Benim annem herseyi cok biliyor. yani kötu anlamda demiyorum. Hersey icin bi fikri vardir. BAna hic kiyamaaz . evlenmis olsam bile daha halen özler. evliligimi kabul ediyor. ama yinede kardeslerimden beni ayiramiyor. Ilk zamanlar hic problem yoktu. ama simdi iki seneden sonra kocam basladi annen niye böyle dedi annen niyesöyle dedi. hep annen annen annen. benim canim annem tabi hic birsey bilmiyordu bi kac aya kadar. esimin ona karsi olan negatif duygularini hepsini anlattim anneme. dayanamiyorum bende anneme karsi iyi ,sonra eve geldigimizde dedigim gibi niye annen böyle dedi niye söyle yapti. ömrum boyunca annemi savuncak degilim . esimede dedim git annemle konus .hayir dedi annen baslar aglamaya sonra . öyle böyle ben dedigim gibi anlattim anneme iyi mi yaptim kötu mu yaptim bilmiyorum. esim bilmiyor anneme anlatigimi . annem sogdu esimden artik cok mesafeli napsin kizim mutlu olsun diyor. izinden döneli bi ay oldu. esim daha halen gitmedi onlara. Annem uzuluyor bu duruma ama napsiiiiiiiiiiiiiiiiin...
ayni senin durum gibi ecem..
((
ayni senin durum gibi ecem..