- 13 Ocak 2019
- 629
- 1.024
- 33
- 27
Bence eşiniz de bir sorun yok. Siz biraz abartmışsınız.Arkadaşları var iş ortamında çok sevilen birisidir. Eşim genel olarak iyi bir insandır. Spor kurs gibi aktivitelerime pek karışmaz. Ama biraz insanlara güveni az ve şüpheci biri. Benimde çok saf olduğumu düşünür. Ondan diye düşünüyorum. Yani bazen onu ebeveynim gibi hissediyordum kendi başıma pek karar alamam.
Tabi bu size öyle gelebilir ama bu bi akşamlık bi mesela değil. Koskoca 15 yıldan bahsediyorum benBence eşiniz de bir sorun yok. Siz biraz abartmışsınız.
Ancak kendi arkadaş çevresi var demi?. Benim eşim de böyle hatta daha beteri. Kendi arkadaşının eşiyle tanistirir. Arada arar kadın beni hicbirsey yokken kadının eşini arar artık konusmasinlar çok konusuolar der. Biriyle samimi olurum kendi akrabası ya da komşu ona takar. Arkasından laf söyler. Hep gittiğimiz biriyse gitmesi kesilir. Benimki dengesiz . Artık biliyorum. Ona göre benim annem bile fazla . Ama bazen erkekler birşey gördüklerinde de yapabiliyor. Bir şey duyduğunda kişiyle ilgili ya da konuşmalarına denk gelmişse. Yani kadın feminstdir etkilenme diye arayı actirmaya çalışır. Ya da kocası aldatmistir o da ders vermiştir.ne biliyim evi terk etmiştir. Barismislardir. Yarın kafana girmesin bunlar diye ona takar. Takar da takar. Çünkü biz emme basma tulumbayiz beynimiz ruhumuz yokya. Ondan canımIyi akşamlar. 15 küsür yıldır süren bir evliliğim var. Eşimle maddi manevi bir sürü problemi aşarak bugünlere geldik. Şu an görünürde hiçbir problemi olmayan gayet iyi anlasan bir ciftiz. Eşim bana bağlı evine düşkün bir adam. Birbirimizi seviyor ve değer veriyoruz kısacası. Ben yumuşak başlı bir kadınım yani canıma tak etmedikçe sesimi yükseltmem eşime. Bu da belki 2,3 yılda birdir. Bu aksamda bunlardan biri gerceklesti. Eşimin beni başka insanlarla paylaşamadığını düşünüyorum yani kimseyle samimi olmamı istemiyor sanki. Bu akşam komşuya gidecektim izin vermedi. Canin sikiliyosa seni dolasmaya gotureyim dedi. Ben istemiyorum dedim surat astim.sürat astım diye söylendi bende cvp verdim . Ben cvp verince sinirlendi ve çıktı gitti evden. Napmaliydim sizce. Bu yalnızca bi örnek yani samimi olmaya başlasam biriyle o kişiyi eleştirir durur o kisiyi. Bazen kendimi cok yalniz hissediyorum . Yani kadınlar kulübünü bile kıskanıyor giriyorum diye bazen. Onada soylenir
Çalışıyoruz ama öğretmeniz ve sabahçıyız. Öğle 1 den sonra hep evdeyiz zaten. Ki bazende o arkadaşları tüm gün çalıştığı için 9 da dışarı çıkar 12 de gelir. Ben hiçbir şey dememikiniz de çalışıyorsanız haftasonu biirbirinize vakit ayırmanızı istemiştir bence.
tabiyki kendi arkadaşları var ve herkesin yardımına koşan çok sevilen biridir . Ama istiyo ki ben kimsenin hiçbir derdine ortak olmayayım kimseye yardım etmeyeyim. Eve arkadaşım gelmesinden bile pek hoşlanmaz. Arkadaslarimi eve çağırırken bile çekinirim.Ancak kendi arkadaş çevresi var demi?. Benim eşim de böyle hatta daha beteri. Kendi arkadaşının eşiyle tanistirir. Arada arar kadın beni hicbirsey yokken kadının eşini arar artık konusmasinlar çok konusuolar der. Biriyle samimi olurum kendi akrabası ya da komşu ona takar. Arkasından laf söyler. Hep gittiğimiz biriyse gitmesi kesilir. Benimki dengesiz . Artık biliyorum. Ona göre benim annem bile fazla . Ama bazen erkekler birşey gördüklerinde de yapabiliyor. Bir şey duyduğunda kişiyle ilgili ya da konuşmalarına denk gelmişse. Yani kadın feminstdir etkilenme diye arayı actirmaya çalışır. Ya da kocası aldatmistir o da ders vermiştir.ne biliyim evi terk etmiştir. Barismislardir. Yarın kafana girmesin bunlar diye ona takar. Takar da takar. Çünkü biz emme basma tulumbayiz beynimiz ruhumuz yokya. Ondan canım
Yanlış anlamayında o halde hata sizde 15 yıl bir şey değiştirmemişsiniz,şimdi mi değiştiriceksiniz?Tabi bu size öyle gelebilir ama bu bi akşamlık bi mesela değil. Koskoca 15 yıldan bahsediyorum ben
Kesinlikle haklısınız bütün bunlar herşeyi kabullenmemden alttan almamdan oldu galiba. Değiştirmeye calismadim eleştirmedim hiç. Önceden okul ev isi cocuklar cokta vaktim olmuyordu Ama artık cok sıkıldım insanlar istiyorum çevremde.Yanlış anlamayında o halde hata sizde 15 yıl bir şey değiştirmemişsiniz,şimdi mi değiştiriceksiniz?
Eşinizle konuşmayı deneyin belki mantıklı bir açıklama yapar siz de onu rahatlatacak şeyler söyleyebilirsiniz.Kesinlikle haklısınız bütün bunlar herşeyi kabullenmemden alttan almamdan oldu galiba. Değiştirmeye calismadim eleştirmedim hiç. Önceden okul ev isi cocuklar cokta vaktim olmuyordu Ama artık cok sıkıldım insanlar istiyorum çevremde.
Eve gitme olayını sevmiyor sanki. Aynı şekilde arkadaslarimi eve çagirmamdan da pek haz etmez. Açıkca söylemez ama davranışlarından hissederim. Ben yokken çağır der. Oda geç saatlerde ve aniden cikar bendeo saatten sonra kimseyi cagiramam. Zaten evinixe arkadaslarinizi rahatca cagiramiyosaniz bi muddet sonra onlara gitmeye yüzünüzde olmuyor. Ailecekte birileriyle gidip gelmeyi sevmezSebep sorabilirdin bence belki senide tatmin edecek bir cevap verirdi en azından vermek zorunda kalırdı. Spor kurs gibi etkinliklere gidiyorsun yani çok aşırı kısıtlayıcı bir kişiye benzemiyor. Sıkıldıysan gezelimde demiş. En iyi cevap bence eşinde. Dertleşecek arkadaşlarada ihtiyacın olduğunu bir şekilde anlamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?