- Konu Sahibi Disminnak34
-
Iyi dusunun kesinlikle esiniz gibi bir adamla ayni cati altinda yasamak zor olmali. Sebebi her ne olursa olsun annenize karsi boyle davranamaz.Haklısınız şuan buna gerçekten değer mi karar veremiyorum
Aynılarını onun annesine yapınİnanın ne anlatacağımı da bilmiyorum!! belli bir sebep yok, eşimin birilerinin dolduruşuna geldiğini düşünüyorum!!! yok öyle birşey desede eşim annemden nefret ediyor!!
Benim ailemde eşimin aileside bizden farklı şehirlerde yaşıyorlar. Biz üç yıllık evliyiz ve ben şuan 34 haftalık hamileyim!!
Benim ailem çok sık gelmez ziyaretimize 3 yılda annemin bu ikinci gelişi ilk geldiğinde bir hafta kaldı bu sefer erken doğum olabileceği için benim ısrarımla geldi biraz zoraki geldi yani ki kadıncağızı bu duruma düşürdüğüm için çok pişmanım.
Eşimin annesi ise senede iki kere gelir ve her gelişinde bir ay kalır hiçbirşey ine ses etmem (bunları yazıyorum ki durum net anlaşılsın yani hamileyim diye hormonal bir durum söz konusu olmadığı anlaşılsın)
Gelelim eşimin davranışlarına sürekli anneme laf sokuyor sürekli nefret dolu bakışlarını yakalıyorum geçen gezmeye gittik mesela başka birileride vardı annemi bir azarlayışı vardı görmeniz lazım ben bu davranışlarına tabi ki sessiz kalmıyorum ama kadın haliyle alınıyor diyor kızım ben senin için buradayım siz mutlu olun ama nasıl mutlu olabilirim gerçekten çok üzülüyorum..
Asla annemi ezdirmek istemiyorum Hani kapıyı çekip çıkıcam ama doğuma az kaldı yol yasağım var kaldım böyle ve tavsiyeleriniz ihtiyacım var siz olsanız ne yapardınız???
Dersi hakettiğinin farkındayım şuan nefes alamıyorum mesela bana bişi olsa annem kahrolur yada bebeğime bişi olsa ben kahrolurum istemekle yapmak arasında kaldığım bundan yoksa korkum yok bişi den çocuk da engel değilKocanıza sinir oldum k*çımın kenarı ..yapmayacağınız birşeyi dillendirmeyin , gerçekten kapıyı çarpacak insan yol yasağı filan dinlemez . Yarın bir günde ‘gideceğim ama çocuk var’ diye konu açarsınız .
İyi bir dersi hakediyor .
Suçu olmayan birine ceza çektirmek benlik değil ama eşime dedim aynını annen görecek diyeAynılarını onun annesine yapın
Bazen söylemek fayda etmiyor aynısını yaşamadan empati kurmuyor eşin gibilerSuçu olmayan birine ceza çektirmek benlik değil ama eşime dedim aynını annen görecek diye
Konu havada değil sadece çok detay yazamıyorum annem biz evlenirken hiçbir talepte bulunmadı konu onunla alakalı değil eşimin çocukluk arkadaşının annesi ile benim annem akraba ve küsler kadın oğlunu oğlumda eşimi dolduruyorBiraz abartiyormusunuz yada konu havada biraz..neden nefret etsin nisanliyken annenizin karşı tarafın hoşuna gitmeyecek istekleri olmuştur onun kini gecmemistir gibi birşeymi acaba? Muhakkak öfkesinin bir sebebi olmalı ve bunlar konuşulmalı.yalniz şuan degil.bebek doğduktan sonra.gebelikte tansiyon var ve riskli gebeliginiz varsa bu durum çok önemli ve şuan uzuleceginiz şeyler yaşamamalısız.buradan evi terkedin kocayı kovun diyenleri dikkate almayın önce yavrunuzun sağlığını düşünün.
Haklısınız!!!Bazen söylemek fayda etmiyor aynısını yaşamadan empati kurmuyor eşin gibiler
Annem susar susar en sonunda siler..Bence şimdilik büyük kavgalara ve riskli durumlara girmeyin. Annenizi de ezdirmeyin. Lakin şu anda önemli olan sizin ve beginizin sağlığı. Burdan adamı evden at, evden çık git demek kolay. Doğuma az kalmış zaten. Öncelik şu anda bebeğinizin mümkün oldukça risksiz dünyaya gelmesi. Sizde kalp hastasiniz.
Ve şunu da eklemek isterim. Anneniz kendini savunabilir. Yetişkin kadın. Aman ağzımızın tadı bozulmasın tadında olmak herseyi signeye cekmek değildir
Annem susar susar en sonunda siler..
Hayır tabi ki tepkimi verdimKonuştunuz mu eşinizle ne demek azarlamak o anda ağzına eder bırakırım sizde sustunuz öyle mi
Vallahi annem ilk başta eşimi erkek kardeşimden ayırmıyordu ama böyle böyle oda irrite oldu artık çünkü ağzından ne çıksa eşim tersliyorBenim annemi azarlayacak kocaya ben koca demem, eski koca derim.
Anne konusunda çok hassasım, anneme bırakın azarlamayı, sesini bir tık değiştirse direkt postalarım onu.
Peki annenizin eşinize karşı duruşu nasıl, hani eşiniz durup dururken mi laf sokuyor?
Sormaz olurmuyum yok öyle bişi bir anlık sinir falan diyip geçiştiriyorGerekirse silsin. Dediğim gibi: şu anda sizin riskli durumlardan uzak durmanız lazim. Anladığım kadarıyla bu durum dün başlamadi. Esinize belli ki annenizle ilgili sinir bozucu birseyler anlatılmış. Sordunuz mu sebeblerini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?