eşimin annesi

bekgidici

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
434
161
23
38
hanımlar merhaba yaklaşık bir aylık evliyim.uzun bir süreçten sonra evlendik.eşimin annesi beni istemiyordu farkındaydım ama eşimin yanında öyle güzel oynuyordu ki eşim bana inanmıyordu.en son düğünde arkamdan konuştuğunu ve planlarını öğrendim.şuan görüşmüyoruz hem iftiracı hem ikiyüzlü.allahtan farklı şehirdeyiz.bu kadına nasıl davranayım ben?

zaten ayrı şehirdesiniz, bişey yapmana gerek yok, mesafeni koru evliliğine müdahale etmeye kalkarsa izin verme

ara sırada olsa gitmek gerekiyor eşimi tek göndermek istemiyorum mecbur ben de gidiyorum o zaman nasıl davranayım

planları neymiş kv nin
evlilik masraflarını bize yıkmak daha doğrusu benim aileme.ailem bana ve eşime çok düşkündür her zaman herşeyimize yetişmişlerdir.ailemin salak olduğunu herşeyi yaptıracaklarını ve bazı görgü kurallarından bir haber olduklarından bu görgü kurallarıyla dalga geçmeleri.beni işimden ayırıp ne yapıp edip ailemle aramı açacakmış filan plan bunlar

bide bence eşine sık sık bunu söyleme yani somut birşey görmeden erkekler gelemiyo çünkü ha oldu ki kv başladı bir şeylere sende ona göre tutum sergilersin

bide bence eşine sık sık bunu söyleme yani somut birşey görmeden erkekler gelemiyo çünkü ha oldu ki kv başladı bir şeylere sende ona göre tutum sergilersin
ilk başta bu hatayı yaptım evet sonra akıllandım kadın ikiyüzlü çünkü.her konuşmayı ses kaydı yapmaya başladım.en son misafirlerine dağıtması için ıvır zıvır hazırlamıştım.beklediği gibi pahalı şeyler koymadım bu kez.hemen arayıp kötülemiş beni dağınık koymuş insan katlar diye.artık herşeyin fotoğrafını da çekeceğim

bence sen ailene de destek olmasınlar sadece gerekirse dsana olsunlar bunu da eşin bilmesin umudu kessinler benim başım da da var öyle kv ben böyle başettim

eşin ne demiş

Ayrı şehirde ne sıklıkla gidilir ki

Aynı şehirde 3-4 ayda bir gidiyoruz misafir gibi yiyip içip oturup geliyorum

Siz kalmalı gidersiniz ayrı şehir olunca tatil gibi düşünün kaldığınız ev pansiyondaki kişiler ile olan mesafede ilişkiye devam

Bunu düşünmeyin geçmiş hatırlamayın eşinize hatırlatmayın gidip gelişi az tutun ki daha 1 aylık evlisin

bana sordu bende anlattım.hatta annemin hazırladığını düşünmüş annemden soğutma çalışmaları bunlar kızdım bende elbise valizim boş olduğu halde dağılmamış o valiz nasıl dağılacak diye.artık ben eşimin yanındayken aramıyorlar.bu kötü bir şey olabilir

bence evlenirken nikah memuru artık birbirinize söz veriyormusunuz? derken, kv söz veriyormusun? diye geline sormalı;iyi günde kötü günde kv ile oğluna iyi bir eş olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…