eşimin aniden bahsetmesi

eskilerden bahsetmesine mi takıldınız?
Alakasız bir ortamda birden bire bunu anlatmasına mı?
eğer ikinci ise; olur böyle erkek milletinin kafa gelip gidebiliyor bazen...

yanlış anlamayın ama konuşur gibi yazarsanız insanlar konuya odaklanamazlar, ben "dedim ve "dedi" lerden dolayı konudan koptum açıkçası... kartonpiyerlerden bahsedip oradan başka bir yere bağladınız...

eşimle günlük bir konu hakkında sohbet ederken, bir anda ilk eşinden olan oğluna öğrettiği küfürden ve çocuğun anneannesine bunu söylemesinden bahsetti...durup dururken bu tarz bir konu geçişi yapmasına şaşırdım, tedirgin oldum, endişelendim.... diyebilirdiniz....

özür dilerim anlaşılmaz yazdığım için yorumlarınızada çok tşk ederim .
ewet eşimin eskilerden bahsetmesi takıldı çünkü hiç yapmazdı ilk oldu bende biraz takınca takan cinsdenim bu yüzden konuyu acma gerği duydum

arkadaşlar bu konuyu acıp acmamak konusunda kendimle çok mücadele ettim ama aklım takıldı sebebbine ve bulamadım daha evvelki konumda vardı benim onu düşünmeden yorumlarınızı bekliyoru
eşimle akşam kaldığımız odada işler hakkında konuşuyorduk eşim bana aşkım dükkan için cektiğim kerdiyi yakın zamnda ödersem burdan gidelim tekrar merkeze taşınırız dedi ki altı ay sonra yüklü kredi cekip böle yapacağım dedi bende içimden sevindim bu arda kaldığımız odayı bir hafta önce boyamıştık ahşap ev olduğıu için tavanıda kötü orası kalmıştı nese eşimin babası dükkana uğramış eşime demişki kartonpiyer yapalım sizin tavanı demiş kötü duruyor demiş eşimde bakalım demiş ne ise bunları da söledi bana
bende dedimki ev sobalıya bu kış sobayı kapının bu köşeye kuralım dedim annenlerin aklına uydum gecen sen ortaya kurduk rezil olduk zaten soba çak güzel yanıyo dedim eşimde tamam aşkım orası uygun dedi ne ise durduk sohbet bitti derken
eşim dediki aşkım yanlış anlama emi dedi bişey söleyeceğim dedi ewet dedim diğer konumu okuyanlar bilir eşimin bi oğlu var altı yaşında annesine verdirmedi eşimin yaşlı annesi kadın 68 yaşında var (eşim evlatlık alınmış belirtmiştim daha evvel buranın bi köyünden )eşimin eski eşi istedi ama verdirmedi ve bizede anne babalık yaptırmıyor kv ve kp ne ise
eşim dediki x küçüktü dedi ramazan sofrasında oturuyorduk dedi çok kalabalıktı dedi anenannesi de vardı dedi yeni konuşmaya başlıyordu dedi bende ona G.tl.k umarım anladınız bi kötü kelime demeyi öğretmiştim dedi X de sofrada anne annesine sölemeye calıştı dedi oda yanlış anladı gel gel diyor zannetti dedi dedi bende dedim ki dedi sana g.tl.k diyor dedim kadın bir bozuldu herkesin içinde dedi nerden aklına geldi anlamadım bende dedimki zaten o tarafa benziyo dedim hal ve hareketleirde dedim eşim bişey demedi, uzatmadım yattık
ya ben çok takıntılı biriyim neden söledi acana gece uykulartıma bile engel oldu arkadaşlar nolur yorumarınızı bekliyorum

ilginç bir karı-kocasınız:26:
eşin durup dururken oğlunun anneannesine ettiği küfürü anlatıyor sen de cevaben zaten o tarafa benziyo hal ve hareketleri,diyorsun.o anlatımla sizin cevabınız biraz kel alaka olmuş:44:

konudaki sorundan hiçbir şey anlamadım

eşinin çocuğuna neden baktırmıyorlar veya neden buna izin veriyorsunuz. kendi çocuğuna sahip çıkamayan ve eskiden yaptığı saçmasapan şeyleri anlatan bir eş, evet gerçekten sorunlu bir durum sizin taktığınız şeyse alakaya maydanoz

konudaki sorundan hiçbir şey anlamadım

eşinin çocuğuna neden baktırmıyorlar veya neden buna izin veriyorsunuz. kendi çocuğuna sahip çıkamayan ve eskiden yaptığı saçmasapan şeyleri anlatan bir eş, evet gerçekten sorunlu bir durum sizin taktığınız şeyse alakaya maydanoz

yorumun için tşk ederim değiştiremedim belki iananmayacaksınız ama çok mücadele ettim olmadı ne yazıkki şimdi ise kendimden vallahi nefret ediyorum böle bi aile ye eş olarak geldiğim için ama çok iyi niyetli biriyim kazıkları yer yer yi,nede bu aptal kafam bi türlü almaz akıllanmaz yani ne ise eşimin sacma sapan düşünceleri o hale evliliği benden ve kendinden ibaret sanıyor bende artık mücadeleyi bıraktım çünkü bi akrabaları eşimin psi,kolojisinin aile yönünden bozuk olabileceğini sölüyor sağolsun benide bozdu özürdiliyorum

Ben seni diger konundan taniyorum. Yazdiklarin cok acayip seylerdi. Kimse istemez bu yasadiklarini.
Bence kocan, ilk cocugunu ve uvey oglunu bi muddet bir yerde beklet kendini toparla kizina saril ondan guc al saglam bas ayagini. sonra ogluna kavusmaya calis cunku erkek cocugunun anneye daha cok bagli oldugunu herkez bilir. Bence en cok onun sana ihtiyaci var. Sonra kocanla duzelt arani ve uvey oglunada sahip cik annelik degilse bile abla ol onada..
Birak kim kime kufur ogretmis kim kime bakmamis...
Bence daha cok gencsin yaparsin istedigin seyleri.. Sadce senin mantikli dusunup mantikli karar vermen lazim..

ne kadar da agzi bozuk bir adamla evlisiniz, bence ortada kafaya takilamasi gereken durum böyle bir usluba sahip adamla ömür gecirecek olmak. siz bunu takin kafaya bence:31:

Ben anladım problemi.

Durduk yere eskilerden bahsetti, demek ki aklı hâla eski eşinde diye düşünüyor konu sahibi.

Büyük sorunlarınız dururken böyle garip şeylere takılıyorsunuz ya ne diyelim...

ay bende bi yandan okuyup bi yandan eeee hadi noldu sadede gel diyorum yok...
içim şişti yorum yapamıycam.. tek diyeceğim böyle basit şeylere takılacak kadar büyük derdiniz yok demekki, sadece şükretmenizi tavsiye ediyorum....

Ben seni diger konundan taniyorum. Yazdiklarin cok acayip seylerdi. Kimse istemez bu yasadiklarini.
Bence kocan, ilk cocugunu ve uvey oglunu bi muddet bir yerde beklet kendini toparla kizina saril ondan guc al saglam bas ayagini. sonra ogluna kavusmaya calis cunku erkek cocugunun anneye daha cok bagli oldugunu herkez bilir. Bence en cok onun sana ihtiyaci var. Sonra kocanla duzelt arani ve uvey oglunada sahip cik annelik degilse bile abla ol onada..
Birak kim kime kufur ogretmis kim kime bakmamis...
Bence daha cok gencsin yaparsin istedigin seyleri.. Sadce senin mantikli dusunup mantikli karar vermen lazim..

lale hanım çok tşk ederim zaten biraz zamana bıraktım eşimin çopçuğu diye değil tüm çoçukları sevrim ben ama oğlumdan beni koparan bi babayada getiroğlunu diyemem zaten desemde annesi yokmu o cadı karı özür dilerim o kendine anne dedirttirdi konu komşu hep kınıyo kendisini ve herkesde biliyo konuşuluyo eğer çoçuğu bana verseydi annesi ona mükemmel bi anne olacağımı bununla zaten mücadele etmiyorum kadından istemiştik biz ilk ama çoçuk sahibi olmadığı içinmidir nedir sahiplenmiş bnide öz annesini kötü anlatıyo yani çoçuk artık biliyo öz annesi olmadığımı utanmasa dedesined baba dedirtecek .inanın abartmıyorum yada olayı dramatikleştirmiyorum artık karışma dedi büyükler ne yapayım anlatamıyoruz hani çoçuklarda her istediğini yerine getireni ve herşeye ewet diyeni daha cok severya çoçukda ona anne diyo zaten okula başlayacak gitmem diyo kv bende gider yanında otururum diyo kafayı yemiş 68 yaşında anlatamıyoruz bi türlü çok kez eşimle aralarında kavga cıktı.Kimseye vermem diyo ölünce ne yaparsanız yapın diyo öldükten sonrada ben istemem dedim eşime;banyo yapmaktan tırnaklarını kestirmekten yemek yemekden el yıkamakdan nefret ediyo çoçuk hala işiyo altına ekmeğin içinden ve tatlıdan başka bişey yemiyo bana sürekli kv tatlı yaptırıyo bende yapıyorum hepsini çoçuk yiyo bütün yemekleri ben yapıyorum çünkü güzel yemek yaptığımı ve beğendiklerini dile getiriyorlar hoş o önemli değil kv tembelliğinden bana yaptırıyorda bende yapıyorum ama çoçuk 6 yaşında yemiyo rezil gibi giydiriyo kazağın üstüne tişört samimi söylüyorum büyük çişini yapmış poposunu sildirmiyo çoçuk oda silmiyo öle geliyo kanepelere oturuyo kadında bişey demiyo olsun diyo yeterki çoçok ondan soğumasın yani o kada pis ve küfür devar saygı sevgi Allah korkusu nu öğretemiyo burnu ve poposuyla oynarken yakaladım gözüme baka baka yanlarında yapıyoda ikiside yapma çoçuğum pis demiyo sonra ağzına alıyo bende yapma dedim bana onların arkasına saklanıp cins cins bakıyo bırak x baksın diyolar ben kimseye vermem diyo anlatırken bile sinir oluyorum o yüzden kimse sevmiyo kv ve herkes acıyor bana yazık olmuş sana diyorlar artık bıktım bunlardan eşime diyorum sabrek aşkım taşınacağız diyo zaten ayrı odadayım cıkmıyorum eşimde bildiği için oda çok mücadele verdi ama baş edemedik ne hali varsa görsün dedik ban düşman olmuş bi çoçuğuda istemem ben bu huyları ile oğlumusa zaman bıraktım burdan taşınmadan zor ne yapsamda telefoonum yok e tanıdığım kimsede yok eşime ne dersem deyim anlamıyo oğlumu bence kıskanıyo onu çok sevdiğimi biliyo.Sırf bu duyguya kapılmasın diye neler yaptım kendisine ama olmuyo işte akşamda ilk defa böle bi anı anlatınca kötüde olsa aklıma takıldı işte azda olsa takılıyo ne olursa olsun kadınsın çünkü sevmiyormuyum eşimi seviyorum kıskanırımda tabiki bu da var çünkü oğlumla arama girmiş olsada diğer yönlerinden beni el üstünde tututuğunu herkes görüyo inkar edemem

içim şişti yorum yapamıycam.. tek diyeceğim böyle basit şeylere takılacak kadar büyük derdiniz yok demekki, sadece şükretmenizi tavsiye ediyorum....

eğer anlatamadıysam çok özür dilerim yinede yorumunuz için tşk ederim

yeni konuşmaya başlıyordu dedi bende ona G.tl.k umarım anladınız bi kötü kelime demeyi öğretmiştim dedi X de sofrada anne annesine sölemeye calıştı dedi oda yanlış anladı gel gel diyor zannetti dedi dedi bende dedim ki dedi sana g.tl.k diyor dedim kadın bir bozuldu herkesin içinde dedi nerden aklına geldi anlamadım bende dedimki zaten o tarafa benziyo dedim hal ve hareketleirde dedim eşim bişey demedi, uzatmadım yattık
ya ben çok takıntılı biriyim neden söledi acana gece uykulartıma bile engel oldu arkadaşlar nolur yorumarınızı bekliyorum

Yani okuduğum ve -doğruysa- anladığım kadarıyla; çocuğa kötü bir kelime öğretip sonra çocuk bunu iyi bir kelime sanıp anne annesine söylemeye çalışınca, suçu öbür taraf mı atıyor?

Doğrusu ben olsam " çok ayıp bu yaptığın, hiç hoş bir tavır değil" derdim ve de içime şüphe düşerdi.
'Ya benim hakkımda da, böyle olmayan konular yaratırsa ilerde' diye..

Bence eşiniz bunu o anlık, komik bir olay gibi söylemiş ama davranışı hoş olmamış.!

Son düzenleme:
Yani okuduğum ve -doğruysa- anladığım kadarıyla; çocuğa kötü bir kelime öğretip sonra çocuk bunu iyi bir kelime sanıp anne annesine söylemeye çalışınca, suçu öbür taraf mı atıyor?

Doğrusu ben olsam " çok ayıp bu yaptığın, hiç hoş bir tavır değil" derdim ve de içime şüphe düşerdi.
'Ya benim hakkımda da, böyle olmayan konular yaratırsa ilerde' diye..

Bence eşiniz bunu o anlık, komik bir olay gibi söylemiş ama davranışı hoş olmamış.!
[/QU
bu konularda ailesi çok rahat bilek sallamak falan geldiğimde bi kaç kez yaptı bana ben biraz sert uyardım eşimde uyardıu x annene yapma diye kimse yapma dememiş hoş eşime çok rahat geliyor bu kelimeler zaten yüzüm düştü anladı

Arkadasim konu sahibinin normalde cok buyuk derdi olmasi lazim. Kendi yavrusunu birakmis görmuyor aylardir, bunu takacagina kocasinin anlattigi sacma sapan seye takmis kafayi. Maalesef :-( konu sahibi sen gercek misin ya. Senin duygularin ve beynin alinmis gibi.

Benim yazacaklarım farklı olacak

evet adam gecmişini unutamamış , senin aksine

gecen sefer seni dinledim , bir sürü akıl verdim gel dedim sana yardım edeyim , istemedim bırak simdi gecerli sebeblerin olmasını ..
Ben anlamıyorum normal şartlarda hakkını arayamayabilirsin , sessiz olabilirsin ama dünyaya getirdiğin çocuğunu , elin üc para etmez adamı yüzünden görmüyorsun , buna boyun eğiyorsun ve hiçbirşey yapmıyorsun
söylermisin neden anne oldun? madem doğugrdugun cocuklarına kol kanat geremeyecektin neden dogurdun, madem sahiplenemeyecektin onun bunun ne oldugu belli olmayan adam yüzünden 6 yaşındaki cocugunu annesiz bıraktın ?

yetmedi kalktın 1 tane daha cocuk yaptın sanki cok başarılıymış gibi ,
buda yetmedi o elin üc para etmez adamının kendi cocuguna öğrettiği küfürden karşı tarafın günahını alıyorsun o tarafa cekmiş diye.. kim öğretmiş küfürleri KOCAN ,
1-2 yaşlarındaki cocuklara küfürmü öğretilir ? benim ailem okumuş etmiş insanlar değil bir çok konudada cahiller , annem cep telefonu kullanmayı bilmez , babam son 3 senedir kullanıyor mesajda yazamıyor gibi düşün
söylermişin hangi kafayla hangi akılla bu yoldasın sen ya .. ılk evliliğinde dayak yemiş olabilirsin , hakkındır boşanırsın
cocugunuda alırsın yanına ne halt edersen edersın ılla ayaklarınızın uzerınde dururdunuz , yok cocugu alamıyorsanda kalıp o evde cocugunla gerekirse ölmeyi bekleseydin.
hadi oraları geciyorum kim ya seninkocan kim çokmu mukemmel biri nedir yani altındanmı bu adamın özellikleri
görme diyecek görmeyeceğim , kızım aklına başına al şu forumda bir sürü kadın var yüzlerce senin gibi olan varya 1 elin 5 parmağını gecmez.
he o yüzdende işleriniz hep ters gidecek hiçbir zamanda yolunda olmayacak

illa cocuk dogurmak zorundamıydın niye doguruyorsun? 1 yaptın , 2.neden yapıyorsun

ben senin şu durumları kafana taktıgına ınamaıyorum cocugunu alacagınada ınanamıyorum

sen eger anne gibi kadın gibi, düzgünb ir anne gibi cocugunun yanında yer alsaydın sen gene evlenirdin merak etme kalmazdın kocasız,
daha yazmak istiyorum ama banane
bu senin tercihin , kaderin filan değil

Arkadasim konu sahibinin normalde cok buyuk derdi olmasi lazim. Kendi yavrusunu birakmis görmuyor aylardir, bunu takacagina kocasinin anlattigi sacma sapan seye takmis kafayi. Maalesef :-( konu sahibi sen gercek misin ya. Senin duygularin ve beynin alinmis gibi.

ccougunu 2 senedir görmüyor
yani 4yasından beri

haklısınız galiba eşim akrep burcu özlleiklerinden biri de merhametsiz olmasıymış yeni okudum ama oda biliyo küfürü sevmediğimi gülerek deyince ne diyeceğimi şaşırdım

napıyosun sabah kalkınca kahvaltını edıp ıslerını bıtırıncede bakkaldan aldıgın gazeteden burcları okuyup boyle yorummu getırıyorsun
bende akrep burcuyumda
kocana saracagına önce dönde bir kendi vicdanına bak
snein yerinde olsam o kocamın kıcına basarım tekmeyı ne kocaymıs arkadas
ne ev saglayabılıyor ne para saglayabılır ne telefon saglayabılıyor ne aılesıne laf gecırebılıyor
valla bu zamandada boylesını bulmussun bravvo sana

Back
X