eşimin annesinde kalması

Doktorlar çocuk olduktan sonra bile hatta kavgalıyken bile yatağınızı ayırmayın birlikte uyuyun diyorken hem de... tabi bir yandan da onun gelip sizde kalıp sana zahmet vermesi ihtimali var bu halinle:KK43: iki ucu çoklu denklem
Malesef hamileyken bu son aylarda ayri uyuyorum uyuyamiyorum daha doğrusu

İşyerine mi çok yakın annesinin evi? Yani gece geç saate kadar yanında oturup evine dönemiyor mu? Şeytanın avukatlığını yapmak istemem ama geceyi başka yerde geçirmek için bahane gibi şeyler geçiyor aklımdann‍♀️Sonra kızıyorum kendime fesatım diye ya:KK43:
Olayi baska yöne cekmeyin yok öyle bir şey gidince annesinden arar

İşyerine mi çok yakın annesinin evi? Yani gece geç saate kadar yanında oturup evine dönemiyor mu? Şeytanın avukatlığını yapmak istemem ama geceyi başka yerde geçirmek için bahane gibi şeyler geçiyor aklımdann‍♀️Sonra kızıyorum kendime fesatım diye ya:KK43:
Bu şekilde konuşup hamile bı bayana ortada olmayan bişey için ne kadar kuşku sokuyosunuz içine , ve hamile bayanlar dahada hassasken daha hassas düşünceli yorum yapmanızı tavsiye ederim. Konu sahibi sana gelince KV sevmeyebilirsin yada aranız iyi olmayabilir , hamilede olabilirsin eğer son aylarında değilsen eşinin gidip annesinde kalması , onu tek bırakmamak istemesi ki bunu her zaman yapmıyor bazen gidiyor bu çok doğal ve eşini tebrik ettim hayırlı evlat. KV kocası olsa yalnız olmasa tabiki istemem kalmasını , ama kadın yalnız ve o bir anne yalnız birakilmayida hak etmiyor. Bende KV eşimin ailesini hiç sevmem ama ne olursa olsun KV yalnız kalsa eşim gitsin kalsın annesini baksın yedirsin icirsin , bizlerde anne oluyoruz lütfen kocalarinizi bu kadar annelerinden kiskanmayin , birbirinizi kıyaslama yin. BiZde evlatlar buyutucez , büyütüyoruz , yalnız kalsak esimiz ölse oğlum gelmiş kalmış bir gün bu sorun oluyorsa zaten 9 ay boşuna tasimisimdir. Herşeyin hayırlısı..

merhaba tecrübeli hanımlar ben bir buçuk yıllık evliyim . kv tek yaşıyor aynı şehirdeyiz çok sık olmamakla birlikte bazen gelir kalır erkenden gider . bazen de ayda bir veya iki eşim yanında kalayım tek çok sıkılıyor açılır diye gidip kalıyor başlarda normal diyordum ama şimdi hamilelikten galiba gitsin istemiyorum . sizce sakıncalı bir durum mu bu abartmayayım mı fikriniz nedir

normalde gidebilir o onun annesi başbaşa kalmak isteyebilir ben karışılmaması taraftarıyım. ama hamile iken bırak kv gelsin çok sıkıntılı biri değilse maksat senin yalnız kalmaman.

Kimsenin kimseye guveni kalmamis bu dunyada...
Bence onu yanliz gonderme sende git ya annemde kaliyorum diye baska yerde kaliyorsa..
Olaylara hep supeci bakarim sonucta hamilesin erkekler en cok karilarini hamileyken aldatiyorlar bence yanliz gonderme..
Tabi bu benim fikrim esin sana cok baglida olabilir

ya nasıl bi fitneliktir bu. hamile bir kadına bu söylenir mi? kötü düşüncelerinizi kendinize saklayın lütfen..

Bu şekilde konuşup hamile bı bayana ortada olmayan bişey için ne kadar kuşku sokuyosunuz içine , ve hamile bayanlar dahada hassasken daha hassas düşünceli yorum yapmanızı tavsiye ederim. Konu sahibi sana gelince KV sevmeyebilirsin yada aranız iyi olmayabilir , hamilede olabilirsin eğer son aylarında değilsen eşinin gidip annesinde kalması , onu tek bırakmamak istemesi ki bunu her zaman yapmıyor bazen gidiyor bu çok doğal ve eşini tebrik ettim hayırlı evlat. KV kocası olsa yalnız olmasa tabiki istemem kalmasını , ama kadın yalnız ve o bir anne yalnız birakilmayida hak etmiyor. Bende KV eşimin ailesini hiç sevmem ama ne olursa olsun KV yalnız kalsa eşim gitsin kalsın annesini baksın yedirsin icirsin , bizlerde anne oluyoruz lütfen kocalarinizi bu kadar annelerinden kiskanmayin , birbirinizi kıyaslama yin. BiZde evlatlar buyutucez , büyütüyoruz , yalnız kalsak esimiz ölse oğlum gelmiş kalmış bir gün bu sorun oluyorsa zaten 9 ay boşuna tasimisimdir. Herşeyin hayırlısı..
Haklisiniz teşekkür yorum icin

normalde gidebilir o onun annesi başbaşa kalmak isteyebilir ben karışılmaması taraftarıyım. ama hamile iken bırak kv gelsin çok sıkıntılı biri değilse maksat senin yalnız kalmaman.
Hic kv gelmesin demedim o da arada gelir ama uyuyamam gelince inanilmaz horluyor odalar arasi sabahi sabah ediyorum

merhaba tecrübeli hanımlar ben bir buçuk yıllık evliyim . kv tek yaşıyor aynı şehirdeyiz çok sık olmamakla birlikte bazen gelir kalır erkenden gider . bazen de ayda bir veya iki eşim yanında kalayım tek çok sıkılıyor açılır diye gidip kalıyor başlarda normal diyordum ama şimdi hamilelikten galiba gitsin istemiyorum . sizce sakıncalı bir durum mu bu abartmayayım mı fikriniz nedir

Annesi onun çok normal hatta esinle gidip beraber kalın abartacak bir durum yok.kadın yalnız günah

merhaba tecrübeli hanımlar ben bir buçuk yıllık evliyim . kv tek yaşıyor aynı şehirdeyiz çok sık olmamakla birlikte bazen gelir kalır erkenden gider . bazen de ayda bir veya iki eşim yanında kalayım tek çok sıkılıyor açılır diye gidip kalıyor başlarda normal diyordum ama şimdi hamilelikten galiba gitsin istemiyorum . sizce sakıncalı bir durum mu bu abartmayayım mı fikriniz nedir[/QUOTE

Merhabalar aynı durum bendede var 9 yıldır evdeyim esim kv gider kalır yalnız oldugu için bende hamilelimi zaman zaman yalnız geçirdim .. benim sana tavsiyem huzurunu bozmaman .. 2 gun gitmesi seni uzmez hatta bazen guzel bile olabilir ... hayatı olduğu gibi mutlu ve huzurlu olmak için yaşa. .]

Son düzenleme:
bana pek dogru gelmıyor siz annenize gıtseniz ne dusunur acaba merak ettim ayda yılda bikere gider eşler yani ne biliyim tuaf geldi annesi gelsin kalsın ama esim eve gelsin diye dusunurum ben evde butun gun tek mi kalacagım yani olmaz öyle şey.

BEn ana kuzusu oldugu icin degil de annesine iyilik olsun uzulmesin die oldugunu dusundum cok kotu gelemdi. Tek yasiyormus sonucta annesi kari koca olsa sacmaliyor derdim. Ben sorun etmezdim sanirim

Back
X