eşimin annesi iş başında...

aslında onlarlada gerekeni konuştum biliyosun.eşimin gelmediği yere bende gelmem dedim .eşim evde olduğu için ayrıntıları anlatamadım ben sana.ama yarın eşim yok mutlaka yazacağım o zaman bana hak verirsin

yok hediye falan takmazlar hatta çocuğun üstünde bişiy varsa onlarıda alırlar.aslında altın falan umrumda değil başlarında paralansın.sadece o kadının yüzüne bakmak istemiyorum onunla aynı ortamda bulunmak istemiyorum.bir insana kızınca suyuna tükürüp intikam aldığını anlatan iğrenç bir yaratık bu nasıl yemek yiyelim bebeğime nasıl yedireyim bize yapamayacağı ne malum

eşim asla tek başına gitmez sibel cim .bizi bırakıp gitmez o istiyorki bu buzlar çözülsün babamda kızımı görsün herşey düzelsin .ama o kadar kolay olmuyor işte .babasına defalarca söyledim gel bana kal .ben sana bakarım dedim çocuğuda görmüş olursun dedim ama kadın göndermiyor.illaki oda gelmek istiyor.bende istemiyorum açıkcası.evet o konuda gelişme var ama yarın yazabilirim ancak

içimde ki hisleri özetleyen bir yorum teşekkür ederim

kayra annecimmmmm canım benim .beni kimseler anlamazki bazen kendime bile iğrenç bir yaratık gibi bakıyorum ne vicdansızım diyorum götürmedim bebeği.peki ben insan değilmiydim diyorum sonra o kadın bebeğime rezalet dedi.hani yapmayacaktın çocuk dedi kocama saldırdı.babasının bir günahı yok ama orta yolu bulamıyorum annem.elimden geleni yapacağım merak etme güzel annem

haklısınız aslında .çok vicdansız biriyim sanırım.ama babası değil o kadın problem .yoksa babasına kaç kez gel dedim

otelde mümkünü yok kalamayız.bırakmazlar daha öncede teklif ettik ortalığı yıktı kadın dedikodu olurmuş o yüzden izin vermediler.evet gelecek için bir çözüm bulup gitmek görmek gerek istanbul da görüşsek daha kolay olacak kışın ortasında bebek rezil olmaz en azından

ancak kayınpederinin doktorundan öğrenebilirsin kesin durumunu
zor değil bence küçük bir araştırma yap sonra aç telefonu doktoruna.

benim de babamı kaybedeli 5 yıl oldu
kanserdi
ama kalp krizinden vefat etti
böyle bir durum da var
pat diye olur
sonra yıllarca kayınvaliden zeytinyağı gibi her haltta üste çıkar
ona bu fırsatı verme derim
iki üç gün sık dişini
çok fazla özel eşya götürme yanında
çok heveslenmesin bavullara
hatta bavullarının içine de yazı koy " karıştıranın ..... " diye :)
hem bak kocan bile kilit alalım bavullara demiş daha ne desin
olur da doktor tedavi sürecinden bahseder
ve durumunun çok da vahim olmadığını söylerse sana
o zaman inadına git
herkes odadayken ben doktorunuzla görüştüm babacım
korkmayın iyileşeceksiniz annem sizi çok sevdiği için kaybetmekten korkuyor
sanırım ondan bu vesveseleri de.

valla cuk oturur
kapak olur
sen de rahatlarsın biz de
sevgiler...

vallahi kilitlendim bu kadar akıcı bu kadar net bunları yaparsam zaten sinir olmam .hayran kaldım ciddi söylüyorum.deli olur kadın böyle bir ortam yatarıp bunları söylersem lakin bana doktorun adını hangi hastaneye gidildiğini asla söylemiyorlarki eşimede söylemiyorlar .sadece ölecekmiş öyle diyor kadın.eee hepimiz öleceğiz.bir sürü doktoru varmış adamın tek bi tane yokmuş öyle diyorlar bizi adam yerine koyup adını sanını söyleyen yok anlayacağın.ama olurda öğrenirsem aynen bu yazdıklarınızı yapacağım .sonucuda size mesaj atacağımbu arada karıştıranın .......... süperdiiiiiiiiii.aynen yazmak lazım

Son düzenleme:
beğendiğinize sevindim.

ben de benim müstakbel kayınvalidenin saçmalıkları ile uğraşmaktan böyle yaratıcı fikirleri üretmeye pek bir yatkın oldum:)

benim ki de çok ama çok patavatsız.
geçen gün anneme "teyze" diye hitap etti.

aralarında 9 yaş fark var teyze nedir yahu:S
hem bir kere annem daha genç duruyor:)
çok sinirlendim ama belli etmedim.
sonra da nişanlıma şikayet ettim.
neyse ki o benim yanımda çok şükür.
hatta maşallah diyelim de nazar değmesin.

mobilya bakarken de annem yatak odasının parasını öderken satıcıya dönüp annemi kastederek "şimdi bunu ödüyo kalanını da paylaşacaaz" dedi. yani annem yatak odasının yanında diğer mobilyaların da yarısını ödeyecekmiş.
aklı sıra şakayla laf sokup ortalığı karıştıracak!
annem de "senin canın sağolsun. ben hepsini alırım. yeter ki çocukların gönlü olsun" dedi.
popo oldu kaldı.

bakın çok kibarım g.t demedim:)))))))))

bu kayınvalideler olmasa hayat ne sıkıcı olurdu değil mi?:))))

altın konusunu boşver bunu biçok aile yapıyo kv kadar kp de kotu mu eger değilse bence 2-3 gunlugune git derim
madem bavulunu da karıştırıcak sende en absurt seksi çamaşırları doldur bavula hatta kırbaçlar kelepçeler falan agzı açık kalsın

Annem olsa derdiki: kızım ölümlü dünya git birşey olmaz..
Benimde zoruma giderdi bu kadar yaşananlar ama k.pederle bi sorunum yoktu diyorsun muhtemelen onuda k.validen soğuttu , göndermedi vs. Git istersen orayada gidince dersin ki baba sırf senin için geldim dersin, bavullarını kilitle açamasın kudursun, bırak kendi de ayağıma getirttim desin sen yaparsan eşinin hatırı için yapacaksın..Onlar için değil.

İnsan gebeyken kendisine yapılanlar mıh gibi çakılıyor ya aklına .öyle bir dönem ki yaşayan anlar ama ilginç olan yaşayan kayınvslidelerin böyle bencillikleri yüzünden birsürü saçmalığa sebep olmaları hemcins oldukları halde.erkekler daha anlayışlı yahu

Ama ben de git derim
Allah korusun birşey olursa cadı geliiiiiin son nefesinde göstermedi torununuuuuu gözü açık gitttiiii babaaaaaan diye kocanın beyninde ip atlar:)

annen çok fena popo etmiş bende kibarım bakkk ona göreee g.t demedimayhhh süpersin yaaaaa.onlar sana bişiy yapamaz böyle devam etttt

kp ondan bağımsız olamadığı için araya soğukluk girdi tabi biraz ama kavga falan yok.aynen yaaaa bak buda çok iyi fikir

o zaman da "ay bu kız oğluma neler yapıyor böyle" diye ortalığı karıştırmasın:))))

valla olurmu olur.geçen gittiğimizde hani yapmayacaktın çocuk neden hamile bıraktın diye çemkirdi ya kocama.valla büyük bi zevkle yaptı dedim bendeeeeeee o utanmıyosa ben niye utanayım dimi ama

orası öyle tabide kadın rahat durmaz işte bir dil var burdan sana yol olur yani o kadar diyorum

bir tek kelimeyi bile unutmadım gebeliğimde söylenen ve herkese bedelini ödeteceğime söz verdim kendime ama bu olay benim için bir intikam yada öç alma meselesı asla değil .sonuçta kocamın babası.aynı sizin dediğiniz gibi düşünüyorum ama getirisi olduğu kadar götürüsü de olacak bu gidişin belkide ayrılık olacak sonunda çok yapışık bir kadın ya anlatamam sayfalar yetmez anlatmaya

orası öyle tabide kadın rahat durmaz işte bir dil var burdan sana yol olur yani o kadar diyorum

ay bu cümle bana ne kadar da tanıdık geliyo. sanki ben söylemişim gibi:))

şaka bir tarafa akanscığım, bak bu kadar hatun tavsiyede bulunduk. sanırım genel kanı gitmen gerektiği yönünde.
sen de farkındasın zaten doğrusunun bu olduğunun.
insanları değiştirmek -hele ki belli bir yaştan sonra- mümkün değil sen de biliyorsun.
evliliğin çok çok yeni de değil.
kayınvalideni daha birkaç aydır tanıyıp her görüşmende şoktan şoka koşma dönemini atlattığını varsayıyorum.
(mesela ben o dönemdeyim:) )
tanıyorsun yani, biliyorsun huyunu, suyunu.
nelere kızdığını, sinirlendiğini...
sonuçta çocuğunuz var. e zaten onu görmekse istekleri, yap gitsin be.
bir hafta sonunu heba etmeyle kurtarırsın geleceğinizi.
koz verme eline.
o konuşamasın; senin elinde olsun gerekli zamanda kurulacak cümleler.
o sana ne yaparsa yapsın, tek bir hamle ile yıkmış olma tüm gardını.
kendi kendine en büyük kötülüğü yapma.
kayınpederinden çıkarma eskilerin acısını.
sen de biliyorsun onun da oyunun kurbanı olduğunu.

vicdanını dinle.
doğru kararı verirsin zaten.

sevgiler...

(bu da mektup gibi oldu idare et:) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…