- Konu Sahibi corpsebride13
-
Çok ayıp gerçktn bi de sizin yanınızda söylüyormuş. Peygamber efendimiz karı ile kocanın arasını açan bizden değildir demiş. Bu resmen aranızın açılması için yetrlibi sebep. Çok uyuz oldm eşinizin anneannesine.
Öyle tabi ki.İster istemez eşime karşı bir kızgınlık bir sinir oluyor ben de.O telefonda konuşup gel tabi anneanneciğim ne demek izin mi istiyorsun dediğinde orda boğazlayasım geliyor.Bir de erkekler anlamıyor.Bir kadın anlayabilir ancak karşıdaki kadının niyetini.Eşime de anlatamıyorum gerçi anlatsam da anlamıyor.
Benim de kayınvalidem yapmıştı şu dolap açma işini. Evimize ilk gelişiydi gel anne sana evi gezdiryim dedim. Sıra yatak odasına geldi kadın sanki çok normal bişeymiş gibi gardrobumun kapağını açtı. Neye uğradığımı şaşırdım.. Ben baktım mahremiyete önem vermiyor gece yatarken kapımızı kiltledim n'olur n'olmaz diye. İçime doğmuş herhalde kadın sabah 8 de kapımıza dayandı, kapıyı açamyınca epey bozuldu sanırım:))) Oh iyi yaptım da kiltledim. Sinir olurum böle şeylere. Benim bi kere geldi evime iki hafta kaldı. Ama sizinki her zaman geliyormuş çok zor ya. Ne hissettiğinizi çok iyi tahmin edebiliyorum. Ordan taşınma imkanınız yok mu?
Çok hoşsunuz teşekkür ederim ne güzel olur öyle yapabilsem:) Dediğim gibi bu olayları daha önce hiç yaşamadım yapı olarak da biraz böyle vur ensesine al lokmasını tarzım var.Odamda gördüğümde bile tepki veremedim o sırada elim ayağım buz gibi oluyor ama yine de saygısızlık etmemek için susuyorum.Belki de dediğiniz gibi bu yüzden o daha da yüz buldu birazcık sert olabilseydim bu kadar cesaret alamazdı.
Valla ben bildiğin saftım herşeyi iyiye yorardım ama benzer şeyleri yaşayınca gözüm açıldı
Yatak odası çok hassas bişey sırf sinirden yerini değiştirdim küçücük odaya geçtim kapıda hep kapalı meraktan çatlıyorlar göstermiyorum bile
Eşin destek olmaz sen dediklerimi yap ne eşin kızar ne sen üzülürsün böyle geçmez hayat
Oo o da çok fenaymış:)
Biz zaten anneanneden 2 saat uzaklıkta başka bir ilde oturuyoruz ona rağmen sürekli bizde.Üstelik ayakları da çok iyi değil yürümesi zor.Sanırım başka ülkeye gitmemiz lazım gelememesi için.Bir kere zaten eşim şakayla karışık yurtdışında bir işe başvurdum olursa oraya gidecez dedi.Abartmıyorum tam 1 ay yataklara düştü hasta oldu güya sen beni bırakıp nereye gidiyosun diye.
Benimkinin de ayni model bi babannesi var
Her geldiginde bi firsatini bulup o yatak odasina girmezse yuzunden bin parca duser, b.k var sanki orda
Arkadaşlar merhaba,
Benim sorunum da eşimin anneannesi.Kendisi 80 küsür yaşına gelmiş ve çok zor yürüyebiliyor.Ama bizden 2 saat uzakta oturmasına rağmen sürekli bizde.İnanın derdim sürekli bize gelmesi değil ondan çok daha büyük.
Yaşlı kadın yazık gelsin diyeceksiniz belki.Başta ben de öyle düşünmüştüm ki asla kendi ailem dahil dışarda yabancı bile olsa saygıda kusur etmem.Ama bu kadın biraz farklı.Açık kollamaya geliyor sanki bizim eve,keşke bizi görmeye geldiğine inansam..
Bizim yeni evlendiğimiz zamanlar evimizde perde yoktu,perde aldığım yerle sıkıntı yaşayıp başka bir yere yaptırdığım için biraz gecikmişlerdi.O sırada da anneanne bize gelmek istedi neyse perde yok ama olsun dedik geldi yedi içti evinize bayıldım dedi gitti.Zaten böyle tonton yaşlılar olur ya öyle görünür asla kötü olduğunu düşünmezsiniz,yüze gülen insanlardan.
Ertesi gün eşimin annesinden duyuyorum,o ne biçim ev öyle bir perde takmaz mı insan o gelin kendini dışardakilere mi gösterecekmiş diye bir sürü laf söylemiş arkamdan.Ben ona perdelerimin neden olmadığını açıkladığım halde.Tabi hiçbirşey demedim.
Neyse bir gün yine gelmek istedi ben biraz kırgınım ama eşim için tamam dedim.Geldiğinde yine ikram hizmet eksik etmiyorum tabi ki.Anneanne tuvalete gitmek istedi ben de yürüyemiyor diye yardım ettim götürdüm oraya kadar.Ben sizi beklerim dedim siz girin çıkın.O da yok benim işim uzun sürer sen git bekleme dedi.Tamam dedim gittim.Sonra kapı açılma sesi duydum ama emin olamadım gidip bir bakayım dedim bir de ne göreyim anneanne bizim yatak odamıza girmiş dolabımızı açmış içine bakıyor.Allah tan dolabım düzgündü ama kimse ona benim özelime o kadar girme hakkını vermez.Benim annem bile geldiğinde yatak odamıza girmez saygısızlık olmasın diye.
Yine bozuntuya vermeden ah geldiğin iyi oldu hadi salona gidelim dedi.O da öyle geçti gitti.Benim de huyumdur hiç laf sokamamm,öyle zamanlarda dilim uyuşur adeta.Neyse sonra yine eşimin annesinden duyuyorum o dolabın hali ne öyle fare yavrusunu kaybetse bulamaz,benim torunumu çöplüklerde mi yaşatacak bu kız demiş.Salak kafam yine bişey diyemedim.
Bir de bunları herkese cümle aleme söylüyor herkes benim hakkımda yanlış düşünüyor ona inanıp,koskoca kadın yalan söylemez heralde diyorlar.
Arkadaşlar inanın bunlar hatırlayabildiklerim.Her geldiğinde böyle olaylar oluyor ben yine hep tamam gelsin diyorum.Ne yapacağımı bilemiyorum.Siz akıllı kadınlardan yardım istiyorum.Ne yapmalı da bu kadınla mesafe koyabilmeliyim ben çok bunaldım inanın şu mübarek günlerde dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden.
Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden..
Arkadaşlar merhaba,
Benim sorunum da eşimin anneannesi.Kendisi 80 küsür yaşına gelmiş ve çok zor yürüyebiliyor.Ama bizden 2 saat uzakta oturmasına rağmen sürekli bizde.İnanın derdim sürekli bize gelmesi değil ondan çok daha büyük.
Yaşlı kadın yazık gelsin diyeceksiniz belki.Başta ben de öyle düşünmüştüm ki asla kendi ailem dahil dışarda yabancı bile olsa saygıda kusur etmem.Ama bu kadın biraz farklı.Açık kollamaya geliyor sanki bizim eve,keşke bizi görmeye geldiğine inansam..
Bizim yeni evlendiğimiz zamanlar evimizde perde yoktu,perde aldığım yerle sıkıntı yaşayıp başka bir yere yaptırdığım için biraz gecikmişlerdi.O sırada da anneanne bize gelmek istedi neyse perde yok ama olsun dedik geldi yedi içti evinize bayıldım dedi gitti.Zaten böyle tonton yaşlılar olur ya öyle görünür asla kötü olduğunu düşünmezsiniz,yüze gülen insanlardan.
Ertesi gün eşimin annesinden duyuyorum,o ne biçim ev öyle bir perde takmaz mı insan o gelin kendini dışardakilere mi gösterecekmiş diye bir sürü laf söylemiş arkamdan.Ben ona perdelerimin neden olmadığını açıkladığım halde.Tabi hiçbirşey demedim.
Neyse bir gün yine gelmek istedi ben biraz kırgınım ama eşim için tamam dedim.Geldiğinde yine ikram hizmet eksik etmiyorum tabi ki.Anneanne tuvalete gitmek istedi ben de yürüyemiyor diye yardım ettim götürdüm oraya kadar.Ben sizi beklerim dedim siz girin çıkın.O da yok benim işim uzun sürer sen git bekleme dedi.Tamam dedim gittim.Sonra kapı açılma sesi duydum ama emin olamadım gidip bir bakayım dedim bir de ne göreyim anneanne bizim yatak odamıza girmiş dolabımızı açmış içine bakıyor.Allah tan dolabım düzgündü ama kimse ona benim özelime o kadar girme hakkını vermez.Benim annem bile geldiğinde yatak odamıza girmez saygısızlık olmasın diye.
Yine bozuntuya vermeden ah geldiğin iyi oldu hadi salona gidelim dedi.O da öyle geçti gitti.Benim de huyumdur hiç laf sokamamm,öyle zamanlarda dilim uyuşur adeta.Neyse sonra yine eşimin annesinden duyuyorum o dolabın hali ne öyle fare yavrusunu kaybetse bulamaz,benim torunumu çöplüklerde mi yaşatacak bu kız demiş.Salak kafam yine bişey diyemedim.
Bir de bunları herkese cümle aleme söylüyor herkes benim hakkımda yanlış düşünüyor ona inanıp,koskoca kadın yalan söylemez heralde diyorlar.
Arkadaşlar inanın bunlar hatırlayabildiklerim.Her geldiğinde böyle olaylar oluyor ben yine hep tamam gelsin diyorum.Ne yapacağımı bilemiyorum.Siz akıllı kadınlardan yardım istiyorum.Ne yapmalı da bu kadınla mesafe koyabilmeliyim ben çok bunaldım inanın şu mübarek günlerde dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden.
Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden..
İnşallah ben de desteklerinizle birazcık olsun sesimi çıkarmaya başlamayı düşünüyorum.Gerçekten de evlilerin en özeli yatak odasıdır ilk de orayı gözüne kestirirler o yüzden meraklı olanlar.Ben de kilitlicem bundan sonra çünkü tuvaletin hemen yanı ve dikkat etmezsem daha çok girecek tuvalete gidiyorum bahanesiyle.
B.k var tabi olmasa ne arıcaklar yatak odasında
Benimkinin de ayni model bi babannesi var
Her geldiginde bi firsatini bulup o yatak odasina girmezse yuzunden bin parca duser, b.k var sanki orda
En en en sinir olduğum şeylerden biri, henüz evli falan da değilim ama çok duydum böylelerini. Şöyle yapın, o geleceği zaman fantazilerinizi bırakın odada atılık şekilde, girmesiyle çıkması bir olur valla bak..Ders olur belki, o odada özel şeyler döndüğünü idrak eder, edemiyorsa da zaten onu artık hiçbir şey paklamaz.
Yok yok bence denemeye kalkar gecelikleri
Ders falan olmaz bence, girip inceler bi guzel
Tuylu cicis topuklu terliklerim vardi, onlari gordu, ayy bunlar ne kadar guzelmis demeye basladi eline alip, utanmasa deneyecekti
Arkami dondugum an firsat kolluyor o odaya girmek icin.
Bacım senin kapıların kilidi yok mu ne kitlemion ???
Pembe don al kocana koy yatağın üstüne görürseler çıldırırlar oğlumuzu ne hale getirmiş die
Bacım senin kapıların kilidi yok mu ne kitlemion ???
Pembe don al kocana koy yatağın üstüne görürseler çıldırırlar oğlumuzu ne hale getirmiş die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?