Evde korkuyorum demediğimi söylemiştim zaten. Keşke daha iyi okusaydınız.Sizden anımsadıklarım..Aşırı kıskançsınız..çocuk gibi evde korkuyorum deyip aile mahreminizi elaleme açıyorsunuz.. kocanızı olmadık şeylerle sıkıp zor durumda bırakıyorsunuz..biraz büyüyün artık evli kadın gibi davranın.
Kocalar terkedip gittiğinde herkes adamlara yükleniyor ama bazı kadınlarla hayatta,evlilikte çekilmez..Kocaya sabırlar diliyorum ama bu şekilde davranmaya devam ederseniz adamı anlayışlı bir kadına kaptırma olasılığınız yüksek..kendinize çekidüzen verin.
Evet canım onun konularına baktım gerçekten benziyor konularımız. Ben inşallah ilerlerim valla çabalıyorum bunun için gerçekten uzman desteği alıyorum yani..
Belkide vajinusmus olduğum için daha birşey yapamadık ondan olabilir..
Ve evet bu bir takıntı bundan kurtulmam lazım..
Kadın da ne yaparsa yapsın artık diyebileceğim birşey yok.. Benim amacım kendinlikle birilerini kullanmak filan değildi yuvamı kurtarmaktı. Kendisi öyle görüyorsa bunu benim diyebileceğim birşey yok artık canım..
Evde korkuyorum demediğimi söylemiştim zaten. Keşke daha iyi okusaydınız.
İkinci paragrafınızda yazdıklarınıza katılıyorum.
Çeki düzen vermek için uğraştığımı (fazlasıyla) da okusaydınız iyiydi. Neyse Allah inşallah güzel günlere çıkarsın cümlemizi..
İnşallah canım.. Benimde isteğim o yönde.. Hayırlısı artık bakalım..Karışmak istememiş yada bıkmış
Umarım duzelirsiniz
Yoksa bu işin sonu boşanmayla bitecek
İşte benim yaptığım en büyük hatalar dışarıya çok fazla yansıtmak.. Aileye, arkadaşlara, akrabalara..Ben eşimin tanıdığını arayıpta "kocamı eve yollayın" demem..eşimi küçük düşürmem.tabii kendimi de..evde olan evde kalır..
Keşke fazlasıyla olan uğraşınızı bu konuda da gösterseydiniz.
Bu şekilde adamı evden uzaklaştırıyorsunuz..artık insanlar kendilerine uymayan biriyle ömür geçirmiyor.
İşte benim yaptığım en büyük hatalar dışarıya çok fazla yansıtmak.. Aileye, arkadaşlara, akrabalara..
Ve dediğin gibi evden uzaklaşıyor sonra..
İnşallah düzelir herşey canım...
Çok doğru canım artık ben yansıtmayacağım hiçbir şeyi kimseye inşallah..Hatalarınızı bilmeniz güzel ama evliliğiniz için lütfen kendinize engel olun..biliyorum bazen öyle durumlar oluyor ki insan "kocamda böyle böyle dedi, böyle davrandı bana" diye herkese anlatası geliyor insanın.sanki insan kendini ifade edemiyor gibi geliyor, bende haklıyım demek istiyor..fakat bunu yapınca da hem etraf evlilik üzerinde söz sahibi olma hakkını elde etmiş oluyor, hemde eş, "naparsam yapayım elaleme kadar şikayet ediyor" demiş oluyor..kısacası faydası sıfır.
Düzelir tabiiki..çok konuşmak istediğinizde dışarı çıkın yürüyün..evdeyseniz balkona çıkın hava alın yada kahve yapın için..hem vakit geçer hem de kendinize telkinde bulunup sakinleşirsiniz.
Baskalarini arayip esinizi sormaniz cagirin sizde konusalim demeniz. Yetişkin bireylerin problem çözmek icin farkli yollar bulmali.Merhaba hanımlar, konu şu..
Eşimin ortağının eşiyle ilgili sıkıntım..
Eşimle tartışma yaşadığımızda evi terketmişti telefonları filan kapatmıştı bende eşimi merak ettiğim için aradım bu x ablayı dedimki durum böyle çıktı evden merak ediyorum abla filan dedim sizin haberiniz var mı dedim y abiye sorsan dedim (y abi dediğim, x ablanın eşi oluyor..)
Hatırladığım kadarıyla anlatayım
Sonra bu bana dediki "canım korkuyor musun evde tek yakın olsak çıkıp gelirdim" filan dedi..
Bende dedim ki "ben oraya gelsem eşimi de çağırsanız konuşsak hep beraber" dedim..
Arkadan da y abi "gelmesine gerek yok ben ararım zahmet etmesin buraya kadar" gibi şeyler söyledi..
Sonra ben de tamam filan dedim kapattık.
Sonra bu ablaya yazdım ben haber var mı abla filan. O da dediki y abin konuştu eve gelecekmiş filan dedi..
Eşimin annesine benim evde tek korktuğumu filan demişler.. Ben öyle bişey demedim diye hatırlıyorum yani..
Şimdi bu x abla benim telefonlarımı açmıyor.
Eşime sordum barışınca böyle bir durum var diye, eşim de dediki "y abi bana bizi kullandı o akşam evde tek zannedip meraklandık bizde" gibi şeyler söyledim demiş.
Ben dün aradım bir kere önceki gün 2 kere aradım ama yok kadın açmıyor da dönmüyor da..
Sizce ne yapmalıyım, bir mesaj filan mı atsam durumu anlatan filan yada hiç yüz göz olmasam mı..
Sevdiğim bir abla ama telefonlarımı açmaması beni sinirlendirdi biraz..
Eşim de bana dediki sen aranı kendin düzelt.
Bende dedimki ben kimseye yalakalık yapamam sadece senin için karakterimden ödün veriyorum başkası için bunu yapmam dedim. O da sen bilirsin aşkım zaten öyle birşey yap demiyorum gibi şeyler dedi.
Bu abla eşimin ortağının eşi yani üzülüyorum da böyle bir durum olmasına.
Sizce ne yapsam x ablayı mı arasam y abiyi mi arasam hiç birşey yapmasam mı sonuçta aradım kaç kere açmadı telefonlarımı..
Kızlar o abla bugün beni aradı.. Dediğiniz gibi ben hiç aramadım yazmadım. Kusura bakma canım sana bir türlü dönemedim filan dedi 2 küçük çocuğu var onlarla uğraşıp duruyormuş filan yarın görüşelim filan dedi işte gayet samimi bir şekilde konuştu.. bende öyle konuştum..
bir sıkıntı yokmuş yani kendi kuruntummuş
ah bu takıntılarımmm
kadın neden tavırlı size karşı zaten kocanızla ilgili sorunlarınız zaten sürekli bıkmış olabilirlermiMerhaba hanımlar, konu şu..
Eşimin ortağının eşiyle ilgili sıkıntım..
Eşimle tartışma yaşadığımızda evi terketmişti telefonları filan kapatmıştı bende eşimi merak ettiğim için aradım bu x ablayı dedimki durum böyle çıktı evden merak ediyorum abla filan dedim sizin haberiniz var mı dedim y abiye sorsan dedim (y abi dediğim, x ablanın eşi oluyor..)
Hatırladığım kadarıyla anlatayım
Sonra bu bana dediki "canım korkuyor musun evde tek yakın olsak çıkıp gelirdim" filan dedi..
Bende dedim ki "ben oraya gelsem eşimi de çağırsanız konuşsak hep beraber" dedim..
Arkadan da y abi "gelmesine gerek yok ben ararım zahmet etmesin buraya kadar" gibi şeyler söyledi..
Sonra ben de tamam filan dedim kapattık.
Sonra bu ablaya yazdım ben haber var mı abla filan. O da dediki y abin konuştu eve gelecekmiş filan dedi..
Eşimin annesine benim evde tek korktuğumu filan demişler.. Ben öyle bişey demedim diye hatırlıyorum yani..
Şimdi bu x abla benim telefonlarımı açmıyor.
Eşime sordum barışınca böyle bir durum var diye, eşim de dediki "y abi bana bizi kullandı o akşam evde tek zannedip meraklandık bizde" gibi şeyler söyledim demiş.
Ben dün aradım bir kere önceki gün 2 kere aradım ama yok kadın açmıyor da dönmüyor da..
Sizce ne yapmalıyım, bir mesaj filan mı atsam durumu anlatan filan yada hiç yüz göz olmasam mı..
Sevdiğim bir abla ama telefonlarımı açmaması beni sinirlendirdi biraz..
Eşim de bana dediki sen aranı kendin düzelt.
Bende dedimki ben kimseye yalakalık yapamam sadece senin için karakterimden ödün veriyorum başkası için bunu yapmam dedim. O da sen bilirsin aşkım zaten öyle birşey yap demiyorum gibi şeyler dedi.
Bu abla eşimin ortağının eşi yani üzülüyorum da böyle bir durum olmasına.
Sizce ne yapsam x ablayı mı arasam y abiyi mi arasam hiç birşey yapmasam mı sonuçta aradım kaç kere açmadı telefonlarımı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?