anlayamiyorum kizlar neden böyle yapiyor? Esim sürekli annemle ilgili bir acigini bulmaya calisiyor, herzaman laf sokmalar, kücük görmeler artik dayanamiyorum. Tabi annemin yüzüne karsi cok iyi davraniyor, onun bu iki yüzlülügünü gördükce kusasim geliyor. Neredeyse hergün tartisiyoruz. Annemi savundum diye iyice deliriyor, ama kusura bakmasin ben onunla beraber olup uyduruk seylerle annemin dedikodusunu yapmam, yapamammmm. Artik ben anneme gidince bile surat asiyor, kendisi 2-3 aydir hic gitmiyor annemi ziyarete, be gidiyormusum ya yetermis. Yazik canim annemde herzaman esin nasil iyimi selam söyle der:-( ama kendisi annesine gideceginde ben herzaman giderim ama artik karar verdim bende onun annesine gitmeyecegim..
Sizdede varmi böyle cins esler???
ay çok sinir bozucu bir durum
evet anneni sevmek zorunda değil
ama saymak zorunda
ve seni annene göndermemekde noluyor
benim anneme gitmeme kimse karışamaz, karıştırmam
benimde bir kızım var
onu ben gözümden sakıncam, el bebek gül bebek büyütücem sonra elin oğlu gelip onu hooop diye alıcak sonrada annene gitmiceksin diyecek, var ya onu diyen adamı ben paramparça ederim kızımı verdiysem geri almasında bilirim
Hepimize Allah yardım etsin demekki erkeklerin çogu böyle benim eşimde ilk başlarda benim aileme takmıştı yanlarında birşey yok eve gelince kıyamet kopuyor o niye öyle dedi ne demek istedi ondan sonra bir kavga en sonunda pes ettim eşyalarımı topladım evi terk ediyordum bırakmadı özür dilemeye başladı şimdi arada bir tutalagı tutuyor bende aldırış etmeden kendi ailesini öne sürüyorum agzını açamıyor asla susmayın ve sinirlenmeyin sinirlendikçe üzerinize geliyorlar, herkezi bir ana dogurdu eşin yeri ayrı annenin yeri ayrı kendini ezdirme derim ezile ezile sonunda hasta olursun. O senin ailenin açıgını buluyorsa sende onun ailesinin açıgını bulmaya çalış bu hoş birşey degil ama ne yapcaksın kendileri bizi bu hale getirdi biz düzeldik inşallah sizde düzelirsiniz
Hepimize Allah yardım etsin demekki erkeklerin çogu böyle benim eşimde ilk başlarda benim aileme takmıştı yanlarında birşey yok eve gelince kıyamet kopuyor o niye öyle dedi ne demek istedi ondan sonra bir kavga en sonunda pes ettim eşyalarımı topladım evi terk ediyordum bırakmadı özür dilemeye başladı şimdi arada bir tutalagı tutuyor bende aldırış etmeden kendi ailesini öne sürüyorum agzını açamıyor asla susmayın ve sinirlenmeyin sinirlendikçe üzerinize geliyorlar, herkezi bir ana dogurdu eşin yeri ayrı annenin yeri ayrı kendini ezdirme derim ezile ezile sonunda hasta olursun. O senin ailenin açıgını buluyorsa sende onun ailesinin açıgını bulmaya çalış bu hoş birşey degil ama ne yapcaksın kendileri bizi bu hale getirdi biz düzeldik inşallah sizde düzelirsiniz
annemi bana kötüleyecek cesareti olduğunu sanmıyorum
çünkü bu hayatta benim için herşeyden önce annemin geldiğini çok ama çok iyi bilir!!!
baştan tavizi vermişsiniz annenize söylediği ilk lafta ağzının payını vermiş olsaydınız bugün konuşabiliyor olmazdı!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?