- 2 Haziran 2018
- 47
- 4
- 36
- Konu Sahibi Butteerflyy
-
Ergen gibi erkekler evlenip boyle basini yakiyo milletin haklisiniz sonuna kadar
Elinin yaş 20 ler sanırım
O ardakaş bağımlılığı benim eşimde de vardı,her birinden ististanız teker teker kazık yiyince şuan neredeyse hiç kalmadı.Zor zamanlarda zaten kimse yok..Şimdi de ben gitsin istiyorum, ailem başka şehirde ,ona ihtiyacım olduğu zamanlarda dişarıda vakit geçiriyordu, şimdi çocuklarım büyüdü , hayatım değişti ve gelişti , gel gör ki hep evde..
Kendisi herşeyin farkında.Ama benden giden gitti tabi..
İkimiz de erken evlendik,anca büyüdü diye düşünüyorum ,olan oldu geçmiş zaman ama bazen aklıma geliyor ve büyük haksızlığa uğradığımı düşünüyorum..
Balıklar romantik olur, ev erkeği olur diye bilirim sizin balık şaşırttı beni.
Sizi kv ye bırakıp orda arkadaşlarıyla oluyor yani ...
Gerçekten çözülmesi gereken bir sorun..
O arkadaş bağımlılığı benim eşimde de vardı,herkesin herşeyine koşar, üzerine vazife olmayan angaryalar sırtlanır, milletin hesap kitabını tutar kasa odur.Arkadaşının ta bilmem nesinin cenazesine kalkar 1000 km yol gider saçma sapan işler..Şimdi her birinden ististanız teker teker kazık yiyince şuan neredeyse hiç kalmadı.Zor zamanlarda zaten kimse yok..Şimdi de ben gitsin istiyorum, ailem başka şehirde ,ona ihtiyacım olduğu zamanlarda dişarıda vakit geçiriyordu, şimdi çocuklarım büyüdü , hayatım değişti ve gelişti , gel gör ki hep evde..
Kendisi herşeyin farkında.Ama benden giden gitti tabi..
İkimiz de erken evlendik,anca büyüdü diye düşünüyorum ,olan oldu geçmiş zaman ama bazen aklıma geliyor ve büyük haksızlığa uğradığımı düşünüyorum..
Çok istiyorsa kendi gitsin. Siz niye her hafta her hafta bavulla, yolculukla uğraşıyorsunuz. Ayağınızı uzatıp oturun evinizde veya hafta sonuna çocuğunuzla ya da çocuklu arkadaşlarınızla program yapın. Onun dışında da bir hayatınız olabildiğini görsün.
Bence öncelikle her hafta valizini toplayıp kv ye gidemem diyerek restinizi çekin.
Çocuğunuz kız mı erkek mi, kaç yaşında? Siz kaç yaşındasınız? Evde sizinle iletişimi nasıl?
Siz haftasonu beraber yemek ayarlasanız dışarda onla vakit geçirseniz , beraber sinemaya gitmeyi teklif etseniz?
Arkadaşım 6 yıldır sen sana dayatılmış bu yaşam tarzını kabul edip kendine hiç değer vermemişsen, bu kadar pasif davranmışsan , eşinin insafa gelmesinden başka çaren Yok.
sana yapılan önerileri bile ciddiye aldığını düşünmüyorum.
Biraz ağır aldı bunlar sevmem böyle konuşmayı zaten hepimiz dertliyiz ama sen “ bi dur , n’oluyo ! Ben de insanım. Benim de hayatım var” de diye bunları söylüyorum; kendine gelmeni istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?