Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence evlenirken nikah memuru artık birbirinize söz veriyormusunuz? derken, kv söz veriyormusun? diye geline sormalı;iyi günde kötü günde kv ile oğluna iyi bir eş olacağım![]()
bence kv lere sormalı cadı kaynana olmayacağına dair sorubence evlenirken nikah memuru artık birbirinize söz veriyormusunuz? derken, kv söz veriyormusun? diye geline sormalı;iyi günde kötü günde kv ile oğluna iyi bir eş olacağım![]()
hep mesafeliydim ama işte aşırı ikiyüzlüler eşim nasıl çıkmış o kadından şaşırıyorum.babası da ikiyüzlüYanlarına gidincede çok sıkı fıkı olmana gerek yok, araya mesafeni koy en başta nasıl yaparsan öyle gider...
aaaa tepki nikah memuruna şekerim üstüne alınma kendi adı geçmiyeceknikaha bile gelmedi.misafirlerim ben olmazsam bırakır giderler düğünü dedi nasıl akrabalık ilişkileri varsa
gerçekten böyle birşey olsa yok demezler eminim?bence kv lere sormalı cadı kaynana olmayacağına dair soru![]()
tabii canım hepsi melek gibi çünkü derler migerçekten böyle birşey olsa yok demezler eminim?
ara sırada olsa gitmek gerekiyor eşimi tek göndermek istemiyorum mecbur ben de gidiyorum o zaman nasıl davranayım
her konuşmayı ses kaydımı yapmaya başladın evleneli 1 ay olmadımı bu ne hız bişeyleri yaşayıp ıspat etmek içinilk başta bu hatayı yaptım evet sonra akıllandım kadın ikiyüzlü çünkü.her konuşmayı ses kaydı yapmaya başladım.en son misafirlerine dağıtması için ıvır zıvır hazırlamıştım.beklediği gibi pahalı şeyler koymadım bu kez.hemen arayıp kötülemiş beni dağınık koymuş insan katlar diye.artık herşeyin fotoğrafını da çekeceğim
2 yıl nişanlılık 10 yıl flört bence yavaşım bileher konuşmayı ses kaydımı yapmaya başladın evleneli 1 ay olmadımı bu ne hız bişeyleri yaşayıp ıspat etmek için![]()
ooooo haklısın ozaman sen baya bi geç kalmışsın çalışmalara evlenmeden önce başlamalıymışsın 13 yıldır tanışıyorsunuz yani kaynanan artık ne yapıcağını şaşırmış durumda bence2 yıl nişanlılık 10 yıl flört bence yavaşım bile![]()
bencede epey uğraştı ayıramadı kadın delirmiş olabilirooooo haklısın ozaman sen baya bi geç kalmışsın çalışmalara evlenmeden önce başlamalıymışsın 13 yıldır tanışıyorsunuz yani kaynanan artık ne yapıcağını şaşırmış durumda bence![]()
Nötrara sırada olsa gitmek gerekiyor eşimi tek göndermek istemiyorum mecbur ben de gidiyorum o zaman nasıl davranayım