- 15 Ekim 2016
- 7.317
- 13.169
- 248
Kocani seviyorsun anlasildi bosanmak da istemiyorsun ona da TamamKayınpederimde kalp hastalığı var kalbine stent takılı o yüzden eşim babasına fazla düşkün çok bir şey söyleyemiyor sonra benden özür de diledi eşim ben de unuturum zaten yaşlılar falan dedim ama sorun şu unutamıyorum ve eşimin ne kadar yararına da olsa daha fazla bu aileyle muhattap olmak istemiyorum açıkcası ben mi yanlış düşünüyorum diye bu konuyu özellikle açtım ama bakıyorum ben de bir sorun yokmuş herkes benimle hemfikir benim eşimin ailesiyle görüşmemem en sağlıklı çözüm sanırım
Kocanla otur sakince konus bagirip cagirmak la olmicak bu is el alem degil Anne baba
Orta yolu bulmalisiniz
Esim ailesine rest cektiye de siginma seni atar onlari tutar senle evlendi istegini aldi simdi de bikmaya basladi kavgalardan
Ailesi gelince sen kendi ailene gec esine de söyle anlasamiyoruz kimsenin kalbi kirilmasin böylesi en iyisi
Ama Ben biliyorum bu seferde esin senin ailene gelmicek kisasa kisas diye ama sen cirkinlesme olgun davran kisaca s>ktir et gitsin