bişey demiyorum benseni anladım haklısın ama şunu anlamadım önceki başlıktaki akansla burdaki akans ne farklı geldi ama ... annenlere eşini bile savunamıyorken eşini ezdiriyorken hatta ancak sadece küsebiliyorken eşine maşallah pat pat söylemişssin her şeyi demekki isteyince gercekler yüze vurulabiliyormuş dimi akans cım. sen kendi aileni naparlarsa yapsınlar silemiyorken eşinden silmesini beklemek bencillik olmuyormu ?? bu kadar iyi niyetli eş için fedakarlık yapmaya deger bence ...
altınlarını almaları bebeği görmemeleri çok çirkin bu konularda sonuna kadar haklısın.ama evresi ne olursa olsun ortada kanser hastası bi baba var allah ömür verirse yaşar yada iyileşemez ölür bunların hepsini bi tarafa bırak bebeğini kocanı al git hem kocanın gönlü olsun hem sen insanlık görevini yap.belki bebeğine de beklediğin hediyeyi götürünce takarlar belli mi olur
Ah akans'ım canımm, tamam eski konularına bakınca tanıdım hemen ,şuan aklıma başka birşey takıldı eşini yanlız yollarsan sen evde kalabilecekmisin? Rabbim sana sabır versin canım iki taraflı da canını çok yakmışlarcevabın için de teşekkür ediyorum bitanem .. bence iyi düşün taşın 2 günlük bir eziyet mi yada bir ömür eşininde seninde unutamayacağınız bir olay mı daha kolay? bu arada diğer eski konunda gelişme varmı merak ettim o başlıktan soruyum en son eşim gitsin yazarım demiştin onu görmüştüm :)
Ben kanserden iki amcami kayip etdim,öyle bi hastalikki nezaman nerde patlak vereceyi belli degil....sakin esini göndermemezlik yapma o onun babasi,sen gitmesen bile esin gitsin....
Sana yapriklari cok yanlis ama bizim insanlarimiz böyle,yaparlar sonrada tereyagi gibi üste cikarlar...
canim kizim seni cok iyi anliyorum cünkü sana yapilanlar benim kizimada yapildi ( paylasmistim sende yazmistin bizimkilerde ayni görenin insani) evlediginde hameleliginde, bebek dogdugunda bu ac gözlülük degil benim icin deger verilmemektir ayni seyleri yasadigimiz icin seni cok iyi anliyorum ............Hayat bu sen haklisin ama hastalik bu ne olcagi bilinmez ilerisi icin esin seni durmadan seni suclar sen insanligini yap kizim ALLAH bilsin onlar bilmez ( kizimin kv ayni bukadar tesadif olamaz bende zaten annen sayilirim demi)esinizle iyi olun birbirnizi kirmayin yavrum kendinizi ezdirmeyin mesafenizi kibarca koyun esiniz arada kalmasin sevgiler kizim
anlıyorum size çok kötü şeyler yaşatmışlar... buna hiç bişey demiyorum haklısınızda
fakat... kendinizi eşinizin yerine koyun!
ister yalan olsun ister gerçek, kayınvalideniz ne yaparsa yapsın yada ne yapmış olursa olsun, eşinizin babası kanser ötesi oabilir mi! kanser...
benim babam kanser olsa gitmek için eşimden izin almam, ve eşim bana senin ailen bana böle öle yaptı dese tepkim büyük olur!!
biraz vicdan...
eşinizin babası hasta,sizin ona demeniz lazım gidelim görelim torununu görsün diye
otelde kalsanız olmaz mı canım bavulunuda karıştıramaz onuda görmemiş olursun her dakika...
anladığım kadarıyla eşinde sana hak veriyor bebeğinin sefil olmaması için imkanda varsa uçakla gidin 2 gün kalıp gelin en azından eşine karşı dik durursun mahcubiyetle değil...
ancak kayınpederinin doktorundan öğrenebilirsin kesin durumunu
zor değil bence küçük bir araştırma yap sonra aç telefonu doktoruna.
benim de babamı kaybedeli 5 yıl oldu
kanserdi
ama kalp krizinden vefat etti
böyle bir durum da var
pat diye olur
sonra yıllarca kayınvaliden zeytinyağı gibi her haltta üste çıkar
ona bu fırsatı verme derim
iki üç gün sık dişini
çok fazla özel eşya götürme yanında
çok heveslenmesin bavullara
hatta bavullarının içine de yazı koy " karıştıranın ..... " diye :)
hem bak kocan bile kilit alalım bavullara demiş daha ne desin
olur da doktor tedavi sürecinden bahseder
ve durumunun çok da vahim olmadığını söylerse sana
o zaman inadına git
herkes odadayken ben doktorunuzla görüştüm babacım
korkmayın iyileşeceksiniz annem sizi çok sevdiği için kaybetmekten korkuyor
sanırım ondan bu vesveseleri de.
valla cuk oturur
kapak olur
sen de rahatlarsın biz de
sevgiler...
beğendiğinize sevindim.
ben de benim müstakbel kayınvalidenin saçmalıkları ile uğraşmaktan böyle yaratıcı fikirleri üretmeye pek bir yatkın oldum:)
benim ki de çok ama çok patavatsız.
geçen gün anneme "teyze" diye hitap etti.
aralarında 9 yaş fark var teyze nedir yahu:S
hem bir kere annem daha genç duruyor:)
çok sinirlendim ama belli etmedim.
sonra da nişanlıma şikayet ettim.
neyse ki o benim yanımda çok şükür.
hatta maşallah diyelim de nazar değmesin.
mobilya bakarken de annem yatak odasının parasını öderken satıcıya dönüp annemi kastederek "şimdi bunu ödüyo kalanını da paylaşacaaz" dedi. yani annem yatak odasının yanında diğer mobilyaların da yarısını ödeyecekmiş.
aklı sıra şakayla laf sokup ortalığı karıştıracak!
annem de "senin canın sağolsun. ben hepsini alırım. yeter ki çocukların gönlü olsun" dedi.
popo oldu kaldı.
bakın çok kibarım g.t demedim:)))))))))
bu kayınvalideler olmasa hayat ne sıkıcı olurdu değil mi?:))))
altın konusunu boşver bunu biçok aile yapıyo kv kadar kp de kotu mu eger değilse bence 2-3 gunlugune git derim
madem bavulunu da karıştırıcak sende en absurt seksi çamaşırları doldur bavula hatta kırbaçlar kelepçeler falan agzı açık kalsın
o zaman da "ay bu kız oğluma neler yapıyor böyle" diye ortalığı karıştırmasın:))))
Annem olsa derdiki: kızım ölümlü dünya git birşey olmaz..
Benimde zoruma giderdi bu kadar yaşananlar ama k.pederle bi sorunum yoktu diyorsun muhtemelen onuda k.validen soğuttu , göndermedi vs. Git istersen orayada gidince dersin ki baba sırf senin için geldim dersin, bavullarını kilitle açamasın kudursun, bırak kendi de ayağıma getirttim desin sen yaparsan eşinin hatırı için yapacaksın..Onlar için değil.
İnsan gebeyken kendisine yapılanlar mıh gibi çakılıyor ya aklına .öyle bir dönem ki yaşayan anlar ama ilginç olan yaşayan kayınvslidelerin böyle bencillikleri yüzünden birsürü saçmalığa sebep olmaları hemcins oldukları halde.erkekler daha anlayışlı yahu
Ama ben de git derim
Allah korusun birşey olursa cadı geliiiiiin son nefesinde göstermedi torununuuuuu gözü açık gitttiiii babaaaaaan diye kocanın beyninde ip atlar:)
orası öyle tabide kadın rahat durmaz işte bir dil var burdan sana yol olur yani o kadar diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?