Benim yazacaklarım farklı olacak
evet adam gecmişini unutamamış , senin aksine
gecen sefer seni dinledim , bir sürü akıl verdim gel dedim sana yardım edeyim , istemedim bırak simdi gecerli sebeblerin olmasını ..
Ben anlamıyorum normal şartlarda hakkını arayamayabilirsin , sessiz olabilirsin ama dünyaya getirdiğin çocuğunu , elin üc para etmez adamı yüzünden görmüyorsun , buna boyun eğiyorsun ve hiçbirşey yapmıyorsun
söylermisin neden anne oldun? madem doğugrdugun cocuklarına kol kanat geremeyecektin neden dogurdun, madem sahiplenemeyecektin onun bunun ne oldugu belli olmayan adam yüzünden 6 yaşındaki cocugunu annesiz bıraktın ?
yetmedi kalktın 1 tane daha cocuk yaptın sanki cok başarılıymış gibi ,
buda yetmedi o elin üc para etmez adamının kendi cocuguna öğrettiği küfürden karşı tarafın günahını alıyorsun o tarafa cekmiş diye.. kim öğretmiş küfürleri KOCAN ,
1-2 yaşlarındaki cocuklara küfürmü öğretilir ? benim ailem okumuş etmiş insanlar değil bir çok konudada cahiller , annem cep telefonu kullanmayı bilmez , babam son 3 senedir kullanıyor mesajda yazamıyor gibi düşün
söylermişin hangi kafayla hangi akılla bu yoldasın sen ya .. ılk evliliğinde dayak yemiş olabilirsin , hakkındır boşanırsın
cocugunuda alırsın yanına ne halt edersen edersın ılla ayaklarınızın uzerınde dururdunuz , yok cocugu alamıyorsanda kalıp o evde cocugunla gerekirse ölmeyi bekleseydin.
hadi oraları geciyorum kim ya seninkocan kim çokmu mukemmel biri nedir yani altındanmı bu adamın özellikleri
görme diyecek görmeyeceğim , kızım aklına başına al şu forumda bir sürü kadın var yüzlerce senin gibi olan varya 1 elin 5 parmağını gecmez.
he o yüzdende işleriniz hep ters gidecek hiçbir zamanda yolunda olmayacak
illa cocuk dogurmak zorundamıydın niye doguruyorsun? 1 yaptın , 2.neden yapıyorsun
ben senin şu durumları kafana taktıgına ınamaıyorum cocugunu alacagınada ınanamıyorum
sen eger anne gibi kadın gibi, düzgünb ir anne gibi cocugunun yanında yer alsaydın sen gene evlenirdin merak etme kalmazdın kocasız,
daha yazmak istiyorum ama banane
bu senin tercihin , kaderin filan değil