mesafeli ol ne soğuk ne de fazla mıç mıç ikisinin ortasını bulara sırada olsa gitmek gerekiyor eşimi tek göndermek istemiyorum mecbur ben de gidiyorum o zaman nasıl davranayım
evlilik masraflarını bize yıkmak daha doğrusu benim aileme.ailem bana ve eşime çok düşkündür her zaman herşeyimize yetişmişlerdir.ailemin salak olduğunu herşeyi yaptıracaklarını ve bazı görgü kurallarından bir haber olduklarından bu görgü kurallarıyla dalga geçmeleri.beni işimden ayırıp ne yapıp edip ailemle aramı açacakmış filan plan bunlarplanları neymiş kv nin
ilk başta bu hatayı yaptım evet sonra akıllandım kadın ikiyüzlü çünkü.her konuşmayı ses kaydı yapmaya başladım.en son misafirlerine dağıtması için ıvır zıvır hazırlamıştım.beklediği gibi pahalı şeyler koymadım bu kez.hemen arayıp kötülemiş beni dağınık koymuş insan katlar diye.artık herşeyin fotoğrafını da çekeceğimbide bence eşine sık sık bunu söyleme yani somut birşey görmeden erkekler gelemiyo çünkü ha oldu ki kv başladı bir şeylere sende ona göre tutum sergilersin
bence sen ailene de destek olmasınlar sadece gerekirse dsana olsunlar bunu da eşin bilmesin umudu kessinler benim başım da da var öyle kv ben böyle başettimevlilik masraflarını bize yıkmak daha doğrusu benim aileme.ailem bana ve eşime çok düşkündür her zaman herşeyimize yetişmişlerdir.ailemin salak olduğunu herşeyi yaptıracaklarını ve bazı görgü kurallarından bir haber olduklarından bu görgü kurallarıyla dalga geçmeleri.beni işimden ayırıp ne yapıp edip ailemle aramı açacakmış filan plan bunlar
eşin ne demişilk başta bu hatayı yaptım evet sonra akıllandım kadın ikiyüzlü çünkü.her konuşmayı ses kaydı yapmaya başladım.en son misafirlerine dağıtması için ıvır zıvır hazırlamıştım.beklediği gibi pahalı şeyler koymadım bu kez.hemen arayıp kötülemiş beni dağınık koymuş insan katlar diye.artık herşeyin fotoğrafını da çekeceğim
zaten artık ettirmiyorum yardım.eşimde el oğlu sonuçta kıymet bilmese çok kırılırımbence sen ailene de destek olmasınlar sadece gerekirse dsana olsunlar bunu da eşin bilmesin umudu kessinler benim başım da da var öyle kv ben böyle başettim
bana sordu bende anlattım.hatta annemin hazırladığını düşünmüş annemden soğutma çalışmaları bunlareşin ne demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?