Eşimin annesi...

Executer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
71
121
8
37
Hanımlar merhaba.
Dün eşimin annesi bize 3-4 günlüğüne kalmaya geldi,oturuyorduk beraber salonda sonra kv kalktı sigara içme bahanesiyle mutfağa gitti(mutfakta küçük bi balkon var).Neyse bi 5 dakika sonra da ben tuvalete gitmek için kalktım mutfağın önünden geçiyordum "bugün yarın çıkaracağım huzursuzluğu"gibisinden bir şey duydum.Dinlemeye devam ettim, bizimkisi oğluna benden daha güzel, daha becerikli, daha hanım, birini bulmuş ve en azından bulduğu kişi sağlammış,ben oğluna büyü yapmışım vs (benim sağlık sorunlarım var ama hayyata bilmez,belli ki o da benim onu dinlediğim gibi dinlemiş bizi,yoksa eşim laf yapmasın diye hayatta söylememişti,laf yaparsa çünkü eşimi tutamam çok kötü anne oğul arasında kavga çıkar) neyse ve bunu benim balkonda konuşacak kadar cesaretli,ya kv yerine orada ben utançtan kızardım,benimle arası kötü değildi ama hiç yakın da değildik başlarda istememişti sonra düzeldi sanmıştım,olacak olan şu kızlar eğer huzursuzluk çıkarmaya kalkarsa eşimin annesiyle çok kötü arası bozulur çünkü eşim kimseyi hayatta dinlemez annesi bana bir laf ederse canı çok sıkılır ve ben tutamam onu,annesiyle arası bozulsun istemiyorum,saf mısın salak mısın o senin hakkında ne düşünüyo diyeceksiniz kızlar ama ben bu yönden çok hassasım benim annem ben 14 yaşındayken öldü ve eşimin annesiyle arası bozulsun istemiyorum,nolur bi akıl verin çıkmazda kaldım?

Fazla iyisiniz bence. Hatta gereksiz iyisiniz.
Ya annesi değil kız kardeşi olsa inanın umrumda olmazdı ama ben annemi acılar içinde kaybettim yaşasa elibi sıcak sudan soğuk suya sokmazdım,çok hassas bi nokta benim için eşim annesiyle arası bozulsun istemiyorum bir daha yüzüne bakmaz kadının

Ya annesi değil kız kardeşi olsa inanın umrumda olmazdı ama ben annemi acılar içinde kaybettim yaşasa elibi sıcak sudan soğuk suya sokmazdım,çok hassas bi nokta benim için eşim annesiyle arası bozulsun istemiyorum bir daha yüzüne bakmaz kadının
Anneniz konusundaki hassasiyetinizi anlıyorum çünkü benimde babam yok ama söz konusu kişi anne olmaktan hatta bence insan olmaktan bile uzak. Aşağıda yazdıklarınız hazmedilir şeyler değil.
bizimkisi oğluna benden daha güzel, daha becerikli, daha hanım, birini bulmuş ve en azından bulduğu kişi sağlammış,ben oğluna büyü yapmışım vs

Anneniz konusundaki hassasiyetinizi anlıyorum çünkü benimde babam yok ama söz konusu kişi anne olmaktan hatta bence insan olmaktan bile uzak. Aşağıda yazdıklarınız hazmedilir şeyler değil.
Ya çok haklısınız tabi ama şimdi eşim kv nin bu dediklerini duysa bir daha ömrü billah yüzüne bakmaz kadının kocası yok bi şey olursa diye düşünüyorum çok kötü oluyorum hasassiyetim yüzünden,ben bu kadınla nasıl konuşabilirim?

Ya çok haklısınız tabi ama şimdi eşim kv nin bu dediklerini duysa bir daha ömrü billah yüzüne bakmaz kadının kocası yok bi şey olursa diye düşünüyorum çok kötü oluyorum hasassiyetim yüzünden,ben bu kadınla nasıl konuşabilirim?
Bu kadar kötülük düşünen birinin sizin lafınızla yola geleceğini zannetmiyorum. Hatta sizi suçlu bile çıkarabilir. İftira atmakla suçlar. Allah fırsat vermesin inşallah.

Allah firsat vermesin kv`ne. Cok uzuldm ama sen planini gormus oldun en azindan. Temkinli ol sorun cikarmaya kalkarsa hemen yon degistir.nabza gore şerbet. Ya kocana soliceksin yada firsat vermemek icin sorun cikmasin diye agzina laf vermemek icin bikac gun dayancaksin

Hanımlar merhaba.
Dün eşimin annesi bize 3-4 günlüğüne kalmaya geldi,oturuyorduk beraber salonda sonra kv kalktı sigara içme bahanesiyle mutfağa gitti(mutfakta küçük bi balkon var).Neyse bi 5 dakika sonra da ben tuvalete gitmek için kalktım mutfağın önünden geçiyordum "bugün yarın çıkaracağım huzursuzluğu"gibisinden bir şey duydum.Dinlemeye devam ettim, bizimkisi oğluna benden daha güzel, daha becerikli, daha hanım, birini bulmuş ve en azından bulduğu kişi sağlammış,ben oğluna büyü yapmışım vs (benim sağlık sorunlarım var ama hayyata bilmez,belli ki o da benim onu dinlediğim gibi dinlemiş bizi,yoksa eşim laf yapmasın diye hayatta söylememişti,laf yaparsa çünkü eşimi tutamam çok kötü anne oğul arasında kavga çıkar) neyse ve bunu benim balkonda konuşacak kadar cesaretli,ya kv yerine orada ben utançtan kızardım,benimle arası kötü değildi ama hiç yakın da değildik başlarda istememişti sonra düzeldi sanmıştım,olacak olan şu kızlar eğer huzursuzluk çıkarmaya kalkarsa eşimin annesiyle çok kötü arası bozulur çünkü eşim kimseyi hayatta dinlemez annesi bana bir laf ederse canı çok sıkılır ve ben tutamam onu,annesiyle arası bozulsun istemiyorum,saf mısın salak mısın o senin hakkında ne düşünüyo diyeceksiniz kızlar ama ben bu yönden çok hassasım benim annem ben 14 yaşındayken öldü ve eşimin annesiyle arası bozulsun istemiyorum,nolur bi akıl verin çıkmazda kaldım?
Siz bişey yapmıyorsunuz anne yaparsa cezasını çeker
Ayrıca belki telefonda karşısındakine yalan söyledi buda bir fikir bence
Birde şu var dinleme işi feci diyemezsin ki ben seni dinledim sen böyle diyordun. Dinlememek en iyisi

Sakın deneme konuşmayı
Anlattığın tinette insan, huzursuzluğu işte oradan çıkarır
Haksız konuma düşersin
Bırak ses etme , edip bulmasını izle
Anne konusundaki hassasiyetini anlıyorum ama kv yuvanı yıkma hesapları yapıyor, Allah ayağına dolasın cidden niyeti buysa
Bu kadın hassasiyet göstereceğiniz türden biri değil

Hassasiyetini anlayabiliyorum ancak insanoğlu bu bu kadar saf kalmak doğru değil.Size ve eşinize kasıtlı şeyler yapacak huzurunuzu bozup ayırmayı göze alacak kadar hatta başkasını yakıştıracak :oha::KK57:yok yokk arkadaş bu kadarına da pesss bırak yaa araları bozulursa bozulsun bence eşinle bu durumu ve duyduklarını konuş bekleyin ve sizi ayırma çabalarını izleyin:kahve: sonra eşin tavrını koysun yoksa senin yuvanın tadı kaçacak hiç değmez. Boşanmak için mi evlendiniz sanki

Madem niyetini öğrendin ona göre devran. Bildiğini belli etme yapacağını yapsın kendi kaybeder.
Eşinin annesi zamanla düzelebilir araları. Sen sadece sakinliğini koru kendin gibi ol.
Üzme kendini çünkü değmez bu kadına. Her ne olursa olsun hiç bir sebep evladının mutlu yuvasını yıkamaya çalışan beter olsun.

herşey olacağına varır...bence birşeylerin iyi olması içinde kötü olması içinde çaba harcamana gerek yok...

Kadin sizi dalavelerle bosatmayi planliyor, siz vay efendim ogluyla arasi bozulmasin. Yaptiginiz sey cok sacma bence. Boyle seytan ruhlu biriyle oglunun arasi illa bozulacak siz olsaniz da olmasaniz da. En azindan fazla zarar vermeden kurtulmus olursunuz.

Sırf duyup da eşinize anlatmanız için söylemiş bu lafları, huzursuzluğu eşinize anlattığınızda:sopa: çıkaracak. Bu arada profil resminiz çok ürkütücü tövbe tövbe:KK17:

Öncelikle bütün annelerin eş değerde olmadığını anlamanız gerekiyor. Kimsenin evladıyla arası bozulmasın diye düşünmeniz çok güzel ama anne manyaksa yapacak bir şey yok. Oğluyla arası bu mesele için bozulmaz, başka bir zamanda başka bir mesele için bozulur. Kadında o çirkeflik, o kötülük varken, bu olasılık her zaman yüksek ihtimal. Yerinizde olsam konuştuklarını duymamış gibi yaparım, kadına ekstra mesafeli davranırım, hatta doğru dürüst yüzüne bakmam, konuşmam. Bu meseleyi gerçekten oğluyla konuşacak kadar iğrenç bir insansa, zaten kendi belasını kendi bulması yakındır.

duyduklarınızdan emin misiniz belki sizinle degil konuştugu kişiyle bir hesabı var ona numara çekiyor olabilir bence ani hareket etmeyin hatta hiçbirşey yapmayın olumlu yada olumsuz duyduklarınız gerçek olsa bile size karşı negatif davranışlarda yapıcı olmanızı tavsiye ederim böylece eşinizin saygısını kazanırsınız belki bu vesileyle kv ile aranız biledüzelir
herkes bir plan yapar ama sonuçta Allahın dedigi olur sag duyunuzu korumanızı ve olayları lehinize çevirmeye çalışmanızı tavsiye ederim belki bir gün bu düşüncesinden utanacak ve kazanan siz olacaksınız

Hanımlar merhaba.

iyi çok iyi eşinle kv arasını bozulmasını istemiyorsan ,,

kv çok hevesli seninle kocanın arasını bozmayaa

hatta evliliği bitirmeye,,

Anneyle evladın arasını düzgün tutacak insan sen değilsin.Aman annsiyle bozulmasın diye senin eşinle aran bozulacak.Kadın konuşurken keşke girip yanına duyduğunu hissettirseydin.

Back
X