Esimin arkadaş secimlerime müdahalesi

Bence eşiniz de bir sorun yok. Siz biraz abartmışsınız.

Ancak kendi arkadaş çevresi var demi?. Benim eşim de böyle hatta daha beteri. Kendi arkadaşının eşiyle tanistirir. Arada arar kadın beni hicbirsey yokken kadının eşini arar artık konusmasinlar çok konusuolar der. Biriyle samimi olurum kendi akrabası ya da komşu ona takar. Arkasından laf söyler. Hep gittiğimiz biriyse gitmesi kesilir. Benimki dengesiz . Artık biliyorum. Ona göre benim annem bile fazla . Ama bazen erkekler birşey gördüklerinde de yapabiliyor. Bir şey duyduğunda kişiyle ilgili ya da konuşmalarına denk gelmişse. Yani kadın feminstdir etkilenme diye arayı actirmaya çalışır. Ya da kocası aldatmistir o da ders vermiştir.ne biliyim evi terk etmiştir. Barismislardir. Yarın kafana girmesin bunlar diye ona takar. Takar da takar. Çünkü biz emme basma tulumbayiz beynimiz ruhumuz yokya. Ondan canım

Aslında genel olarak ailecekte birilerine gidip gelmeyi sevmez arkadaşlarıyla dışarda tek buluşur. Bizde birilerine ancak doğum ve ev görme vesilesiyle gideriz.

ikiniz de çalışıyorsanız haftasonu biirbirinize vakit ayırmanızı istemiştir bence.

ikiniz de çalışıyorsanız haftasonu biirbirinize vakit ayırmanızı istemiştir bence.
Çalışıyoruz ama öğretmeniz ve sabahçıyız. Öğle 1 den sonra hep evdeyiz zaten. Ki bazende o arkadaşları tüm gün çalıştığı için 9 da dışarı çıkar 12 de gelir. Ben hiçbir şey demem

tabiyki kendi arkadaşları var ve herkesin yardımına koşan çok sevilen biridir . Ama istiyo ki ben kimsenin hiçbir derdine ortak olmayayım kimseye yardım etmeyeyim. Eve arkadaşım gelmesinden bile pek hoşlanmaz. Arkadaslarimi eve çağırırken bile çekinirim.

Yanlış anlamayında o halde hata sizde 15 yıl bir şey değiştirmemişsiniz,şimdi mi değiştiriceksiniz?
Kesinlikle haklısınız bütün bunlar herşeyi kabullenmemden alttan almamdan oldu galiba. Değiştirmeye calismadim eleştirmedim hiç. Önceden okul ev isi cocuklar cokta vaktim olmuyordu Ama artık cok sıkıldım insanlar istiyorum çevremde.

Eşinizle konuşmayı deneyin belki mantıklı bir açıklama yapar siz de onu rahatlatacak şeyler söyleyebilirsiniz.

Eve gitme olayını sevmiyor sanki. Aynı şekilde arkadaslarimi eve çagirmamdan da pek haz etmez. Açıkca söylemez ama davranışlarından hissederim. Ben yokken çağır der. Oda geç saatlerde ve aniden cikar bendeo saatten sonra kimseyi cagiramam. Zaten evinixe arkadaslarinizi rahatca cagiramiyosaniz bi muddet sonra onlara gitmeye yüzünüzde olmuyor. Ailecekte birileriyle gidip gelmeyi sevmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…