eşimin anlayışsız sulalesı

Hic susmadan saatlerce aglayan bebek cnm.
Misal ben 4 saat hic oturmadigimi bilirim dikisli halimle (sezeryandi). Oglum gazdan ve aglamaktan mosmor oluyrdu. Buna kolik bebek deniyr. Ayakta surekli gezdiriyrdum. Ne yaparsan yap sakinlesmiyrlar. Tam 99gun surdu yavrumun.

Harikasin cnm. Sen kendine guven yeter.
Benim de oglum asla yatagini kabul etmedi. 40gun bagrimda uyudu ben oturur vaziyette yattim. Sonrada yanimda. Hala beraber yatiyrz biz.

Ben nolursa olsun şimdi git sonra gel diyemezdim iyi söylemişsiniz
Yerinize koyuyorum kendimi de gerçekten çok sinir bozucu durum.. Böyle davranmanız kınanacak bi şey değil bence. Yine de sabredip kibar olmaya çalışmak lazım.

Ay canım kızma ama sen biraz üşengeç çıktın ben suyum geldiğinde fırına kek atıp doğumhaneye öyle gireceğim, bir yandan ıkınırken bir yandan beni doğurtan doktora falan ellerimle yedireceğim hanginiz benden iyi lohusa olabilirsiniz???

kolik evlerden ırak bişey, inşallah bebeğinde olmaz, ilk 3 ay bazen daha uzun süren günün belli saatinde başlayıp bi kaç saat süren ağlama krşzleri, muhtemelen bebeklerde bazen bağırsak florası eksikliğinden ya da sütü/mamayı yeterince sindiremediğinden gaz sancısı oluyo, kolik masajları, kolik müzikleri of bi dünya dert şimdi aklıma geldi o zamanlar, habire battaniyede sallıyoduk kızımı, kollarım uzamıştı maymun gibi, annesinin kuzusu yerim onun dötünü gazını diye bağlarım

Son düzenleme:

Daha guzel yazilamazdi.

Çünkü yavrun öyle istedi.o öyle mutlu annesi.

valla herkes süper lohusaymış ben evde aylarca terrör estirdim, psikopata bağladım, değil kek börekle uğraşmak bana yan gözle bakanı kasap bıçağıyla soteliycek gibi geziyodum, bi de eve komşunun dıdısı zıvanadan çıkmış iki tane çocuğuyla gelecek, artık hangisni nereye çivilerdim bilemiyorum, konu sahibi sakin birine benziyosun sen gene, ben lohusayken hayatımın en psiko modundaydım

gözümde canlandı çok güldüm ya bu mesaja.doğuma giderken pasta yapan smile olaydı iyiydi

Onu yazanlar helal olsun ne kadinmis dememizi beklemis sanirim
Lohusaligimda birak kek borek yapmayi yatagimdan zor iniyordum canim ya...
Ki cok cok iyi olsam bile yapmazdim...
Simdikinde de yapmam...
Elalem yiyip icip keyf edecek diye ben bebegimle gecirecegim zamanlarimi heba edemem...
Benim icin oncelikli esim ve cocuklarim olmali tabi ...
Gelen misafir yakinimsa o bana hizmet etsin bi zahmet

Aynı zamanda doğum yaptık temmuz annesi :) senii o kadar iyi anlıyorum kiii binbir zahmetle uyuttuğum bebeğimi biri uyandırsa deli oluyorum bende. Zaten gece uyuyamıyorum, bebeğimin gözünün içine bakıyorum bir saat olsa uyusada duşa girsem tuvalete girsem diye. Kimse kusura bakmasın , benim bebeğimin kaka yapması bir saat sürüyor yavrum ıkınıyor bende masajlarla rahatlatmaya çalısıyorum. her dakika benim için çok önemli kimseyi ağırlayamam.
Kendim tuvalete dahi giremezken, eşime bir gün yemek yapıp 5 gün yapamazken millete kek börek yapamam.

Aynen ya lohusa kadına hizmet ettirmek ne demek, hangi vicdana sığar bu? çok isteyen gelirken pastaneden kurabiye poğaça alır onu servis eder herkese kendi de oturur yer.

Seni hatırladım arkadaşım.bebegını mutlulukla büyüt:)o sıcaklarda benim evimde yerlerde yataklar vardı düşün! Odada tıkalı kaldım erkekler emzırdıgımı görmesin diye.Allah bir daha göstermesin o günleri.

rutinle cocugun ilac tukurmesi,karakteri,yurumesi birbirinden bagimsiz seyler..
rutin herseyin uc asagi bes yukari ayni saatlerde ayni sekilde yapilmasi ayni muziklerin surekli dinletilmesi,vs vs..seyleri icerir.ben msjimda cocugunuz pervasiz insanlara alissin da demedim,sadece duzen oturtmaya calisiyorum dediginiz icin kendimce ufak bi tecrubemi paylastim o kadar.
saglikla buyutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…