Eşimin anneannesi

Haklısınız öyle görmek istiyorum ben de yaşlıdır diye ama yine de yeni evliyim insan birazcık dikkat eder kırılacağımı düşünür.Ama sanki bilinçli yapılıyor gibi geliyor.İkisi de okumuş işi gücü olan insanlar zamanında,kayınvalidem de anneanne de.İşte bilmiyorum belki de beklentim fazlaydı evlenirken onun cezasını çekiyorum.

Ne kadar düşünceli bir eşiniz varmış benim eşime söylediğim halde anlamıyor.Hayır benim annem bile geldiğinde girmiyor yatak odama.Eşimi öyle yetiştirmişler sanırım hiç özeli falan bilmez.Söylesem de aman nolacak der.

O zaman önce eşinizle konuşsanız, anlatsanız durumdan rahatsız olduğunuzu.. Hani anneanneye saygınız olduğunu ama bu yapılanın da hoş olmadığını, sizin tüm iyiniyetinizle bir şeyleri yaptığınızı, elbette kaç yıllık ev kadını olan kadınların kabına henüz erişemeyeceğinizi ama elinizden gelenin en iyisini yaptığınızı anlatsanız... belki anlar?

Arkadaş pis dağınıkta olabilir buna kimse bişey diyemez ki o evde o ve kocası yaşıyor ikisini ilgilendirir
Temizve toplu eve bunları söyleyen sadece uyuduktan söyler kuş tutsan yaramamazsın

Bayramda gideceksen ananeye yerinde olsam bende gider dolabını açar sonrada kv mi arardım annecim ananemin dolabına baktım yanlışlıkla girmişim odaya çok dağınıktı yazık yaşlı kadın yapamıyor demekki artık biarabgidelimde yapalım yada temizlikçi tutalım de
Bak bidaha ne evi karıştırır ne kavne şikayet eder ne de kv sana yada kocana böyle pişmiş böyle dağınıkmşı diemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…