Hayir iki siteden bakmis yanlislikla olduğunu sanmıyorumBi ara Samsung kullanıyordum Google da kendi kendine arama yerine tıklayınca alakasız bi arama geçmişi çıkıyordu eşim dedi bilmem hangi ilin plaka kodunu niye aradın yada bi hastalık vs. Bir sürü şey çıkıyordu dedim ne bileyim popiler aramalar düşüyor dedim sanırım bilmiyorum. Belki o da öyle birşeydir hemen yargılayıp günahını almayın. O yazıya tıklayın sonuçlar çıkıyor ya mavi ise bakmamış ama mor ise bakmış demektir. Ben telefonu değiştim hemen rahatlarım günahını alma
Aynen takip edicem ama ben nobetciyken ne yapabilirim bilmiyorum 24 saat sistemiyle calisiyorum istese gece her halti yiyebilirTakipte kal.
Gozlemle
Su siralar sehir disi ya da gece cikmalar haftasonu cikmalari olacak mi?
Izle
Banada öyle geliyo bi numara filan görürdüm heralde.ama suan sormucam biraz takip edicemYani sizi aldatsa mutlaka bir numara olması gerekir di bence eşinize sorun belki bir arkadaşı filan bakmıştır
Arkadasim. Bende ayni durumdan mizdaripim su anda. Ne tesadufki bende bi kac hafta once tuhaf bi ruyayla uyandim. Esim beni aldtiyordu. Hemde kucaginda oglum var. bole baya baya kadina asiliyor. Kadinda biliyor esimin evli oldugunu. Icimde o aciylanuyandim. Anlatamam sana. Ben hayatimda bu kaar net bi ruya gormedim. Kadinin yuzu saclari sanki karsimdaymis gibi aklimda. 10 yillik evliyim. Inan esimi hic kiskanmadim bu vakte kadar. Neyse hayirsir dedim. Bi kac gun umursamadim ama icime kurt dusmustu bi kere. O gun bugundur takipteyim. Telefonuna bakiyorum, maillerine, gidip geldigi yerlere yok yok yok bisey bulamadim. Amaaa dilkatlice sakince inceleyince hareketlerinde bi anormallik sezdim acikcasi. Mesela wc ye hep telefonla girerdi bu zamana kadar rahatsiz etmedi beni. Ama oda benim onu izlesigimi nasil deyim sanki hissesesidiyor. Boyle bi enerji olir arada anlarsin ya. Simdi bana gununun nasil gectigini nereye yemek yemeye gittigini, wc ye telle girdiginde ne yaptigini akli sira caktirmadan ara ara soyluyor. Ama cok profesyonelce yapiyor. Bingooo bu benim icin bir suphe demek. Diceksin ki belli esiyosun demekki hayir gece 3 de kalkip teline bakiyorum, evde yokken kiyafetlerini inceliyorum, hatta ic camaairlarini sayiyorum. Anlamasi imkansiz. Gecen gun hirkalarina bkayim bi dedim. Bir tane kadin sac teli buldum. Ama iyice delik desik aradiktan sonra. Sadeve bir tane ama. Yikildim. Sakliyorum. Zamani gelince delil olarak sunacam. Tek bir sac teli bisey ifade etmez biliyorum cunki calistigi yerde surekli toplantida otobuste ne bilim kazara yapismis olabilir. Onun bahanesi bu olacak. Su an beklemedwyim. Daha cok delile ihtiyacim var. gozum hep uzerinde. Telefonlarimizda bi uygulama var nereye gittigimizi girebiliyoruz. Surekli ona bakiyorum o isteyken. Kontrol ediyorum. Dakikabasi bakiyorum ama. Suana kadar bir falso verdi bile. Onuda screenshots yaptim kaydettim. Onun disinda hayat nirmal seyrindeymis gibi oynuyorum ben. Coook zor zaman gecmiyor. Icim icimi yiyor. Ama erkekler cok akilli delil olmadan sakin karsisina cikip huzursuzluk yaratma. Cunku mutlaka bi bahaneleri olacaktir. Ben su anda bi boslultayim. Ilk ruyayi gorup icime kurt dustugunde direk alayim karsima kinisayim diye gecirdim icimden. Ama iyiki yapmamisim biliyorum kavga cikacak ve deliler gibi inkar edecekti. Bir ruya dusunsene sadace bir ruya ile bu noktaya geldim. Ben ilahi adalete inaniyorum rabbim hep mazlumun yaninda. Durduk yere kimin aklina gelirdi. Bir suru psikolojik makale2 gün öncede rüyamda eşimi aldattigimi gördüm gün boyu etkisinden cikamamistim.suan yaşadığım şüpheye bak.rüyalar gercekten tersinemi cikiyo nedir
Şaka olmalı buArkadasim. Bende ayni durumdan mizdaripim su anda. Ne tesadufki bende bi kac hafta once tuhaf bi ruyayla uyandim. Esim beni aldtiyordu. Hemde kucaginda oglum var. bole baya baya kadina asiliyor. Kadinda biliyor esimin evli oldugunu. Icimde o aciylanuyandim. Anlatamam sana. Ben hayatimda bu kaar net bi ruya gormedim. Kadinin yuzu saclari sanki karsimdaymis gibi aklimda. 10 yillik evliyim. Inan esimi hic kiskanmadim bu vakte kadar. Neyse hayirsir dedim. Bi kac gun umursamadim ama icime kurt dusmustu bi kere. O gun bugundur takipteyim. Telefonuna bakiyorum, maillerine, gidip geldigi yerlere yok yok yok bisey bulamadim. Amaaa dilkatlice sakince inceleyince hareketlerinde bi anormallik sezdim acikcasi. Mesela wc ye hep telefonla girerdi bu zamana kadar rahatsiz etmedi beni. Ama oda benim onu izlesigimi nasil deyim sanki hissesesidiyor. Boyle bi enerji olir arada anlarsin ya. Simdi bana gununun nasil gectigini nereye yemek yemeye gittigini, wc ye telle girdiginde ne yaptigini akli sira caktirmadan ara ara soyluyor. Ama cok profesyonelce yapiyor. Bingooo bu benim icin bir suphe demek. Diceksin ki belli esiyosun demekki hayir gece 3 de kalkip teline bakiyorum, evde yokken kiyafetlerini inceliyorum, hatta ic camaairlarini sayiyorum. Anlamasi imkansiz. Gecen gun hirkalarina bkayim bi dedim. Bir tane kadin sac teli buldum. Ama iyice delik desik aradiktan sonra. Sadeve bir tane ama. Yikildim. Sakliyorum. Zamani gelince delil olarak sunacam. Tek bir sac teli bisey ifade etmez biliyorum cunki calistigi yerde surekli toplantida otobuste ne bilim kazara yapismis olabilir. Onun bahanesi bu olacak. Su an beklemedwyim. Daha cok delile ihtiyacim var. gozum hep uzerinde. Telefonlarimizda bi uygulama var nereye gittigimizi girebiliyoruz. Surekli ona bakiyorum o isteyken. Kontrol ediyorum. Dakikabasi bakiyorum ama. Suana kadar bir falso verdi bile. Onuda screenshots yaptim kaydettim. Onun disinda hayat nirmal seyrindeymis gibi oynuyorum ben. Coook zor zaman gecmiyor. Icim icimi yiyor. Ama erkekler cok akilli delil olmadan sakin karsisina cikip huzursuzluk yaratma. Cunku mutlaka bi bahaneleri olacaktir. Ben su anda bi boslultayim. Ilk ruyayi gorup icime kurt dustugunde direk alayim karsima kinisayim diye gecirdim icimden. Ama iyiki yapmamisim biliyorum kavga cikacak ve deliler gibi inkar edecekti. Bir ruya dusunsene sadace bir ruya ile bu noktaya geldim. Ben ilahi adalete inaniyorum rabbim hep mazlumun yaninda. Durduk yere kimin aklina gelirdi. Bir suru psikolojik makale
Okuyorum aldatan eslerle ilgili. Inanbi yerde acik veriyorlar. Mesela bi yazida diyor ki aldatan erkek bazen fazla detay verir her zaman degil ara ara. Luzumsuz detaya girebilir. Ayni benim esimin su andaki durumu. Cok uzgunum karman corman yazdim ama yazip rahatlamam gerekiyordu. Seninle ayni durumda olan biri olarak tek tavsiyem sakin ol. Ve incele. Surekli ve profesyonelce incele. Kadinlar bi yolunu bulup sonuca bagliyor diye dusunuyorum
Sende psikolojik bir sorun olabilir obsesyon olabilirArkadasim. Bende ayni durumdan mizdaripim su anda. Ne tesadufki bende bi kac hafta once tuhaf bi ruyayla uyandim. Esim beni aldtiyordu. Hemde kucaginda oglum var. bole baya baya kadina asiliyor. Kadinda biliyor esimin evli oldugunu. Icimde o aciylanuyandim. Anlatamam sana. Ben hayatimda bu kaar net bi ruya gormedim. Kadinin yuzu saclari sanki karsimdaymis gibi aklimda. 10 yillik evliyim. Inan esimi hic kiskanmadim bu vakte kadar. Neyse hayirsir dedim. Bi kac gun umursamadim ama icime kurt dusmustu bi kere. O gun bugundur takipteyim. Telefonuna bakiyorum, maillerine, gidip geldigi yerlere yok yok yok bisey bulamadim. Amaaa dilkatlice sakince inceleyince hareketlerinde bi anormallik sezdim acikcasi. Mesela wc ye hep telefonla girerdi bu zamana kadar rahatsiz etmedi beni. Ama oda benim onu izlesigimi nasil deyim sanki hissesesidiyor. Boyle bi enerji olir arada anlarsin ya. Simdi bana gununun nasil gectigini nereye yemek yemeye gittigini, wc ye telle girdiginde ne yaptigini akli sira caktirmadan ara ara soyluyor. Ama cok profesyonelce yapiyor. Bingooo bu benim icin bir suphe demek. Diceksin ki belli esiyosun demekki hayir gece 3 de kalkip teline bakiyorum, evde yokken kiyafetlerini inceliyorum, hatta ic camaairlarini sayiyorum. Anlamasi imkansiz. Gecen gun hirkalarina bkayim bi dedim. Bir tane kadin sac teli buldum. Ama iyice delik desik aradiktan sonra. Sadeve bir tane ama. Yikildim. Sakliyorum. Zamani gelince delil olarak sunacam. Tek bir sac teli bisey ifade etmez biliyorum cunki calistigi yerde surekli toplantida otobuste ne bilim kazara yapismis olabilir. Onun bahanesi bu olacak. Su an beklemedwyim. Daha cok delile ihtiyacim var. gozum hep uzerinde. Telefonlarimizda bi uygulama var nereye gittigimizi girebiliyoruz. Surekli ona bakiyorum o isteyken. Kontrol ediyorum. Dakikabasi bakiyorum ama. Suana kadar bir falso verdi bile. Onuda screenshots yaptim kaydettim. Onun disinda hayat nirmal seyrindeymis gibi oynuyorum ben. Coook zor zaman gecmiyor. Icim icimi yiyor. Ama erkekler cok akilli delil olmadan sakin karsisina cikip huzursuzluk yaratma. Cunku mutlaka bi bahaneleri olacaktir. Ben su anda bi boslultayim. Ilk ruyayi gorup icime kurt dustugunde direk alayim karsima kinisayim diye gecirdim icimden. Ama iyiki yapmamisim biliyorum kavga cikacak ve deliler gibi inkar edecekti. Bir ruya dusunsene sadace bir ruya ile bu noktaya geldim. Ben ilahi adalete inaniyorum rabbim hep mazlumun yaninda. Durduk yere kimin aklina gelirdi. Bir suru psikolojik makale
Okuyorum aldatan eslerle ilgili. Inanbi yerde acik veriyorlar. Mesela bi yazida diyor ki aldatan erkek bazen fazla detay verir her zaman degil ara ara. Luzumsuz detaya girebilir. Ayni benim esimin su andaki durumu. Cok uzgunum karman corman yazdim ama yazip rahatlamam gerekiyordu. Seninle ayni durumda olan biri olarak tek tavsiyem sakin ol. Ve incele. Surekli ve profesyonelce incele. Kadinlar bi yolunu bulup sonuca bagliyor diye dusunuyorum
Saka olmasi icin herseyimi verirdim inanin!Şaka olmalı bu
Hay Allahim ne diyim bilemedim ins sizin kuruntunuzdur sadece.hep diyoruzya erkekler düz mantiktir die ve sizde bu kadar dikkatliyken bise varsa mutlaka yakalarsinizBenim esim bilgisayar muhendisi. Teknolojiyi cok iyi kullanir. O yuzden telefon ve pc den umudumu kestim. Cunku tertemiz hic bisey yok. Hic bir acik yok. Ama gel gorki kadinlarda altincinhis denen bisey var. insan davranislarini iyi analiz ederim. O bunu kaciaracak veillaki bi acik daha verecek. Hatta arabaya binip takip ettim ama yine bsy bulamadim. Ama var iste ters giden bsyler var hissediyorum
Yakalasammi yakalamasammi hangisini kaldirabilirim bilmiyorum. Bunca yillik evlilik hayatimizda bir gun bile suphelenmedim ben esimden. Bir gun! Kendime guldum ruyayi girdukten sonra ama gunlerce unutamadim. Simdi dikkatlice bakinca falsolarini yakaliyorum. Mesela is vakti mesai zamani tuhaf bi adrese gitti iki kere. E hani cok yogun calisiyodu, yemek yemeye vakti yoktu. Sonu nereye gider bilemiyorum uzgunumHay Allahim ne diyim bilemedim ins sizin kuruntunuzdur sadece.hep diyoruzya erkekler düz mantiktir die ve sizde bu kadar dikkatliyken bise varsa mutlaka yakalarsiniz
Canim benim ya gercekten haklisin ins yakaliycan bi durum yoktur.peki neresiydi o adres sonradan gidip kontrol etseydiniz keskeYakalasammi yakalamasammi hangisini kaldirabilirim bilmiyorum. Bunca yillik evlilik hayatimizda bir gun bile suphelenmedim ben esimden. Bir gun! Kendime guldum ruyayi girdukten sonra ama gunlerce unutamadim. Simdi dikkatlice bakinca falsolarini yakaliyorum. Mesela is vakti mesai zamani tuhaf bi adrese gitti iki kere. E hani cok yogun calisiyodu, yemek yemeye vakti yoktu. Sonu nereye gider bilemiyorum uzgunum
bi arkadaşlıyla sohbet ederken bu konuda bişey sormuştur belki birileri. ne bileyim ben böyle bişey yaptım başıma bişey gelir mi filan diye belki ona baktılar böyle kalınca ne oluyor ilerde karşımıza çıkar mı gibisinden. çünkü oteller otelde kalan kişileri polise düzenli bildiriyorlar diye biliyorum. belki birisi eşinize danıştı ben böyle bişey yaptım filan diye. sonra da baktılar bunun sonuçları nelerdir ne olur vs. diye.Mrb arkadaslar.eşimin google arama geçmişine baktim biraz önce normalde yaptığım bise değildir ve evlilik cüzdanı olmadan otel ve pansiyonda kalmak die bisey aratmis bi kac gün once.elim ayagim buz kesti resmen.telefonu hep ortadadir bütün sifrelerini filanda biliyorum 5 bucuk yila yakin evliyiz ilk defa böyle biseye denk geldim.bu ne demek oluyo ya çok kötü oldum
Gittim baktim. Bos izbe bi alan. Kus ucmaz kervan gocmez. Hem de is vakti! Ne tesaduf degil miCanim benim ya gercekten haklisin ins yakaliycan bi durum yoktur.peki neresiydi o adres sonradan gidip kontrol etseydiniz keske
Buda olabilir gercekten eşim emniyet çalışanı ztn aceba böyle bi olayla filanmi karşılaştı.sormamak icin kendimi tutuyorum resmen yabi arkadaşlıyla sohbet ederken bu konuda bişey sormuştur belki birileri. ne bileyim ben böyle bişey yaptım başıma bişey gelir mi filan diye belki ona baktılar böyle kalınca ne oluyor ilerde karşımıza çıkar mı gibisinden. çünkü oteller otelde kalan kişileri polise düzenli bildiriyorlar diye biliyorum. belki birisi eşinize danıştı ben böyle bişey yaptım filan diye. sonra da baktılar bunun sonuçları nelerdir ne olur vs. diye.
Aynen öyle düşünüyorum. Yine de bilemeyiz. Başkası rica etmişse onun için de bakmış olabilir tabi. Adamın günahını da almayalım. Ama şüpheli bir durum. Peşine birini mi taksanız sürekli takip edebilecek biri. Varsa birşey suç üstü bastırırsınızValla üzmek için demiyorum ama evlilik cüzdanı olmadan gidilebilecek otel aratan adam oraya kiminle gider? ? * evli olmadığı kişiyle* Evli bir adam durup dururken böyle bir oteli niye aratır? * demekki gidebileceği biri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?