- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
- 238
- Konu Sahibi watermelon_watermelon
-
Ben zili söktüm o anlayissizlar yüzünden :)2 aylik bebek demek Uykusuzluk yorgunluk demek insan dengesini kaybediyor resmen.
Her saniyeyi degerlendiriyor..
Benim kizim suan 6 aylik daha yeni yeni kendime gelebildim..
Kizimda her seste uyanirdi misafir gelse bile önceden söylerim zile basmasinlar diye...
Aynen ekmek arasıyla geçiştiriyordum,kolik bir bebeğim vardı. Doğumdan üç ay sonra eski kilomun da 4 kilo altına düşmüştüm. Bu tempoya bünye dayanmadı.Lutfen kucuk bebek tecrubesi olmayanlar bosa fikir yurutmesin cunku yasamayan bilmez.Bu dunyada lohusaya acidigim kadar kimseye acimam ve elimden geldigince etrafimdaki tüm lohusalarin yardimina kosarim.Benim bebegim 9 aylik oldugu halde hala uykuya hasretim heleki 2 aylikken aman ya rabbi hatirlamak bile istemiyorum.Ben kendi karnimi bile doyuramiyordum ki nerede kekti pogacaydi...Misafir gelenler de adapli olsunlar bir zahmet.Sanki kendileri kadin olmadi.Saatlerce oturmanin anlami ne yarim saat otur kalk evine git.Bebege de gunah anneye de...
Ben zili söktüm o anlayissizlar yüzünden :)
Bunu yapmaya gerek yoktu adabını bilerek gelseydi zorlayarak misafir ilişkileri yürütülmüyor malesef.geldi galiba kapı çaldı acmadım.odur muhtemelen.sorarlarsa dustaydım duymadım dıcem.burada bir arkadas önerdi bu yöntemi:)
esiniz o x ablanin esiyle birde kuzeniyle sert ve net dille konussunmerhaba kızlar.önceden konularımı bilen bilir aile binasında yaşıyorum ve çok sıkıntılar yasamaktayım.2 aylık bir bebegım var.onunla uğraşıyorum.eşimin sulalesı devamlı bana gelmek istiyor gelseler sorun degil ama bebegım rahatsız oluyor.keza bebegım uyurken bende yemeğimi yiyorum uyuyorum dınlenıyorum.onlara ayıracak pek vaktim yok çünkü daha bebegım kuçuk.bugün esım aradı x abla bize gelmek istiyor annemdeymıs şimdi dedi.eşime dedim kı bebek uyuyor bugün çok huzursuzdu akşam sen varken gelsinler.x ablayıda sadece dugunumde ve doğum yaptıktan sonra evimde 1 kere görmüşümdür.bir paylasımım yok.esım annesini aramış x abla sonra gelsin bebek uyuyor demiş.keza beni zıyarete geldiğinde x ablanın çocukları var 2 tane çok arsızlardı evimde kosusturdular falan x ablada yuksek sesle konuşan bir kadın.ben uyarmıstım hatta x abla bebek uyuyor sessiz konus diye.alıssın alıssın diyerek o tonda konuşmaya devam edip yavrumu uyandırmıştı.biraz önce kapı çaldı eşimin kuzeniydı delikten baktım.kapıyı açtım acmamla x ablanın 2 cocuguda içeri fırladı.bağırmaya başladılar.yavrumda sesten yatakta kıvranmaya başladı.eşimin kuzenıne dedim kı çocukları bırak öyle geri gel.yok bırsey olmaz dedi.dedim bebek kıvranıyor çocukları bırak gel.5 kere tekrarladım.bana ne dese beğenirsiniz çocuklar yukarıda durmuyor ondan getirdim.delırdım öyle dıyınce.bende dedim kı o zaman şimdi gidin.bebegım uyanınca ararım.yolladım onları.eşime anlattım olanları cıldırdı.tabıkı bebek uyansada cagırmıcam.gerçekten bu kadar anlayışsız.bu kadar kendini bilmez insanlardan bıktım.artık kovmaya başladım.siz ne onerırsnız kızlar?
Valla sen gerçekten çok sabirlimisin canim ..seni eleştirenler dusunsun bakalım kendileri napardi bir yığın insanla, bende o sıcaklarda doğum yaptım sıcaktan el kadar bebekle agladigimi bilirim..Bendede aynısı oldu iste.ilk o gun evimde yerlerde yataklar vardı.eşimin sulalesı doldu.eve çocuk ağlıyor erkekler var içerde temmuz sıcağı odanın kapısı kapalı erkekler görmesin diye emzirmeye çalışıyorum.çocuk catlıyor yok gazı vardır dediler yok kolıttır fedıler çocuk ınsan kalabalıgından uyuyamıyormus meğer!bebek diye biz anlamazlar sanıyoruz.oysa en çok herşeyden anlayan hissedenler onlar.10 gun sonra gıtıtlerkı benim çocuğumun ne gazı varmış ne kolıtı.çocuk insanlardan huzursuzmus.
Onceki konularımı okursanız bana hak verirsiniz.ama aile binasında yasamayanlardan anlamalarını beklemiyorum tabıkı.benımde evim herkese açık.fakat bu evde bir bebek ve kurallar var.kural bir bangır bangır bagırmadan konuşmak.uyuyan çocuğu uyandırmamak.eğer buna uymuyorlarsa gelmemeleri gerekir.tabı tek çocuğu olan ben değilim ama bir hatırlayın bakalım 2 aylıkken bebegınız nasıl bınbır zorlukla çabayla uyutuyordunuz.sonra gelip birileri uyandırsa guzel olurmuydu?
Ben 5 yili askin süredir bu sorunları yaşıyorum malesef ama kimseye git gelme demedim esime başlarda rahatsiz oldugumu söylüyor dum ama bisey değişmedi aksine esim uzaklaştı benden cumartesi gecesi ve pazar kaynim bizdeydi pazartesi kv bugunde gorumcem bizde kalıyor bu onları n anlayissizligi ve yildirma politikası canım keske bu kadar sert degilde daha akıllıca bi manevra yapsaydinmerhaba kızlar.önceden konularımı bilen bilir aile binasında yaşıyorum ve çok sıkıntılar yasamaktayım.2 aylık bir bebegım var.onunla uğraşıyorum.eşimin sulalesı devamlı bana gelmek istiyor gelseler sorun degil ama bebegım rahatsız oluyor.keza bebegım uyurken bende yemeğimi yiyorum uyuyorum dınlenıyorum.onlara ayıracak pek vaktim yok çünkü daha bebegım kuçuk.bugün esım aradı x abla bize gelmek istiyor annemdeymıs şimdi dedi.eşime dedim kı bebek uyuyor bugün çok huzursuzdu akşam sen varken gelsinler.x ablayıda sadece dugunumde ve doğum yaptıktan sonra evimde 1 kere görmüşümdür.bir paylasımım yok.esım annesini aramış x abla sonra gelsin bebek uyuyor demiş.keza beni zıyarete geldiğinde x ablanın çocukları var 2 tane çok arsızlardı evimde kosusturdular falan x ablada yuksek sesle konuşan bir kadın.ben uyarmıstım hatta x abla bebek uyuyor sessiz konus diye.alıssın alıssın diyerek o tonda konuşmaya devam edip yavrumu uyandırmıştı.biraz önce kapı çaldı eşimin kuzeniydı delikten baktım.kapıyı açtım acmamla x ablanın 2 cocuguda içeri fırladı.bağırmaya başladılar.yavrumda sesten yatakta kıvranmaya başladı.eşimin kuzenıne dedim kı çocukları bırak öyle geri gel.yok bırsey olmaz dedi.dedim bebek kıvranıyor çocukları bırak gel.5 kere tekrarladım.bana ne dese beğenirsiniz çocuklar yukarıda durmuyor ondan getirdim.delırdım öyle dıyınce.bende dedim kı o zaman şimdi gidin.bebegım uyanınca ararım.yolladım onları.eşime anlattım olanları cıldırdı.tabıkı bebek uyansada cagırmıcam.gerçekten bu kadar anlayışsız.bu kadar kendini bilmez insanlardan bıktım.artık kovmaya başladım.siz ne onerırsnız kızlar?
Mecbur değilsin her dk milleti misafir etmeye. Arsizlik basa bela.merhaba kızlar.önceden konularımı bilen bilir aile binasında yaşıyorum ve çok sıkıntılar yasamaktayım.2 aylık bir bebegım var.onunla uğraşıyorum.eşimin sulalesı devamlı bana gelmek istiyor gelseler sorun degil ama bebegım rahatsız oluyor.keza bebegım uyurken bende yemeğimi yiyorum uyuyorum dınlenıyorum.onlara ayıracak pek vaktim yok çünkü daha bebegım kuçuk.bugün esım aradı x abla bize gelmek istiyor annemdeymıs şimdi dedi.eşime dedim kı bebek uyuyor bugün çok huzursuzdu akşam sen varken gelsinler.x ablayıda sadece dugunumde ve doğum yaptıktan sonra evimde 1 kere görmüşümdür.bir paylasımım yok.esım annesini aramış x abla sonra gelsin bebek uyuyor demiş.keza beni zıyarete geldiğinde x ablanın çocukları var 2 tane çok arsızlardı evimde kosusturdular falan x ablada yuksek sesle konuşan bir kadın.ben uyarmıstım hatta x abla bebek uyuyor sessiz konus diye.alıssın alıssın diyerek o tonda konuşmaya devam edip yavrumu uyandırmıştı.biraz önce kapı çaldı eşimin kuzeniydı delikten baktım.kapıyı açtım acmamla x ablanın 2 cocuguda içeri fırladı.bağırmaya başladılar.yavrumda sesten yatakta kıvranmaya başladı.eşimin kuzenıne dedim kı çocukları bırak öyle geri gel.yok bırsey olmaz dedi.dedim bebek kıvranıyor çocukları bırak gel.5 kere tekrarladım.bana ne dese beğenirsiniz çocuklar yukarıda durmuyor ondan getirdim.delırdım öyle dıyınce.bende dedim kı o zaman şimdi gidin.bebegım uyanınca ararım.yolladım onları.eşime anlattım olanları cıldırdı.tabıkı bebek uyansada cagırmıcam.gerçekten bu kadar anlayışsız.bu kadar kendini bilmez insanlardan bıktım.artık kovmaya başladım.siz ne onerırsnız kızlar?
Benımkıde öyle yapıyordu.uyardım telefonum var ara deedım.Off valla sonuna kadar haklisin arkadaşım benimde KV altta oturuyor pek zararı yoktur ama benimde iki aylık olacak bebeğim var bisey soyleyecek eda edaaa diye bas bas bagiriyo asaridan
Ya ben emziriyo olurum dusta tuvalette olurum yok anında bitecegim kapıda..
Ya gelen giden geçen bi komşu geldi tam bebeği yikadim giydircem kapı çaldı neyse giydirdim emzirdim uyuttum iki saate yakın uyudu uyandı emzirdim ettim...kadın daha gitmedi yaa bide sıcak.. Böyle bisey varmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?