eşimin anlayışsız sulalesı

Hakli olabilirsin.
Ama acik acik kovmak. Git sonra gel demek.
Bilemedim.
Kadim koltuga oturduda gerimi kalkti? Yoksa kapidan hic icerimi sokmadin?

Bebek tamamen bahane
X ablanizi sevmiyorsunuz bariz
Evde cocuk istemediginizde bariz
Biz bebek sese alissin diye ev supuruyoduk tv acik birakiyoduk
Evin kuralları varmıs dagılın.

Vallahi canım ben eşimin tüm sülalesini evden kovdum evimde rahat rahat yaşıyorum

En doğrusunu yapmışsınız siz ve bebeğiniz milletin keyfinden kat be kat daha önemli eşiniz zaten gerekeni demiş bu olanlar ise alenen yüzsüzlük eğer sesinizi çıkqrmazsanız tepenize binerler. Herkesin bebeği köşe yastığı değil ki koyduğunda uyusun hemen. İki damla uykuya hasret oluyor insan o dönemde. Allah yardımcınız olsun.

Bebek tamamen bahane

X ablanizi sevmiyorsunuz bariz

Evde cocuk istemediginizde bariz

Biz bebek sese alissin diye ev supuruyoduk tv acik birakiyoduk

Evin kuralları varmıs dagılın.

Sen olsan boyle birini severmiydin? Hep bana Rabbena olmaz…anlayis istiyorsan sende anlayisli olmak zorundasin.. akla mantiga sigacak bir yani yok..cocuklar yukarda durmuyor bas edemedik, birazda senin kafani utulesinler demis..dahasi var mi?? sizin gibi yorum yapanlar kesin o kovulan kadin gibi davranacagi icin herhalde boyle yorumlar yapiyorsunuz…

Aynen öyle suan ayağımda sallıyorumda nete giriyorum.

2 aylık bebek sesten uyanıyor mu?
uyanmamalı sankı ya
benım kı hıc uyanmıyordu

2 aylık bebeğe edep adap ogretcez!:iç yok gitsin tuvaletınıde kendi yapsın Dımı!!! Az biraz kendinize gelin!

Bu donemler evet boyle yorgun argin geciyor neden mi? Cunku bizim dusuncesiz toplumumuz yuzunden..tabiiki misafir gelecek gidecek vs vs..ama kusura bakmayinda sen kendini dusunmezsen kimse dusunmuyor..once senin sagligin yerinde olsunki bebegine iyi bakasin, ne diyoruz? Mutlu anne mutlu cocuk..

Sen gunduz misafir cekeceksin…gece herkesin totosunda pireler ucusurken bu kadin bebegini emzirecek uyku uyuyamayacak…oldu canim baska emriniz varmiydi? Gelende insanda az dusunceli olsun..

Konu sahibi arkadasim vallahi bu yorumlara hayret ediyorum sen iyice sinir olmussundur…

Ben lohusa lohusa mutfaktan cikamadim kv ye hizmet etmekten bi hal oldum diye dert yanarken banada burda biri cikip..dogurdum ertesi gun pastami boregimi yaptim bi ton misafir agirladim diye hava atmisti…hahaha yani bu modellerden her yerde var…herkesin ayni seyi yasayisi farklidir…bi analtamiyorsun bunu maalesef

Pasta börek yapmalarına inanmıyorum onu geçtim.belki öyle yazanlar doğum bile yapmamıştır.belki kadın bile değildir:)

Siz sanırım seste uyuyorsunuz.biri gelse pist kalk dese yatak odasınızda kostursa uyumaya devam edersiniz oylemı!!
tr_lelli katılıyorum bende.
seste uyumuyoruz ama sureklı olarak ınsanlardan ayrı sterıl bır alanda yasayamaz degıl mı bu cocuk?
odaya gırmeyın dersınız gıremezler gırmeye kalkanı engelleyın zaten ufak cocuklar sızden alınır ben buradan tavrınızı anlıyorum onlar yuzunuzden gozunuzden anlarlar.
hem yarın obur gun cok zorluk cekersınız cocugu uyutursunuz ayagınızın yerdekı sesıne annneee ! dıye kalkıp aglamaya baslar saatlerınızı uyutmakla gecırırsınız , veyahut hıcmı dısarıda olmayacak bebek arabasında etraf araba sesınde uyumayacak.
bızde kesınlıkle sesten hıc kacırmadık cocugumuzu bıze oyle akıl vermısledı oyle yaptık

2 aylık bebeğe edep adap ogretcez!:iç yok gitsin tuvaletınıde kendi yapsın Dımı!!! Az biraz kendinize gelin!

Bunu cevap verdigim kisinin yorumu uzerine yazdim, orda edep adaptan bahsediyordu, her seyi ustunuze alinmayin, sakin olun. Buraya konu aciyorsaniz karsit yorumlar da gelir. Nasil biliyorsaniz oyle yapin, zaten ben size cevap vermemistim, kendi kendinize kopurup duruyorsunuz.

Arabada butün çocuklar uyur hanımefendıcıgım.ona kalırsa benim kızımın gram gaz sancısı yok sızınkınde varsa aaa neden var diye sorgulayalım sızı?siz yazdıklarımı pek okumamıssınız bence baştan okuyun oylke yorum yapın!

hiçbir eve izinsiz gidilmez. hele ki bebekli eve hiç. terbiyesiz insanlara gerektiği gibi cevap vermişsiniz. bugün bunu yapmasaydınız yarın dozu arttırarak size geri dönerdi. küçücük bebek mi adab-ı muaşeret öğrenecek. size bakıp da misafire hürmeti görecekmiş peh. bebeğin terbiyeye değil uykuya, annenin de dinlenip bebekle ilgilenmeye ihtiyacı var. misafir dediğin de misafirliğini bilecek. kimi arkadaşlar da Tanrı misafiri demişler. sanki 3 gün aç susuz yoldan gelen kişiyi geri çevirmiş kadın. kv de oturuyorlarmış işte. otursalardı orada. sıkılıp çocuklarını göndermişler. çok iyi yapmışsınız.

Ne alaka yahu
Cocuklar belki bebegi sevmek istedi
Bebegi merak etti cocuk bunlar
Bebege gidelim diye tutturdular durmadilar belki
Konu sahibesi bebegini cam fanusa koysun o halde
Sizede kib. By avukat hnm.
:)

Farkindaysaniz ben bebek icin soyledim sese alismali
Ebevyn olayina nerden geldiniz
Bebegin sesten etkilenmesiyle ilgili degil mi konunuz?
Koca insanlar sesten etkileniyor minnacık bebegın mı etkılenmemesı gerekiyor.bebek sese alısacaksa büyüklerde alıssın.kazık kadar siz alısamamıssınız minicik bebegın mı alısmasını bekliyorsunuz!

Bebeginize ve size sessiz sakin gunler efenim
Saygilar hormetler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…