Eşimin anneannesi

Öyle tabi ki.İster istemez eşime karşı bir kızgınlık bir sinir oluyor ben de.O telefonda konuşup gel tabi anneanneciğim ne demek izin mi istiyorsun dediğinde orda boğazlayasım geliyor.Bir de erkekler anlamıyor.Bir kadın anlayabilir ancak karşıdaki kadının niyetini.Eşime de anlatamıyorum gerçi anlatsam da anlamıyor.

Benim de kayınvalidem yapmıştı şu dolap açma işini. Evimize ilk gelişiydi gel anne sana evi gezdiryim dedim. Sıra yatak odasına geldi kadın sanki çok normal bişeymiş gibi gardrobumun kapağını açtı. Neye uğradığımı şaşırdım.. Ben baktım mahremiyete önem vermiyor gece yatarken kapımızı kiltledim n'olur n'olmaz diye. İçime doğmuş herhalde kadın sabah 8 de kapımıza dayandı, kapıyı açamyınca epey bozuldu sanırım:))) Oh iyi yaptım da kiltledim. Sinir olurum böle şeylere. Benim bi kere geldi evime iki hafta kaldı. Ama sizinki her zaman geliyormuş çok zor ya. Ne hissettiğinizi çok iyi tahmin edebiliyorum. Ordan taşınma imkanınız yok mu?

Oo o da çok fenaymış:)
Biz zaten anneanneden 2 saat uzaklıkta başka bir ilde oturuyoruz ona rağmen sürekli bizde.Üstelik ayakları da çok iyi değil yürümesi zor.Sanırım başka ülkeye gitmemiz lazım gelememesi için.Bir kere zaten eşim şakayla karışık yurtdışında bir işe başvurdum olursa oraya gidecez dedi.Abartmıyorum tam 1 ay yataklara düştü hasta oldu güya sen beni bırakıp nereye gidiyosun diye.

Valla ben bildiğin saftım herşeyi iyiye yorardım ama benzer şeyleri yaşayınca gözüm açıldı
Yatak odası çok hassas bişey sırf sinirden yerini değiştirdim küçücük odaya geçtim kapıda hep kapalı meraktan çatlıyorlar göstermiyorum bile
Eşin destek olmaz sen dediklerimi yap ne eşin kızar ne sen üzülürsün böyle geçmez hayat

İnşallah ben de desteklerinizle birazcık olsun sesimi çıkarmaya başlamayı düşünüyorum.Gerçekten de evlilerin en özeli yatak odasıdır ilk de orayı gözüne kestirirler o yüzden meraklı olanlar.Ben de kilitlicem bundan sonra çünkü tuvaletin hemen yanı ve dikkat etmezsem daha çok girecek tuvalete gidiyorum bahanesiyle.

Benimkinin de ayni model bi babannesi var
Her geldiginde bi firsatini bulup o yatak odasina girmezse yuzunden bin parca duser, b.k var sanki orda

Bi de boylelerinin yuruyemedigine yasliligina bakma.
Cok guzel ortalik karistirirlar.
Ben evlenmeden once bi kere bagirdim babanneye, esimle cok kavga ettik, yaptigin saygisizlik falan dedi, ama kesinlikle ben hakliydim.
Bi sure kafama kakti sonra sustu esim.
Biz buyuktur saygili olalim dedikce tepemize cikiverirler, indiremezsin sonra.

Son düzenleme:

Ay bu ne ya Allah size kolaylık versin. İnşallah gerçekten gidersiniz yurtdışına :))))) tek başına mı geliyor iki saatlik yoldan yoksa eşiniz mi gidip alıyor?

Ananenin size geldiği kadar senin de bir akraban size gelsin dursun eşin o zaman anlar anyayı konyayı.

canım benim aklıma farklı şeyler geldi yatak odanda ne işi var büyü felan yaptırmasınlarda dağınık diye konuşsunlarr.... bunu konuşuyorlarsa ayıp kendilerinin takma kafana...

Akıl sağlığı yerindemi değilse takilmayin ama saglikliysq tavrımızı koyun ayrıca o dese bile kv niye diyip seni utandiriyor ve annesini acik ediyor?

Tatlı arada tuvaletide kitle sıkışırsa çok keser ayağını belkide toptan çözüm olur

Benimkinin de ayni model bi babannesi var
Her geldiginde bi firsatini bulup o yatak odasina girmezse yuzunden bin parca duser, b.k var sanki orda

En en en sinir olduğum şeylerden biri, henüz evli falan da değilim ama çok duydum böylelerini. Şöyle yapın, o geleceği zaman fantazilerinizi bırakın odada atılık şekilde, girmesiyle çıkması bir olur valla bak.. Ders olur belki, o odada özel şeyler döndüğünü idrak eder, edemiyorsa da zaten onu artık hiçbir şey paklamaz.

Yok yok bence denemeye kalkar gecelikleri
Ders falan olmaz bence, girip inceler bi guzel

Yok yok bence denemeye kalkar gecelikleri
Ders falan olmaz bence, girip inceler bi guzel

Bu anneannelerde babaannelerde bişi var ama ne? Niye bu kadar merak acaba? Kendi anneannemden biliyorum bak, kadın kafasında kuruyor da kuruyor, senelerdir benim göğüslerim yok diye kadın kendini heba etti Her kıyafetimi onu bunu da merak eder. Boğuyor bazen ama yapacak bir şey yok.

Tuylu cicis topuklu terliklerim vardi, onlari gordu, ayy bunlar ne kadar guzelmis demeye basladi eline alip, utanmasa deneyecekti
Arkami dondugum an firsat kolluyor o odaya girmek icin.

Bacım senin kapıların kilidi yok mu ne kitlemion ???
Pembe don al kocana koy yatağın üstüne görürseler çıldırırlar oğlumuzu ne hale getirmiş die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…