Eşimin anneannesi

Aman allahim cok fenaymis. Benim anlamadigim bu kayinvalideler hicmi zamani da gelin olmadilar. Bazilari ise gelini ezmeyi cok sever. Allah hepimize yardim etsin.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Benimkinin de ayni model bi babannesi var
Her geldiginde bi firsatini bulup o yatak odasina girmezse yuzunden bin parca duser, b.k var sanki orda

:):):) Bir de kayınvalide yetmiyormuş gibi bunlar çıkıyor.Neyse ki babanne hiç uğramaz arada arar konuşuruz o kadar.Aslında en baştan sınırı koyabilseydim ben belki şimdi böyle olmayacaktım.İşte hep yumuşak yüzlülük

Ahh ne kadar da doğru demişsiniz.Saygı saygı inanın kendi ailesinin bile göstermediği saygıyı göstermişimdir.Ama bundan sonra ben de sınırımı çekiyorum.Çünkü böyle ben yıpranıyorum.Eşim bir gün şikayet etsem öbür gün unutuyor,ben olayın etkisinden 1 ay çıkamıyorum sürekli aklıma geliyor

Ay bu ne ya Allah size kolaylık versin. İnşallah gerçekten gidersiniz yurtdışına :))))) tek başına mı geliyor iki saatlik yoldan yoksa eşiniz mi gidip alıyor?

Yok eşim almıyor kayınbabam emekli o sürekli gidip geliyor oralara akrabaları var diye o getiriyor.Sağolun güzel dilekleriniz için ne yapalım benim de imtihanım böyleymiş demek

Ananenin size geldiği kadar senin de bir akraban size gelsin dursun eşin o zaman anlar anyayı konyayı.

Çok çok çok haklısınız.Benim ailem inanın bir yıllık evliyiz ama 1 kere gelmişlerdir evime.Onda da 2 gün kalıp döndüler o kadar ısrar etmeme rağmen,rahatsız etmeyelim dediler yeni evlileri.Ki varlıkları yoklukları bellisizdir.İşte böyle bir ailede büyüyünce bunlar bana çok garip geliyor.

canım benim aklıma farklı şeyler geldi yatak odanda ne işi var büyü felan yaptırmasınlarda dağınık diye konuşsunlarr.... bunu konuşuyorlarsa ayıp kendilerinin takma kafana...

Çok sağolun evet inanın aklıma gelmedi değil ama sanırım bizimki bizden çıktıktan sonra arkamdan konuşacak malzeme arıyor.Evim dolabım dağınık olsa bile öyle söylenmez ama düzenli olduğu halde neler duyuyorum.O yüzden üzülüyorum

Akıl sağlığı yerindemi değilse takilmayin ama saglikliysq tavrımızı koyun ayrıca o dese bile kv niye diyip seni utandiriyor ve annesini acik ediyor?

Kayınvalide aslında annesini açık etmek için değil bana hesap sormak için o konuları açıyor.Belki de benim açığımı arıyor ve onlar da bahane oluyor ona.Akıl sağlığı tamamen yerinde hatta vücut sağlığı da öyle.80 küsür yaşında ama maşallah 30 gün oruç tuttu etkilenmeden.

Ne hakla hesap soruyorki yeni evlisiniz 40 yıllık ev hanimi değilsiniz tabiki eksikleriniz olucak kim annesinden mükemmel ev hanimi olarak dogduki acaba.
4 yıllık evliyim hala eksiklerim var.
Ne kadar ayıp açıp dolaplara bakmak oda ymezmiş gibi koskoca kadın dedikodunuzu yapıyor bide dolap duzgundu diyorsunuz iftira atıyor ne kötü yaşının insanı diilmis sizde kesinlikle taviz vermeyin kapıları kitleyin gelince derseki buralar niye kitli bazı kötü niyetli insanlar karıştırıp dedikodumu yapiyor diyin .
Gerçi o onada bulur bişey gelin bize kapları kitliyor biseymi saklıyor der
Ayyy korkulur böyle insanlardan.

Aynen öyle insan istedikten sonra eleştirecek bişey mutlaka bulur yeter ki kötü niyetli olmasın.Vallahi çok zor elim ayağıma dolanıyor ne yapacağımı şaşırıyorum ama yine de yaranamıyorum.Sanırım herşeyim kusursuz olsa da bulacaklar bişeyler

yaş itibarıyla unutuyorur bizim buradada öyle 70 yaş üstü benim rahmetli anneannemde öyleydi bize gelince niye evde koltukların altında kilim yok derdi

Canım vallahi okurken içim daraldı.allah kahhar eylesin böyle sülaleleri.ne vicdansız,ne insafsız insanlarmış ya.sen artık üstündeki ölü toprağını at ve o an bağır o kişilere ve hadlerini bilsinler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaş itibarıyla unutuyorur bizim buradada öyle 70 yaş üstü benim rahmetli anneannemde öyleydi bize gelince niye evde koltukların altında kilim yok derdi

Keşke öyle olsa maalesef hafızası bizden iyi.Benim anneanneciğim alzheimer hastası o da bir şeyi 100 kere söyler canım benim.Ama bunun maşallahı var bir gördüğünü asla ve asla unutmuyor.Allah rahmet eylesin annenannenize..

Yanlis anlamayin lutfen beni..Yalniz kendi anneannemden biliyorum ki bu anneannede bunamis : (

Bence onu normal bi insan olarak değerlendirmeyin. 80 yaşında aklı fikri psikolojisi çok farklıdır yaşlıların bizden. Ben kendi dedemi yazsam buraya ağlarsınız annemin haline ama bitmiş işte akıl kafa her şey çok değişik he he diyip geçiyoruz napalım.

Siz bence kayınvalidrye söyleyin size laf taşıyıp canınızı sıkmasın asıl o ayıp ediyor bunları size anlatarak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşiniz garipsemiyor mu yatak odanızı karıştırmasını?

Benim eşim hayatta diğer odalara sokmaz gelenleri.

Hatta der ki, dikkat et kimse gelmesin, kötü niyetli olan olur muska bırakır falan der yani...

Başkaları gelince de salonda oturur, diğer tüm odalar kapanır.

Yeğeni kalmaya gelse bile yatak odasını kilitler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…