Eşimin annesi ya kayınannem HAYIRLI DEĞİLSE İNŞALLAHH BEBEGİNİZ OLMAZ DEDİ

yavuzmunevver

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
22
8
6
30
Çok çocuk istiyoruz altı aylık evliyiz iki aygır korunmadan özellikle yumurtlama günlerinde birlikte oluyoruz ama hamile kalamadım KAYINANNEM HAYIRLI DEĞİLSE İNŞALLAHH HİÇ ÇOCUĞUNUZ OLMAZ DEDİ ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama içim çok acıyor bu sözlerden sonra çok üzüldüm kafama taktım haksız mıyım

durup dururkenmi dedi konu hayırsız evlatlardanmı açılmıstı
takmayın belkide iyiniyetle cahilce söylenmiştir
aylar yıllar ilerledikçe kötümü iyimi niyetinin anlarsınız

Hayırsız evlat konusu yoktu sadece bebek konusu vardı Kadınlar la gün vardı oraya gittik daha bebek yokmu dediler bende utandıgım için bi sürü daha beklemek istiyoruz bebek için dedim ama olmasına engel olmuyorum korumuyorum dedim ama hiç alaka yokken eşimin annesi boşanırlar falan şimdi bebek yapmasınlar dedi ve güldü şok oldum bilmiyorum eşim beni anlamıyor anlamaz da sanırım

Hayırsız evlat konusu yoktu sadece bebek konusu vardı Kadınlar la gün vardı oraya gittik daha bebek yokmu dediler bende utandıgım için bi sürü daha beklemek istiyoruz bebek için dedim ama olmasına engel olmuyorum korumuyorum dedim ama hiç alaka yokken eşimin annesi boşanırlar falan şimdi bebek yapmasınlar dedi ve güldü şok oldum bilmiyorum eşim
Eşinizle sorunlarınız var mı ya da kayınvalideniz evlenirken rıza göstermedi mi?Bu yüzden boşanırlar demiş olabilir.Veya kayınvalideniz kusura bakmayın cahil,düşüncesiz olduğundan lafının nereye gideceğini düşünmeden konuşmuş.

Ne kadar cahil olur ise olsun evlat sahibi olmak isteyen bir kadına bu söylenmez.
Deli oluyorum patavatsızca konuşan insanlara.
Ben olsam mümkün olduğunca uzak dururum bunu söyleyen kişiden.

Back
X