Eşimin anlayissizligi

Evlilikte her iki tarafa da ne kadar sürede gidilmeli sizce

• Ayda bir

OY: 10 66,7%
  • Hafta da bir

OY: 5 33,3%

• Ankete Katılan
    15

Blue night24

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
130
431
33
29
Eşim ailesi yüzünden boşarım seni diyo oysaki her seferinde ailesine gidip kaldık sesimi çıkarmadım dedim madem böyle huzurluyuz sus. Sonra baktım bunlar tepeme çıkmaya başladılar yok yazın eviniz sıcak burda kalın tatil boyunca yok bilmem neyden hep Bi bahane çıkarıp burda kalın demeler tabi ben de hep karşı çıktım istemedim. Şimdi de ailemin yanına tatile geldim yine başladı oraya gelmezsen boşarım seni diye tabi aramız soğuktu, daha dayanamadım babama anlattım böyle yapıyorlar diye o da onları laf etmiş ama tık yok hala aynılar 1 ay oldu konuşmuyoruz bosancaz bu gidişle. Siz ce de kim haklı!! Çok bunaldım cidden

Büyük konuşmayayım ama eşim herhangi bir sebepten "seni bosarim" diye tehdit ediyorsa beni, anında mahkemeye veririm. Ikide bir de boşanma lafını ortaya atan kadından da erkekten de nefret ediyorum. Çocuk oyuncağı mı?
Yapacağınız bir şey yok. Madem çok meraklı boşanmaya, siz onun ailesinin yanına gitmediğiniz için sözünün arkasında dursun da (!) açsın davayı o zaman. Terbiyesiz.

Boşasın madem derdi neymiş ne diyecekmiş mahkemeye ,bu tehditlerinin yazılı yani whatupps ya sa mesaj hali varsa ,çok daha iyi suçlu duruma da düşer iyi olur ,

Boşuycam deyip durmasın boşasın. Eşim ailem.için seni boşarım dese ikiletmeden direkt adliyeye gider açıveririm anlaşmalı davayı, tak diye boşarım. Adam beni boşuycak diye korkarsanız o da habire tehdit eder durur tabi.

Şu ailelere gidip gelme mevzusuna sinir oluyorum.Bizde çocuklarımız olduğunda isteriz tabi gidip gelsinler ama haftada bir çok ya,iki haftada bir de çok geliyor bana.Çünkü bir hafta sonun var bir gününde temizlik,diğer gununu ya dinlenmeye ya da gezmeye ayırmak istiyor insan.2 saat-3 saatlik gitme gibi bir durum olsa gideyim iki hafta bir 5-6 saat kalmak sıkıyor beni kendi ailemde de olsam

Çok aileci adam zor ya. Ömür boyu çekmek daha zor olsa gerek çoluk çocuk yoksa düşünmeyin bile derim...
Anasının babasının koynuna postalayın bebeyi.

Eşim ailesi yüzünden boşarım seni diyo oysaki her seferinde ailesine gidip kaldık sesimi çıkarmadım dedim madem böyle huzurluyuz sus. Sonra baktım bunlar tepeme çıkmaya başladılar yok yazın eviniz sıcak burda kalın tatil boyunca yok bilmem neyden hep Bi bahane çıkarıp burda kalın demeler tabi ben de hep karşı çıktım istemedim. Şimdi de ailemin yanına tatile geldim yine başladı oraya gelmezsen boşarım seni diye tabi aramız soğuktu, daha dayanamadım babama anlattım böyle yapıyorlar diye o da onları laf etmiş ama tık yok hala aynılar 1 ay oldu konuşmuyoruz bosancaz bu gidişle. Siz ce de kim haklı!! Çok bunaldım cidden

Çocuk var mı?

Böyle her durumda boşarım seni diyen adamdan gelecekte de hayır gelmeyecektir. Bu tarz aşırı anneci/aileci erkekler maalesef kolay kolay düzelmiyorlar.

Bir de sürekli boşarım seni demek nedir? Allah yardımcınız olsun.

Back
X