Isabet olmuş zira kayınvalideniz sizin yolculuk planınınızı dahi değiştirmiş siz gitmeyin onlar gelsin diyerek ki bu hoş değil. Ama size tavsiyem baştan belirtin böyle durumlarda,sorun yaşamamak adına.Kızlar söyledim eşime rahatsizligimi. O da annesine demiş ve yarın gidiyormuş annesi. Üzüldüm önce ama en başından benim iradem dışında planlar yaptılar diye düşününce. ..
Bilemedim şimdi ama olanlar oldu artık. İyi yada kötü. .
Desene kv kp bahçe yerine seni biçmeye gelecekler:)))Offfff allah yardımcınız olsun. Benim de doğum için şimdiden yerini yapıyor kv. Kp diyor bu sene bahçeye bişey ekmeyeceğim torun sevecez diyor. Kafayı yerim artık.
küstü de mi gitti yani ?Kızlar söyledim eşime rahatsizligimi. O da annesine demiş ve yarın gidiyormuş annesi. Üzüldüm önce ama en başından benim iradem dışında planlar yaptılar diye düşününce. ..
Bilemedim şimdi ama olanlar oldu artık. İyi yada kötü. .
KatılıyorumBabaannem derdiki hep"buyukten zarar gelmez kizim"
çok ayıp olmuş eşinize. Sizin anneniz gelse eşiniz de gitmesini istese siz bunu annenize ne halde soylerdiniz acaba.esinizin yerine koyun kendinizi. Üç hafta kalsaydı kadın ne var yani. Sanırım çok da fazla gelmiyorlar.ayda yılda bir olabilir....
Siz de" anne biz burda çok sıkıldık üç hafta sonra görümce gelmesin biz gidelim gezelim deseydiniz.ankarayi özledik deseydiniz. "Bu sekilde çok ayıp olmuş gerçekten. Tamam 3 hafta uzun süre ama eşiniz için değmez mi. Şahsen ben o kv denin suratına bakamadım utanctan. .kv nin yerinde olsam evinize değil gelmek yüzünüze bile bakmazdim. Oğluna kovdurtmussunuz kadını resmen.
Hayır dünyanın bin türlü hali var.hastalik var cocuk var.buyuklerimize hep ihtiyacımız var.ailenizin sizin yetisemediginiz yerde yine kv kosar yardiminiza.bence onları kırmamak gerekir. Biraz idare etmeli
siz ne yaptınız konunuz vardı hanıKatılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?