Eşimin anesi ve ablasi geliyor :(

Üç hafta ne demek ya çok saçma.oglunun evi de olsa amerikan danda gelse üç hafta yatili kalinmaz.ayıbı yapan kv niz hiç kara bakilmasin.herkesin kendine göre bir yaşantısı var nasıl rahat ediyorlar ben onu anlamıyorum yani insan kendi evinde rahat eder kaldiki üç hafta birde gorumce ekleniyor..m

Isabet olmuş zira kayınvalideniz sizin yolculuk planınınızı dahi değiştirmiş siz gitmeyin onlar gelsin diyerek ki bu hoş değil. Ama size tavsiyem baştan belirtin böyle durumlarda,sorun yaşamamak adına.

Bence cooook yanlis dusunuyorsunuz. Kendi anneniz gelse gule oynaya agirlardiniz ama. 3 haftadan ne olacak? Esinizde bir ananin yavrusu unutmayin! Onunda ozlemeye hakki var..belki cocugu bahane edip anne ozledim gel demek istedi. Abartmayin bence 1 ay olsa toplamda ne olacak sanki.

Ben dusunuyorum anneannem icin gelini boyle seyler dese cok uzulurdum zira agzi var dili yok bir kadin ama iste genel yafta kaynana olunca belkide isler degisiyordur..

3 hafta gerçekten benim için de cok fazla ama eşimi ailesine karşı mahcup etmek utandırmak istemezdim ben olsam.

ne guzel yaa 3hafta kabusundansa 1gun kalip gitmis ama ben bunun unutulacagini sanmiyorum esinizce. suc sizin de olmadigi halde bir de.orasi onun ogulcugunun evi degil sadece,fikrinizi almazsa bu tavri da hakediyor kaynana bence.saygi gormek istiyorsa once saygi goster in,basina buyruk is yapmasin,oglan cocuguna sahip diye tum saygi kurallarindan muaf saniyorlar kendilerini...

Tebrik ediyorum eşini benimki hiç böyle bişey yapmazdı rahatsız olan gider derdi.Çünkü bi onun annesi var bu dünyada.

Uzaktan geliyorlarsa 3 hafta kalmaları niye sorun olsun ayrıca niye görümcenizle gelmiyorlar onlar neden 3 hafta sonra gelecekler hem onlar fazla kalmazlar belki hem evliyse sizde nasıl uzun süre kalsın ki görümceniz yani kalsa kalsa birkaç gün kalır dönerler. Eşinizin alınması normal.

Gerisini şimdi okudum. Sanırım yanlış okumadım eşiniz annesinin 3 hafta gelip sizde kalacağını söyledi zaten haber vermiş oluyor yani anlamıyorum uzaktan gelen insanlar ve siz eşinize onu istemediğinizi mi söylettirdiniz kadının yüzüne karşı yani kadın hiç gelmeden reddedilmiş mi oldu. Yazık kadıncağıza ben olsa bir daha evinize adım atmam. Biraz empati kuramıyorsunuz aynı şey kendi anneniz için geçerli olsaydı o uzakta olsaydı 3 hafta kalmak isteseydi ve eşiniz ben istemiyorum deseydi annenize eşim istemiyor diyebilir miydiniz. Sanmıyorum. Benim annem şehir dışında geldiği zaman 2 hafta ve daha fazla kalır eşim bir kere gelmesin demedi dese ne yapardım bilmiyorum. Allah mübarek günde vicdan versin kadının tek istediği torunuyla hasret gidermek ayrıca herhangi bir sorununuzda yok ilerde siz de kayınvalide olacaksınız unutmayın!!

Yani kayınvalide bir arkadaş gibi olamaz, eğlenceli, bol sohbetli günler geçirilemez ama 3 hafta da sabredilmez mi yaaaa

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bir gün anne gel bilmem ne kalesini gezelim deseniz
Başka bir gün anne gel meşhur pazar varmış, oraya gidelim deseniz

Başka şehirden gelen misafirlerimizi nasıl gezdiriyorsak öyle gezdirip oyalasanız.

Eşimin annesi yani bir de bu.
Direkt kötülük, direkt saygısızlık yapmadığı sürece bu kadar da mı sabredilmez.

Kaç gün kaldı, eşiniz ne dedide kv.niz gidiyor ? Ve en önemlisi bunu demeyi eşiniz nasıl kabul etti ?

3 hafta, az ya da çok herneyse , gezer tozar , uyur kalkar , bir şekilde bitirirdiniz.

Daha geldiği zamandan git demek hangi vicdana sığdı anlayamadım.
Üstelik ne kavga çıkarmış ne yaralamis.

Altı üstü torun sevip, iki üç konuşup evine gidecekti.

Sizin derdiniz sonrasını hesaplamak sanırım. Bu hep tekrarlanır diye düşünüyorsunuz.

Evinizi, yaşadıklarınızı bilemiyorum ancak normal şartlarda bir anneye ayıp etmişsiniz ikinizde .

Desene kv kp bahçe
Offfff allah yardımcınız olsun. Benim de doğum için şimdiden yerini yapıyor kv. Kp diyor bu sene bahçeye bişey ekmeyeceğim torun sevecez diyor. Kafayı yerim artık.
Desene kv kp bahçe yerine seni biçmeye gelecekler:)))

küstü de mi gitti yani ?
peki eşiniz tavır yapıyor mu ?

ya insanı baydırmadan adam gıbı bi kaç gün durup gitseler ne olurs sanki 3 hafta kendi kalacak sonra da gorumce gelecek bıraz da öle kalacak bu kadar misafirlik mi olur ya yatak yorgan hergun ındır kaldır
şimdi de madurları oynayıp sömürü yapıp huzur bozup ta gıtmıstır işte kalse bi dert gitse bi dert

Katılıyorum

ya ben bu milleti analamıyorum
kaynana bize geliyor 3 haftadan fazla kalacak diye yazınca bütün millet ya bu nasıl iş olur mu terbiyesizlik , ayyy bu kadar süre dayanılır mı , aaay allah kolaylık versin falan yazıyor
kadın eşim konustu başka planımız var dıye kaynanam gidiyormuş diye yazınca da , ayyy ayıp oldu 3 hafta nedir geçerdi , vay bir anaya bu yapılmaz , nedir anlamadım ben

kırk yılın başında bi tatil oluyor kaynana kendı dusunsun bunlar gezer dıye
calısan ınsanlarsa eger tatıl yokken gelsın de hıc degılse bı faydası dokunur
bunların kendılerıne gore bı planı vardır dıye dusunemıyor mu herkes tatılı dort gozle beklıyor yanı yalan mı 2 gun dur gıt madem butun tatılı berbat etmek nıye ?
kaynana durup da konu sahıbı sinir olacağına gitsin de kaynana sinir olsun
illaki bi taraf üzülecekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…