bende oyle düşünüyorum ama esim dusun dıyor ben senı alıp anneme gıdemiycekmıyım simdi bayram gelcek babamladami bayramlasmıycan eve gitmiycenmı dıyor...simdı benım annemde delirdı gelip hesap sorcam omu senı doğurdu sana bela verıyor dıyor napsam bılemedım
bende oyle düşünüyorum ama esim dusun dıyor ben senı alıp anneme gıdemiycekmıyım simdi bayram gelcek babamladami bayramlasmıycan eve gitmiycenmı dıyor...simdı benım annemde delirdı gelip hesap sorcam omu senı doğurdu sana bela verıyor dıyor napsam bılemedım
zaten sorun benım basta tavız vermem oldu komsusundan dolayı ortada bısey yokken konuşmadı benımle ben gittim konuştum o kadar dedıkodumu yaptı hıc sesımı çıkartmadım bisey olmamış gibi davrandım yine susmuyor ınanın kızıma zit olmaya basliycam nerdeyse doğurmasaydım dıyorum bunları yasamazdım
Canım benim benzer bir durum benimde başıma gelmişti. Kayınvalidem kızıma baktı 2 yıl kadar o dönemde kızım hastaydı ve karda kıyamette çocuğu kardeşine götürmüş ki mesafe çok uzak bana da haber vermedi. Arıyorum sonradan söylüyor biz buradayız diye, bende akşam kızımı almaya gittim anne neden bu soğukta çıkardın zaten hasta ilaç kullanıyor biliyorsun bugün cuma yarın zaten ben evdeyim yarın gitseydin keşke hem haber bile vermedin merak ettim evi aradım cebini aradım açmadın ilk seferde bir şey mi oldu acaba doktora filan mı götürmek zorunda kaldın diye dedim. Vay sen misin bunu diyen sana mı sorucam giderken çocuğuna da s... sana da dedi çıktı işin içinden. Sonra ben ona biliyor musun bu saatten sonra seni bir anne gibi görmemi asla bekleme bu laftan sonra hadi beni geçtim şu el kadar çocuğu bile bu lafı söyleyebildin ya otur kendini değerlendir dedim. Tabii o dönem durumumuz müsait değildi ve çocuğu bırakacak başka kimsem yoktu mecburen sabah bırakıp akşam alıyordum ama tek kelime dahi etmeden. Çok şükür şimdi ikinci çocuğum oldu ve bakıcımız var. Eşime hiçbir şey söylemedim o zamanlar geçenlerde yine annesi beni çıldırttı sen annemi bir türlü sevenedin dedi bende eğer benim annem sana bu lafı söyleseydi sevebilir miydin dedim ne zaman söyledi dedi bende geçti artık ama benim içimde hala o laf dedim. İnan bana çok iyi anladı her şeyi eşimde şimdi. Ben yine de annesi diye arada gidelim çocukları görsünler diyorum çoğu zaman eşim istemiyor.
merhaba herkese....ben yeni uye oldum etrafımda yasadıklarımı anlatacagim ve akıl alacagim kımse yok....ve ben artık basa çıkamıyorum...sorun esimin annesi...evlendıgım günden beri çenesi durmuyo sureklı benı oğluna sikayet edıyor..gelmedı geldı oturmadı yok yemedı icmedı guldu konuşmadı konuştu guldu bole saçmalıklarla evlılıgimızi bıtırıyodu az kalsin......esim anladı artık bana bısey demıyo oyle...bır kızımız oldu daha doğurmadan ben alcam gitcem cocugu ben bakcam filan...ben vermem cocugumu dedim....ben verıyodum ben yapıyodum...oğlunu kıskanıyor kendı yasayamadıklarını benım yasamamı ıstemıyor..1 hafta once kizimi korumuk ıcın bısey soyledım...kıyametı koparmış esime oda bana söyledi...bende 3 yıldır ılk def karsısına çıkıp ben sana ne dedımkı dedım gerısisi getıremerim bana allah belanı versin kac kere dıyor gerızekalı defol git dedı bende çıktım geldım gıtmıyorum bıdaha...simdı esim bana dıor yıne sen kırcaksin inadını...ne yapmalıyım...
ama esiniz sizi anlamış ne güzel benim esim sen haklısın ama kucuksun dıyor bıde benım esimın annesi anlamaz ben ona sizin soyledıklerınızi söylesem benı hıpten suçlu yapardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?