Eşimin annesiyle tuhaf hareketleri

Millet kıskanmışsın demis bu nee. Yahu gece gece kaynananın ne isi var yatak odalarında , onu gectim böyle sevgi gösterisi olmaz . Kesinlikle abartı ve saçma. Kaynanın baska cocugu var mı , varsa diger çocuklarına nasil davraniyor?

Ayyy bu derdi bende yaşadım kayınvalide gereksiz yılışık hiç sevmem ben direk söylemiştim hiç hoşuma gitmediğini hele benim yanımda asla yapma demiştim... eşimde oda dikkat ederler o dediğimden beri...

Hanımlar Sizlerin yorumlarını çok merak ediyorum. Eşimin işi gereği ailesinden uzakta yaşıyoruz. Ama ayda bir falan mutlaka bir fırsat yaratıp ailesini görmek istiyor buraya kadar sıkıntı yok. Eşimin ailesinin evine gittiğimizde gece eşimle kalacağımız odaya giriyoruz kapıyı kapatıyoruz kayınvalidem hemen odamıza giriyor yanımıza oturuyor uzun süre gitmiyor. Gündüz de hep el ele tutuşup yan yana oturuyorlar bana çok abes geliyor. Sizler neler düşünüyorsunuz?
Kesinlikle saçma sapan bir durum.. Herşeyden önce karısıyla odasına geçmiş bir adamın annesi de olsa odasına girip okadar zaman oturması bebekliğiyle karıştırdı herhalde.. Ama bu tiplerde evlenince kıymete biner Emin’im bekarken böyle bir ilişkileri yoktur evlenince bazıları böyle oğul buldumcuğu oluyor. Ama sakın sen eşine yansıtma annesine düşkünse seni suçlayacak, annemden mi kıskanıyorsun diyerek anlamayacaktır ve gereksiz aranız bozulur. Annesinin bu saçmalığa son vermesine dua şükretki uzaksın ve çok sık gelmiyoe

Back
X