Eşimin annesi...

Ayaklı patavatsız. İşsizlikten ne konuşacağını bilmiyor bence

Benim bi oğlum var çok düşkünüm ama 13 yaşındaki çocuğa bile böle laçka konululmazken koskoca adamı arayıp aşkım bana aşkım de falan nasıl bi hareket koskoca kadınada yakışmaz bu insanlar nerde ne konuşacağını niye bilmiyor acaba. En hazetmediğim tip. Oğlunu ara iyiliğini bil dertleş neşesini paylaş ama bu tavır esefle kınadım

Bugün eşime dedimki annen iki olaydır fark ettim sürekli kendini benle kiyasliyor
Yada bir olay olduğunda hemen kendini öne atıyor bunu diğer gelinlere de yapıyor mu dedim yoksa bana Özel mi dedim
Bilmem ki dedi
Aslında erkekler biz kadar sallamiyor da düşünmüyor da
O yüzden siznki de anormal bir kaynana ama size zararı yok gibi oyuzden gormezden gelin
Çünkü hep beterin beteri var.

Oglusu bekarken, askım sevgilim gibi kelimeleri kullaniyomuymus yoksa evlenince askımı depresmis.
Evlenmeden önce daha beterdi, şu an bu azaltmış hali. Azaltmasınin sebebi de eşim de annesine bu tarz sevgi sözcüklerini kullanıyordu ben rahatsız olunca bıraktı. Ama mesela asla anne diye hitap etmez eşim sürekli annecim der. Kırmaktan üzmekten çok çekinir. Zamanında çok çekmiş bir de ben onu üzemem diyor.

Esiniz napiyor mesela bu durumlarda?

Yılbası gecesi saat 12de aglama ses kaydi beni benden aldi esiniz insallah özeliniz oldugunu ima etmistir annesine.
Söyle bir durum söz konusu, eşim yılbaşında doğmuş yani aynı zamanda o gün doğum günüydü. Biz doğum gününü sesli kutlamış diye düşündük açmadan önce. Eşim kaydı oynayınca ağlama sesini duyduk o an eşim bana karşı mahcup oldu çok utandigini yüzünde gördüm. Ama sonra annesini arayıp neden ağlıyorsun annecim dedi ve normal konuşmaya başladılar. Yani özel bir anımız olabilir ısrarla yazıp kendini üzmenin bir anlamı yok bizi de anlaman gerekir şeklinde bir konuşma yapmadı.

Kayınvalideniz zor ama esinizle de isiniz var.

Tatlı gibi,ben sevdim..aşırı sevgiden saçmalamış da oosun o kadar idare edilir

Kv takmayın ama eşinizle de bi konusun . Ağzı var dili yok kısmı bence çok iyi bi özellik değil. Benm kv akşam aradığında akşam 9 10 gibi eşim hayırdır anne bşr şey mi oldu her şey yolunda mı diye açıyor tlfnu uzun zamandır aramaz genelde eşim annesini arar .. öyle çocukça aşkım bitanem fln ne saçma eşiniz demiyor mu bir şey. Kv hasta bi zararı yok ise gül geç ..

Oğluyla göbek bağını kesememis anne!
Oglunu da kendine bağımlı yetistirmistir kesin ama adam akilliymis ki sizi bu tripleri yüzünden ezmiyor. Gerci vur kafasına al ekmegini modunda olmasi da kötü ama en azindan sizi uzecek tavırlarda değil
Kayinvalideniz de psikolojik hasta bence, çünkü oglu artik yetiskin ve evli bir adam, onun donlarini biraksin da eşi düşünsün yani ortada gerçekten çok saçma bir psikoloji var.

Tek çocuk olduğundan çok düşkün.. hareketleride klasik kv konuşmaları.. torun muhabbeti falan.. birçok kv bu model.. siz biraz ajite olmuşsunuz her hareketi batar hale gelmiş. Ne güzel aşkımlı canımlı konuşsun işte.. millette ne burnu büyük kendini beğenmiş kv var.

bu kadinla basa cikamazsin. yaninda trip atmadan mumkun oldugunca az konusacaksin, tuzaga dusmeyeceksin. seni gaza getirip kavga ettirmek icin yapiyor. gorme duyma. basarabilirsen tabi.

Çok afedersiniz güldüm vallahi tutamadım.

Dengesiz heralde eyvahlar olsun. Bence siz konuşup çizginizi çekin yoksa işiniz zor.

Torun mevzusu hariç kendi anneme çok benziyor. Ama ben en azından eşimle aralarındaki münasebette anneme bi dur diyorum. Ondan seken bana düşüyor. Beni darlıyor fakat eşimle yüz göz etmem.

Yılbaşında ağlama sesi dışında çok kötü bir durum görmedim ben. Biraz aşırı yaşıyor duygularını sanırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…