eşimin anlayışsız sulalesı

Ben zili söktüm o anlayissizlar yüzünden :)

Lutfen kucuk bebek tecrubesi olmayanlar bosa fikir yurutmesin cunku yasamayan bilmez.Bu dunyada lohusaya acidigim kadar kimseye acimam ve elimden geldigince etrafimdaki tüm lohusalarin yardimina kosarim.Benim bebegim 9 aylik oldugu halde hala uykuya hasretim heleki 2 aylikken aman ya rabbi hatirlamak bile istemiyorum.Ben kendi karnimi bile doyuramiyordum ki nerede kekti pogacaydi...Misafir gelenler de adapli olsunlar bir zahmet.Sanki kendileri kadin olmadi.Saatlerce oturmanin anlami ne yarim saat otur kalk evine git.Bebege de gunah anneye de...

Aynen ekmek arasıyla geçiştiriyordum,kolik bir bebeğim vardı. Doğumdan üç ay sonra eski kilomun da 4 kilo altına düşmüştüm. Bu tempoya bünye dayanmadı.

Ortada iki taraflı yanlıslık var..birincisi istenmediği halde misafirinin gelmesi,ikincisi geleni kapıdan geri cevirmeniz..kim haklı kim haksız Allah doğrusunu bilir,yorum yapamadım.

"Yukarda durmadilar" ne demek... "Bizm kafamiz sisti getireyim dedim az da seninki sissin" demek..
Arsiz arsiz ciddi ciddi bir de boyle diyebilmis esinizin kuzeni helal olsun valla..
Allahtan esiniz size sahip cikiyor, lohusa kadinin halinden anlamayan ailem de ailem diyen okadar cok erkek var ki..

Off valla sonuna kadar haklisin arkadaşım benimde KV altta oturuyor pek zararı yoktur ama benimde iki aylık olacak bebeğim var bisey soyleyecek eda edaaa diye bas bas bagiriyo asaridan
Ya ben emziriyo olurum dusta tuvalette olurum yok anında bitecegim kapıda..
Ya gelen giden geçen bi komşu geldi tam bebeği yikadim giydircem kapı çaldı neyse giydirdim emzirdim uyuttum iki saate yakın uyudu uyandı emzirdim ettim...kadın daha gitmedi yaa bide sıcak.. Böyle bisey varmı..

esiniz o x ablanin esiyle birde kuzeniyle sert ve net dille konussun

Valla sen gerçekten çok sabirlimisin canim ..seni eleştirenler dusunsun bakalım kendileri napardi bir yığın insanla, bende o sıcaklarda doğum yaptım sıcaktan el kadar bebekle agladigimi bilirim..
Bide sen 10 gün misafir agirlamisin keşke esin izin vermeseydi buna KV eltinde falan kalsaydilar
Ne fikirsiz insanlar varya

Ayrıca herkes çocuğunu farklı yetiştirir .kendileri kuralsız düzensiz yetiştirdiklermiş, sen kurallarla önce yavrunu düşünerek yetiştiriyorsun..çok iyi yapmışsın herkes haddini bilsin

Bu ülkede zaten birşeyi yapmayan/yapacak vizyona sahip olmayan ya da yapamayanlar hep yapanları eleştirir..o yüzden eleştirilere hazır ol

Ben 5 yili askin süredir bu sorunları yaşıyorum malesef ama kimseye git gelme demedim esime başlarda rahatsiz oldugumu söylüyor dum ama bisey değişmedi aksine esim uzaklaştı benden cumartesi gecesi ve pazar kaynim bizdeydi pazartesi kv bugunde gorumcem bizde kalıyor bu onları n anlayissizligi ve yildirma politikası canım keske bu kadar sert degilde daha akıllıca bi manevra yapsaydin

Mecbur değilsin her dk milleti misafir etmeye. Arsizlik basa bela.

Ya canım kendileri çok meraklı herhalde terbiyesiz akrabalara, takma o yorumları yapanlara sen
bu yüzsüzlerin yüzüne tükürsen ''yağmur yağıyor ya rabbi şükür'' derler, gelmeyin denmesine rağmen çoluk çocuk toplayıp evi basmışlar resmen. nazikçe uyarırsın gitmez, ima edersin gitmez, uyarırsın gitmez, sende kovmak zorunda kalırsın.
en iyisini yapmışsın kv değil teyze değil görümce değil ne işleri var zaten

Benımkıde öyle yapıyordu.uyardım telefonum var ara deedım.

Arsiz insanlar kadar gıcıkklik yok ya soguk davranarak belki gelmezler ama arsizsa neyapsan bos bebegin var normal yalniz kalmak istemen insan bebeğiyle istedigi gibi davaranmak ister hani arada gelseler birsey değil ama boyke sık sık oluyorsa kizmanda hakilisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…