eşimin annesi iş başında...

öyle kırıgınımki gururum öyle kırıkki anlatamam keşke bu kin içimden akıp gitsede bende yarın binip gitsem babamın gönlünü hoş etsem.ama gittiğimde beni öldürecekleri bebeğime zarar verecekleri düşüncesi bile var.çünkü kadın sürekli mafyadan bahsediyor kaynım boşanmış o kız altınlarını vermemiş ama mafya tutup aldırdış bana öyle anlattı gözdağı verdi bir anlamda.gitsem bile benden haber alamazsanız uzun süre kesin bana bişiy yapmışlar demektir.içinizden biri polise gider o zaman

siz çok iyi niyetlisiniz.bende görmesini istiyorum torunlarını .ama kendi adetlerini benim ölümüm pahasına yapıyorlar beni hastanelik ediyorlar.bizim adetlere gelince adam ölecek kışın gelin diyorlar ne malum kışa kadar yaşayacağı yada bizden çok yaşayacak belki .amaçları yine suya sabuna karışmadan işten sıyrılmak.ben buna bozuluyorum zaten

altın konusunu bilemem ama

bence gidin insanlık sizde kalsın

olayı kv nin ayağına gitmek olarak düşünmeyin onun yüzünü görmeye gitmiyosunuz

arada kötüğ durumlar var ,

ya doğruysa kv in dediği , eşinizin içine sonsuza dek keşke kalmasın

Sana yaşadığım bir örneği anlatayım; Teknik olarak kp ama bana sorarsan babamdı. Kanser tanısı konduğunda benim çalıştığım yerde tedavi görmeye başladı ben de boşanma dönemindeyim, kv ile görüşmüyorum. Ben boşandım bu süreçte ama kp ile iletişimim hiç değişmedi, beni her gördüğünde gülerdi, konuşurduk dertleşirdik torunlarını anlatırdım ona ve yoğun bakım döneminde de hep yanındaydım, kv olduğu saatlerde gitmezdim ama onlar çıktıktan sonra yanına geçerdim, konuşurdum bazen meyve suyu içirirdim, sıkıntısı var mı ihtiyacı var mı hallederdim, kan vermek gerekirdi sadece kendimden 6 kere trombosit verdim. Bunu hem sevdiğimden hem de Allah rızası için yaptım ve 10 gün önce de son nefesinde yanındaydım...

Kanser zordur, gerçekten bu tanı doğru ise sonradan üzülme diye yazdım bunları, insan olan vicdanı olan sensin, kv hikaye... Bu süreç tahmininden daha kısa da sürebiliyor uzun da.. Vicdanını dinle başka kimseyi değil. Bu senin Allah ile arandaki bir konu. Senin adamla bir sorunun yoksa araya başkalarının girmesine izin verme... Git gör, kv ile de mesafeni koru, buraya senin için değil kp için geldim de, al tetkiklerine bak kemoterapi alıp almayacağını, hangi hastaneye gittiğini, hangi doktorda olduğunu öğren tabi istersen...

Diyorum ya bütün yapılanlar Allah rızası içindir başka bir şey için değil, kv ile başkaları ile olan sorunlarını bunlarla karıştırma.

kışın çünkü eşim yazın yoğun çalışıyor mümkün değil gidemeyiz.sadece kışları uygunuz

daha kışa çok var şimdiden sıkıntıya ne gerek var çocuğuna odaklan.
VE eğer eşinle bir problemin yoksa onun üzülmesini istemiyorsam ben olsam giderdim ama eşime şart koşardım ve gitmeden yakın bir otelden yer ayırtır parayı da şimdiden ödedim derdim.
kayınpederimi görüp o evde kalmadan ikisinin gönlünü yapıp gelirdim

başınız sağolsun ...söylediklerinizi ciddiye alacağımdan emin olun içim içimi yiyor aslında .ama o kadını görmek istemediğimden babamıda cezalandırıyorum işte.eşim 1 ay düşün dedi zaten şuan gidemeyiz dedi.çok zor.ama siz çok güzel bişiy yapmışsınız tebrik ederim anlatıldığı kadar kolay olmadığını düşünüyorum

yol 24 saatlik demişsin...bence durumunuz müsaitse uçakla da gidip hemen dönebilirsin hem uçak fiyatları bir ay öncesinden falan alırsan nredeyse otobüs fiyatı kadar falan olabiliyor.aynı gün dönersin yada bir gün kalırsın. ama allah korusun siz gitmeden kayınpederine bir şey olursa kayınvalidenin eline koz geçer ve eşini sana karşı doldurabilir ve eşin seni haksız görebilir.bu yükün altına girme derim. ama gidince kayınbaban için gittiğini belirt otur bir köşede hiçbişeye karışma kayınvalidenin de yüzüne dahi bakma derim ben..

o kadının amacı bizi görmek yada babamın torununu görmesini sağlamak değilki.orda dedikodu oluyormuş gelinin torunun neden gelmiyor diye her yıl bir bahane uyduruyorlarmış.bunu engellemek için oraya gitmemizi istiyor .bunu yaparken babamı kullandığı yetmiyormuş gibi gittiğimizde illaki onların yatağında yatmamız gerekiyor.bunlar şartların sadece bir kısmı otelde kalırsak daha çok dedikodu olurmuş daha önce teklif etmiştim ama sert bir şekilde reddedildi

Hiç kolay değil malesef... çok zor ve yaşamadan anlaşılmıyor, o kadını görmezden gelebilirsiniz ben yoğun bakıma giderdim bazen, kapının önünde bekleme sandalyesinde otururken görürdüm başımı sallayarak selam verir (Allah'ın selamıdır derim hep) yoluma devam ederdim inan gerekmedikçe muhatap olmadım, diyaloğa girmedim. Diyorum ya kp'in bunda bir suçu yok ve allah var çok iyiliğini gördüm, eşimle kavga ederdim o gelir oğlunu kovardı evden yeterki ben üzülmeyim diye çok hakkı vardır ben de benim de onda.. Başkalarının ettiklerini diğerlerine mal edemeyiz, eden ettiği ile kalsın bu süreç inan bana geçici bir gün bir yerde bitecek ve o gün geldiğinde tekrar kapını sonsuza kadar kaparsın... bu kadar dert etme bu süreçte eşinin de sana ihtiyacı olacak, kv sömürecek kullanacak belki ama diyorum ya yaşamayan bilmez be arkadaşım

evet bir kez uçakla gittik bana etmediği hakaret kalmadı .onu takmam en mantıklısı uçakla gitmek aslında.ama daha önemlisi gitmeye karar vermek ve bunu sindirmek.evet o kozu ona verirsem bu evliliği bitmiş sayın.yok bakmayacağım elini bile öpmeyeceğim gidersem.ama orda gerginlikda çıkarmak istemem gidersem adamı mutlu edelim derken bir da kavga çıkmasın .bir de aklıma gelmişken onlar çocukları (eşimin kızkardeşinin) p.ç diye seviyorlar benim ailemde öyle bişiy yok kimsedede duymadım .böyle bir kelime duyarsam parçalarım o kadını

evet ayrılalım diye sinsice beklemede kadın onun eline bir koz geçtimi sonuna kadar kullanır.sizi tekrar tebrik ederim her yiğidin harcı değil yaptıklarınız

bu artık sen vicdanın ve kocanla arandaki mesele.
bende kaynanamla konuşmuyorum. ama kocam için gidiyorum.
kaynananı mutlu etmek istemiyorsan git çocuğunla ilgilen.
akrabaların komşuların yanında gerekirse terslen.
sadece kayınpederin için geldiğini söyle.
inceden laf sok

doğru söylüyorsunuz.eşimide incitmek istemiyorum.babamın hatırı için dedi çünkü.ben annemi affet demiyorum dedi.bir de zorlamıyor rica ediyor sadece eşim.kıyamıyorum ama kadından iğreniyorum yaaaaaa cidden iğreniyorum.ama çok haklısınız çokkk

Bak ne güzel diyorsun kıyamıyorum diye, ara bi kp'ni yok mu telefonu nasılsın baba de, halini hatrını sor ama asla kv'ni sorma, onunla konuşma bu kadar net ol. Kıyamadığın kp'in, nefret ettiğin kv... iki farklı insan. Dediğin gibi gerçekten kanserse son yolculuğuna sana hakkı helal gitsin kv'dene de Allah iyilik versin ki senden uzak olsun....

kayınbaban gerçekten hayatının son günlerini yaşıyor olabilir bence kaynananı boşver eşinin hatrı için bir günlüğüne de olsa git derim eğer babasına birşey olursa eşin vicdan azabı çekmesin büyüklük yap kaynanan ile muhatap olma kayınbaban için geldiğini söyle ben olsam böyle yapardım tabi karar senin

Babam öksürük sikayetiyle doktora gitti, yapilan tahliller neticesinde kanser teshisi kondu ve 5 ay icinde kaybettik dag gibi adami. En agresif tedavi uygulandigi halde durduramadilar kanserin yayilmasini. Gidin, gitmezseniz kendi vicdan azabiniz yaninda esinizinkini de cekersiniz. Ömrünüzün sonuna kadar " babami son kez göremedim, torununu göremeden öldü" cümlesini isitip isitip önünüze koyar esiniz. Hamileliginizde yapilanlari unutun demiyorum ama kininizi gömün. Bebeginize takilan altinlari cingar cikartip vermeseydiniz veya esiniz deseydi onlar cocugumun gelecegi icin diye. Simdi söylediginiz 20 ceyrek 1 Ata altini getirmeyen torun falan göremez lafi cok cirkin. Bu seferde adam ölüm döseginde gelin altin derdinde olursunuz herkesin gözünde.

Her zaman derim, kendimden kaynaklanan bir hata sonucu olanlar icin kimseyi suclayamam diye. Altinlari hemen götürüp banka kasasina koysaydiniz ya da bozdurup hesap actirsaydiniz kavga dövüs vermeyebilirdiniz. Kayinvalideniz belli ki patavatsiz ve saygisiz biri. Birakin desin ayagima getirdim falan filan. Terbiye ve vefali davranisinizla kendisine gereken cevabi verin. Kendiniz diyorsunuz kayinpederim bana sen kizim gibisin dedi diye.

allah kimseye yaşatmasın yazdıklarının aynısını birebir bende yaşadım mesela bu çocuk kimbilir kimden dedi çocuğum doğdu hergün kavga çıkardı sütümü kesti. bunları yaşamak çok zoe emin olun insan kolay affedemiyor. ben konu sahibine hak veriyorum.

nolduda birden torunları olduğu akıllarına geldi acaba bu dünyanın ölümlü olduğunun yenimi farkına varmışlar bence siz gitmeyin eşinizi yalnız gönderin gidip görsün babasını
yada dediğiniz gibi size yakın bi yerlere geldiğinde gidin görün kpnizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…