eşimin anlayışsız sulalesı

Ben olsam kendimi tutamayıp ''Zıkkımın kökünü yiyin'' derdim.

Sende sağlıkla huzurla büyüt canım :) hamileyken zaten çektirdiler, psikolojik olarak yorular, bu kız hamile hatrını soralım demediler doğum yapınca mı kıymete bindi? Ee evde bebek var nede olsa. Allah bu insanları ıslah etsin. Açma kapıyı sorarlarsa uyuyodum duymadım dersin:)

İnsanın bu dönemde kendine bile tahammülü olmuyor

Senin bebeğin, senin kuralların. Kendinden taviz verme , o evde sessiz konuşulacksa herkeain o kurala uyması gerekiyor. Orası senin evin! Cidden cok sinirlendim aynı dönemde olduğumuz için kendim yaşamış gibi gerildim.

Allah korusun, inşallah bebeğimde olmaz gerçekten. ben normal gazı nasıl çıkaracağımı bile bilmiyorum nerde kaldı kolik bebeğinkini çıkarabilmek, uyutabilmek, masaj yapabilmek.. oofff offfff ben daha bebek bezi değiştirmeyi bile bilmiyorum napıcam ben

Korkutma gozunu derim. Icgudusel yapiyr insan. Hemsire var hem ogretiyrlar. Olmadi yaninzda kalacak biri olursa ilk basta o yapiyr. Simdiden dusunmemeye calisin. Ohhhhh gebelik gibi muhtesem bir donem var mi....tadini cikarin.

öğreniyosun merak etme ben kızm doğana kadar değil alt değiştirmeyi kucağıma çocuk almış insan değildm, şimdi kızım ayaktaken değiştiriyorum sabit durmuyo çünkü, sen belki de şanslı olursun kolik hiç uğramaz, şimdiden bunlara takma kafayı, güzel emzirmeye çaış, sütm geldi az geldi, hiç gelmedi diye takma, emzirdikçe geliyo süt, bol bol dinlen, bol su iç, gıdana dkkat et, keki böreği eksik etme şaka taii ki, kimseyi umursama, beğenmeyen pastane bulsun öyle gelsin, hatta gelen sana yardıma gelsn, ikrama değil

Eşime diyorum öğrensen iyi edersin.
Ben kocaya guvendim; annemle kv yi evlerine yolladim (buarada evde de gece kimse kalmadi bizle 1 gun bile. Ben gonderdim istemem dedim). Sonuc: koca dogurmus gibi horul horul uyurken ben kuzuma baktim . Korkmuyrsun o an. Endiselenme. Zaten kuzu kuzu yatiyrlar ilk gece genelde.

İki tane bavul hazırladım, dedi ki bir tanesine sığdırmamış mıydık hastane doğum gereçlerini, diğerine neler koydun dedim ki o senin için, eğer doğumdan sonra yıkarsan üstüme sen de o bavulu alıp annenin evine gideceksin.
bilmiyorum ne kadar ciddiye alır ama uykusunda yastıkla boğarım onu

Çokta iyi yapmışsın,bence bu şekilde devam etmelisin.Ben yapamazdım mizacımda yok ama yapsaydım benimde eşim yanımda olurdu ve keşke yapsaydım. ama ben yapmadım diye senin yaptığın yanlış da olmuyor.Bence herkes önce bebeğini ve kendini düşünmeli.Bende ne çektim ilk ay bu durumdan bir bilsen.Bu arada söylemeden geçemeyeceğim sana yaptığının yanlış olduğunu söyleyenler var ya onlar isteselerde eş tarafına sınır çizemeyecek ve eşlerini arkasına alamayacak insanlar.Bunun farkında oldukları için senin üzerinden deşarj oluyorlar.Takma yani

Canim en dogrusunu yapmissin. Senin icin muhim olan millet degil bebegin ve esin. Evinde esinle huzurun varsa gerisi olmasa da pek problem degil bence.. Benim de bebegim var 4 aylik oldu daha yeni yeni duzeldi uykusu gazi şusu busu.. Cok iyi anliyorum seni yani.. Esin de sana destek oluyosa aynen boyle devam et. Zira karsindaki insanlar laftan ve halden anlayabilecek tiynette degiller..

Bizde aile apartmanında oturuyoruz abimlerin bebeği var ve asla kapıyı calmam uyusun uyumasın tıklarım bir kez acılmassada calmam yengem bin kere ısrar eder cagırır.bebekli eve cat pat gidilmez ama sizde gelmeyin falan demeyin hos olmaz ileride kimse size slm vermez tabi aranızdaki ilişkide önemli insan biraz insanın suratından anlamalı.insanlarr cok tuaf işte valla

Ayneeeeeen. Canım ben doğumhaneye kek götürüyorum haberin var mıydı? Bence biraz örnek alınmalıyım

Benim anladığım kadarıyla kovmamışsın zaten eşinle konuşup sen varken gelsinler demişsin bebeğin uyuduğunu bile bile yukarda tutamadıkları iki çocuğu sana getiren utansın bebekli ev yeri gelir kapı zili bile çalınmaz bebek uyanmasın diye biraz saygılı olunması gerekir tabiki. Daha önceki problemlerini bilmiyorum tabi belki de patlama noktası olmuştur

Evet ya o ilk üç ay ne çektik.Eşim eve gelmeden tuvalete gidemiyordum kucağımdan bırakamıyordum sürekli ağlıyordu.Evin içinde gece 1 den gündüz 14 e kadar dolaştırıp dur.Eşim öğlen eve gelir birşeyler hazırlardî yerdim gelmezse imkanı yok ne yemek yemenin ne tuvalete gitmenin.Şimdi yine uyumuyor ama o zamanlarla kıyas bile edilemez.İnsan o günler hiç geçmeyecek sanıyor sanırım yaşamayan anlayamaz

Kekim böreğim hep hazır evimse pırılpırıl süperimm diyenleri anlamıyorum neyin çabası bu

Bu mükemmellik için bebeğinizden kendinizden vakit çaldığınızı kabul

Bebeklerim var çalışıyorum üstelik ev işlerini çevirmem lazım bebeklerime bakmam lazım dinlenmem şarj olmam lazım ki etrafımdakileri de mutsuz etmıyım

Hekeki çocuklarımın uykuusu çok önemli hiç bir şey onların keyfini bozamaz heleki kek börek çay lak lak yapacak kişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…