfi durumlar için size danışmaları gerekirdi. Orası ortak eviniz ve muhtemelen kocanız sizin kadar evinizde annesiyle, kardeşiyle vakit geçirmeyecektir.Teşekkür ederim görüşleriniz rahatlattı beni.
Gelini de oğlu da olsa evlerinde 3 hafta + belirsiz bir süre kalmayı ve tatillerini kendi kendine planlayıp emrivaki yapılıyor olmasından olabilir mi?kayınvalidenin terbiyesiz ya da kötü insan olduğunu nerden çıkardınız ki?
çok nezaketsizce bir yorum.
Gelini de oğlu da olsa evlerinde 3 hafta + belirsiz bir süre kalmayı ve tatillerini kendi kendine planlayıp emrivaki yapılıyor olmasından olabilir mi?
Nezaketen bir evin hanımına sorulmuyorsa gelmeden, planlar ona bırakılmıyorsa ya da danışılmıyorsa önceden bu nezaketsizlik terbiye eksikliği demek olmuyor mu?
ya ben bu milleti analamıyorum
kaynana bize geliyor 3 haftadan fazla kalacak diye yazınca bütün millet ya bu nasıl iş olur mu terbiyesizlik , ayyy bu kadar süre dayanılır mı , aaay allah kolaylık versin falan yazıyor
kadın eşim konustu başka planımız var dıye kaynanam gidiyormuş diye yazınca da , ayyy ayıp oldu 3 hafta nedir geçerdi , vay bir anaya bu yapılmaz , nedir anlamadım ben
kırk yılın başında bi tatil oluyor kaynana kendı dusunsun bunlar gezer dıye
calısan ınsanlarsa eger tatıl yokken gelsın de hıc degılse bı faydası dokunur
bunların kendılerıne gore bı planı vardır dıye dusunemıyor mu herkes tatılı dort gozle beklıyor yanı yalan mı 2 gun dur gıt madem butun tatılı berbat etmek nıye ?
kaynana durup da konu sahıbı sinir olacağına gitsin de kaynana sinir olsun
illaki bi taraf üzülecekti
Aynen öyle. Eşler annelerine gidince yan odaya kaçıp maç izliyorlar, gelinler de yaşlıları oyalıyor.Bu arada kızlar hani konu sahibine diyorsunuzya sen böyle dedin senin eşinde ailene böyle deseydi hoşuna gidermiydi diye yahu zaten adamlar evde durmuyorlarki onlarda bizim gibi 24 saati kv yle falan geçirselerdi emin olun 2 gün dayanamazlardı kan çıkarırlardı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?