- 20 Ağustos 2017
- 62
- 43
- 38
- Konu Sahibi Lilaaaa112
-
Evet iş biraz inada bindi ama anlatmadığım o kadar kötü şeyler yaşadım ki o yüzden art niye aramamak elde değil.yapmio gelmeyo cözmüo göröyo
rrrrr
otursun en öne ne olacak sanki
yarış halinde olmayın. Akıllı insan idare eder. Aciz insan sikayet eder.
Ortada sorun edecek bir durum yok ki. E tamam yapsin ogluna gözleme. Herseyin altinda art niyet aramayın. Öz anne ile bile yeri geldiginde sorun yasaniyor, k.v ile kacinilmaz bu tarz seyler. Siz daima sayginizi hanimefendiliginizi koruyun.
Tatli dil yılanı deliginden cikarir.
Oğlum sana yaptım dediğinde bir şey demediniz mi?rahatsız olduğunuzu belirtin açıkça benim kv öyle dese ne yani ben yemeyeyim mi derdim şakayla veya yemezdim niye yemiyorsun diyen olursa oğluna yapmış derdim ama eşimden pek.bise beklmezdm açıkçası kendi isimi kendim hallederim. Araba meselesinde on arka muhabbeti çok saçma hepsi aynı yere gidiyor neticede o büyük bırak otursun ne olacak. Bizde ben kv ye bırakırım kv bana. Anlayışlıdır. Evliliklerde bazı şeyler zamanla oturuyor eğer esinizi seviyor anlasabiliyosaniz bunlar basit sebebler boşanmak için.
Arabada one oturunca noluyo allah askinaben kaynanama israr ediyorum öne otur diye büyük sonucta o israrla oturmuyo ayri bisj ama one oturuyo diyede küsüp kavga etcek deilim kocamla bu yuzden otursun aksam benim yatama geliyo kocam sonucta anasina gitmiyo
Bakın ne güzel söylemişiniz o bana teklif eder önde oturmayı ben ona diye. O da böyle mütevazı olsa bende aynı şeyi yaparım. Ama o öne oturarak birşey kanıtlamaya çalışıyo, neymiş bütün gelinleriyle gittiğinde öne otururmuş, buna ne gerek var, neden üstünlük taslamaya çalışıyo, gelemiyorum böyle şeylere, benimle yarış yapmasına.Bazı insanların yapısıdır. Bir şey yapar 100 kere anlatır. Yani anne evlat arasına girmeyin. Öne ben oturacağım diye resmen savaş açmışsınız. İnan şuanki gelinleri de çok masum göremiyorum artık. Daha 2 aylık evlisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?