• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin aniden bahsetmesi

inanamıyorum yaa bir kadın çocuğunu koca için bırakabilir mi?

Allahım kınamıyorum ama aklım almıyor :((( nasıl bir duygu acaba.

nasıl sevebiliyorsunuz eşinizi, çocuğunuzu görmenize bile müsade etmiyormuş, ben bile eşiniz benim için yabancı biri olduğu halde antipati duydum, böyle bir adamla aynı evde yaşayıp, aynı yatağa yatmak! ne bileyim.
o kim ki senin çocuğunu istemiyor, Allah seni evladından ayırmadıktan sonra, nasıl çocuğunu koskoca kadın olan sana dayak atan bir adama bırakabilirsin?????

ya bu kızcagızın psikolojisi bozuk , yad abizim kafada sorun var..

Aman allahım 2.evliliğimi valla gelinlikle 2.5 yasındakı oglumda smokin giyerek valla öyle yaptık vur patlasın cal oynasın
ne bilim cokmu imkansız birşey yaptım hiç sanmıyorum cok dogal artık bu sürecler ya

cok degerlıymıs bu adam ben onu anladım

Vallahi bazen anneme bile gitmiyorum, çocuğum şımarınca söyleniyor diye...
ÇOCUĞUMA, EVLADIMA, henüz günahsız, masum yavruma söylenen hiç bir şey haklı değildir. En önemlisi herşeyi herkesi atarım ama yavrumu atamam. Allahımda ayırmasın inşallah...

şakınlıkla okuyorum umarım yanlış anlamışımdır.

konu sahibi, bi adam için çocuğunu bırakmış görmüyor.üstelik eşinin saçma sapan bir cümlesi için buraya konu açıyor.insan utanır ya...ne bekliyorsunuzki ne diyeceğiz size??? ufacık çocuğa öğretilen bir kötü kelime,bunu anlamayan yaşlı kadına yapılan gereksiz açıklama...sonuç mu terbiyesizlik.ben başka bir şey göremiyorum burda....

benim için kızım bi tarafa dünya bi tarafa...bence sizin en çok düşünmeniz gereken şey evladınız.

Son düzenleme:

nasıl sevebiliyorsunuz eşinizi, çocuğunuzu görmenize bile müsade etmiyormuş, ben bile eşiniz benim için yabancı biri olduğu halde antipati duydum, böyle bir adamla aynı evde yaşayıp, aynı yatağa yatmak! ne bileyim.
o kim ki senin çocuğunu istemiyor, Allah seni evladından ayırmadıktan sonra, nasıl çocuğunu koskoca kadın olan sana dayak atan bir adama bırakabilirsin?????

bırakılmaz evet bende zaten bırakmamıştım ama sonradan sorunlar cıktı anlamadığım bişey var neden dönüp dolaşıp aynı konuya geliyosunuz imkanım olmadığını kaç kez yazdım merak etmeyin koca meraklısı değilim ama sizler gibi sağlam bi ailem yok ve kaldığım şehir küçük hemen dul kalan kadınlara neler diyorlar ister tertemiz olsun eğer ailesi yoksa yanlız yaşayamaz birazda bu taraftan bakarsanız sevinirim oğlumu elbette nasıl sevdiğimi herkez biliyo ve yazmışsınız neden doığurdum söleyeyim ilk çoçuğumu küçük olduğum için istemedim ama evlendiğim gece sırf bunu istiyorum diye dayak yedim ve arkasıda geldi zaten altıbucuk yıl cektim düzelmedi ayrıldım anlatabilmişimdir umarım.Zaten bundan sonra asla konu acmam o kadarda aşşalık değilim sadece caresizim ve denize düşen yılana sarılırmış ne yapayım intahar mı edeyim söleyin yinede yaşamaya calışıyorum zaten yaşamak denirse hoşcakalın

bırakılmaz evet bende zaten bırakmamıştım ama sonradan sorunlar cıktı anlamadığım bişey var neden dönüp dolaşıp aynı konuya geliyosunuz imkanım olmadığını kaç kez yazdım merak etmeyin koca meraklısı değilim ama sizler gibi sağlam bi ailem yok ve kaldığım şehir küçük hemen dul kalan kadınlara neler diyorlar ister tertemiz olsun eğer ailesi yoksa yanlız yaşayamaz birazda bu taraftan bakarsanız sevinirim oğlumu elbette nasıl sevdiğimi herkez biliyo ve yazmışsınız neden doığurdum söleyeyim ilk çoçuğumu küçük olduğum için istemedim ama evlendiğim gece sırf bunu istiyorum diye dayak yedim ve arkasıda geldi zaten altıbucuk yıl cektim düzelmedi ayrıldım anlatabilmişimdir umarım.Zaten bundan sonra asla konu acmam o kadarda aşşalık değilim sadece caresizim ve denize düşen yılana sarılırmış ne yapayım intahar mı edeyim söleyin yinede yaşamaya calışıyorum zaten yaşamak denirse hoşcakalın

şakınlıkla okuyorum umarım yanlış anlamışımdır.

konu sahibi, bi adam için çocuğunu bırakmış görmüyor.üstelik eşinin saçma sapan bir cümlesi için buraya konu açıyor.insan utanır ya...ne bekliyorsunuzki ne diyeceğiz size??? ufacık çocuğa öğretilen bir kötü kelime,bunu anlamayan yaşlı kadına yapılan gereksiz açıklama...sonuç mu terbiyesizlik.ben başka bir şey göremiyorum burda....

benim için kızım bi tarafa dünya bi tarafa...bence sizin en çok düşünmeniz gereken şey evladınız.

siz neden evlendiniz bu adamla???????????????????????????????????????????[/QUO
çokda isteyerek olmadı işin acıkcası ailemden istediler ailemd eküçük okulu var vermem deyince onlara inat kacırdı beni sonra babamda geri almadı beni evlendirebilmek için rızasını istemişlerdi babamda para istemiş tabi benim bunlardan haberim çok sonra oldu.Boşa demiyorum ailem sahip cıkmadı diye ne ise hatırlamak istemiyorum beynim doldu artık

hiç kimsenin hayatı kolay değil.herkes farklı sorunlarla uğraşıyor.öncelikle mücadele etmelisiniz.evlenmeniz gereklilik olabilir ama keşke daha düzgün birisiyle olsaydı.bunu seçebilirdiniz heralde.

ayrıca benim kızdığım nokta eşiniz gecenin bi vakti böyle bir saçma bir şeyi size anlatıyorsa ona da tepkinizi koyabilirsiniz.bir daha size böyle bir şey anlatmayı bırak bir çocuğa böyle şeyler öğretilmemesini bilmeli.ne demek istedi die buraya konu açmanıza anlam veremedim.sizin daha büyük sorunlarınız var.bunun çözümü intihar değil savaşmak.şartlarınızı olabilecek en iyi seviyeye çıkarmak.gerekiyorsa çalışmak birikim yapmak yada çocuğunuzla birlikte yaşama gücünü göstermek.çok gençsiniz neden yaşamak için bir eşe yada aileye ihtiyaç duyuyorsunuz ki.dul kadınlarada laf söyleniyorsa söylensin duymayın bir gün onlarında dul kalmayacağı ne malum.yani düşünüyorum ama kusura bakmayın galiba sizi anlayamıyorum.

Yani okuduğum ve -doğruysa- anladığım kadarıyla; çocuğa kötü bir kelime öğretip sonra çocuk bunu iyi bir kelime sanıp anne annesine söylemeye çalışınca, suçu öbür taraf mı atıyor?

Doğrusu ben olsam " çok ayıp bu yaptığın, hiç hoş bir tavır değil" derdim ve de içime şüphe düşerdi.
'Ya benim hakkımda da, böyle olmayan konular yaratırsa ilerde' diye..

Bence eşiniz bunu o anlık, komik bir olay gibi söylemiş ama davranışı hoş olmamış.!

zaten o tarafa benziyor hal ve hareketleriyle diyen konu sahibi:34:

onu neden söledim o anda kızdığım doğru olduğu için eşimede yaptığı espiri aplattığna gülmedim zaten suratım düşünce oda gitti yattı ya bırakında o kadarınıda bilsin eşim o benim oğlumu dışlıyorya ben onun oğlunun her gün sesini duymaya mecbur kalıyorum gerekcesidse ortada zaten babannnesi herkes kendi menfaatind eben eşime son şans verdim bi konu için eğer sözünü tutumazsa bende bi kezdaha yakarım yorganı yani boşanırım sonumuda allah bilir

hiç kimsenin hayatı kolay değil.herkes farklı sorunlarla uğraşıyor.öncelikle mücadele etmelisiniz.evlenmeniz gereklilik olabilir ama keşke daha düzgün birisiyle olsaydı.bunu seçebilirdiniz heralde.

ayrıca benim kızdığım nokta eşiniz gecenin bi vakti böyle bir saçma bir şeyi size anlatıyorsa ona da tepkinizi koyabilirsiniz.bir daha size böyle bir şey anlatmayı bırak bir çocuğa böyle şeyler öğretilmemesini bilmeli.ne demek istedi die buraya konu açmanıza anlam veremedim.sizin daha büyük sorunlarınız var.bunun çözümü intihar değil savaşmak.şartlarınızı olabilecek en iyi seviyeye çıkarmak.gerekiyorsa çalışmak birikim yapmak yada çocuğunuzla birlikte yaşama gücünü göstermek.çok gençsiniz neden yaşamak için bir eşe yada aileye ihtiyaç duyuyorsunuz ki.dul kadınlarada laf söyleniyorsa söylensin duymayın bir gün onlarında dul kalmayacağı ne malum.yani düşünüyorum ama kusura bakmayın galiba sizi anlayamıyorum.

ewet calışırım calışırsam işde bulurum tecrübelerim var ama ailem yok işte nerde kalcam bi kardeşim var evli ama oda askere gitmedi askere gitcek orayıda düşünüyorum kızım var onu asla bun lara bırakmam onada bakar gelinimiz beni çok seviyorlar çünkü ama onlarda diyorki ablam bundanda boşanırsa artık değeri kalmaz diyor öle deyince zaten üzüldüm bunlara dayanarak eşime son bi şans verdim eğer düzeltmezse kendini ondan habersiz giderim ayrılırım yoksa asla göndermiyor bi kez denemiştim üstümden kitledi kapıyı yani böyle sevdiğini ima ediyor anlayacağınız böle olduğunu ilk başat bilseydim evlenmezdim zaten kuzu gibi yaklaştı ne dersem peki dedi şimdide döndü off off

Oğlunuzu hiç mi görmüyorsunuz. Kaç yaşında.Durumunuz çok acı ama güçlü olmazsanız özellikle de o çocuğun hayatındaki karadelik olacaksınız. Ayrıl desen burda da bir çocuk var.İki evladınızı da Allah bağışlasın. Ama bu gidişat zamanla kanıksanır. Öyle arada bir görmekle de olmaz. Ne diyim bilemedim.Söylemeden de edemedim de dünya bir yana evladım bir yana.İçin yanmıyor mu.elbet yanıyordur. Olan çocuklara oluyor. Hadi ayrıldın, bukadar kısa sürede tanımadan etmeden evlenmek zorunda mıydın.Olan olmuş ama böyle devam etmemeli.Ne yazdığımın bile inan farkında değilim çok üzüldüm oğlunuz için.Anne kelimesi bile acı veriyordur o çocuğa.

Back
X