eşimin annesi iş başında...

baştan sona onaylıyorum.hepimiz o kadının kurbanlarıyız zaten offfffff

Son düzenleme:
üzücü ancak eşin sana cok iyi davranıyor kıymetini bil cunki, benim eşim ailesi ile evlenmeden once kedi köpekti evlendik altın oldular. eşimin annesinin babasının ettiği hakaretleri küfürleri buraya yazsam roman olur. boşanma davası açtıktan sonra bana anne babama iyi davrancaksın dedi bende o kadın bana orospusundan tut neler dedi dedim. barışmak istemiyorum dedi gitti bende kabul etmedim zaten.
yazık annesini oğluna tercih etti senin eşin en azından sana soruyor benim eşimin annesi karını boşa dedi ve benimki beni evden attı.!4 aylık bebekl ustelik

senden ayırıp kendisimi evlenecekmiş çok merak ettim bana küfür etmediler ama etselerdi daha açık olurdu yani iğrenç iğnelemelere maruz kaldım sürekli.aynı tehtidi benim eşimede yaptı kadın ama eşim reddetti.sonra paşa paşa geldiler.yani çok reziller .zaman zaman oda etkileniyor hissediyorum hareketlerinden çünkü.ama bende saldırırsam daha kötü olacak kadın amacına ulaşacak dayandığım kadar dayanıcam .sana sabırlar diliyorum .çok zor bunlar ama yanlarına kalmaz emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…