Eşimin arkadaşı ne yapmalıyım..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkk1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sizden anımsadıklarım..Aşırı kıskançsınız..çocuk gibi evde korkuyorum deyip aile mahreminizi elaleme açıyorsunuz.. kocanızı olmadık şeylerle sıkıp zor durumda bırakıyorsunuz..biraz büyüyün artık evli kadın gibi davranın.
Kocalar terkedip gittiğinde herkes adamlara yükleniyor ama bazı kadınlarla hayatta,evlilikte çekilmez..Kocaya sabırlar diliyorum ama bu şekilde davranmaya devam ederseniz adamı anlayışlı bir kadına kaptırma olasılığınız yüksek..kendinize çekidüzen verin.

Evde korkuyorum demediğimi söylemiştim zaten. Keşke daha iyi okusaydınız.
İkinci paragrafınızda yazdıklarınıza katılıyorum.
Çeki düzen vermek için uğraştığımı (fazlasıyla) da okusaydınız iyiydi. Neyse Allah inşallah güzel günlere çıkarsın cümlemizi..

Karışmak istememiş yada bıkmış
Umarım duzelirsiniz
Yoksa bu işin sonu boşanmayla bitecek

Ben eşimin tanıdığını arayıpta "kocamı eve yollayın" demem..eşimi küçük düşürmem.tabii kendimi de..evde olan evde kalır..
Keşke fazlasıyla olan uğraşınızı bu konuda da gösterseydiniz.
Bu şekilde adamı evden uzaklaştırıyorsunuz..artık insanlar kendilerine uymayan biriyle ömür geçirmiyor.

İşte benim yaptığım en büyük hatalar dışarıya çok fazla yansıtmak.. Aileye, arkadaşlara, akrabalara..
Ve dediğin gibi evden uzaklaşıyor sonra..
İnşallah düzelir herşey canım...

İşte benim yaptığım en büyük hatalar dışarıya çok fazla yansıtmak.. Aileye, arkadaşlara, akrabalara..
Ve dediğin gibi evden uzaklaşıyor sonra..
İnşallah düzelir herşey canım...

Hatalarınızı bilmeniz güzel ama evliliğiniz için lütfen kendinize engel olun..biliyorum bazen öyle durumlar oluyor ki insan "kocamda böyle böyle dedi, böyle davrandı bana" diye herkese anlatası geliyor insanın.sanki insan kendini ifade edemiyor gibi geliyor, bende haklıyım demek istiyor..fakat bunu yapınca da hem etraf evlilik üzerinde söz sahibi olma hakkını elde etmiş oluyor, hemde eş, "naparsam yapayım elaleme kadar şikayet ediyor" demiş oluyor..kısacası faydası sıfır.
Düzelir tabiiki..çok konuşmak istediğinizde dışarı çıkın yürüyün..evdeyseniz balkona çıkın hava alın yada kahve yapın için..hem vakit geçer hem de kendinize telkinde bulunup sakinleşirsiniz.

Çok doğru canım artık ben yansıtmayacağım hiçbir şeyi kimseye inşallah..
Çok fazla ilgi bekliyorum canım bunu aşmam lazım...

kızlar kadın facede resmimi beğenmiş.. acaba ben mi yanlış anlıyorum... arasam mı.. eşimle konuştuk geçen gün bana ara onlara gidelim dedi (yeni ev aldılar ev görmesine) .. bende dedim daha aramam.. aradım açmadı filan o da sen bilirsin karışmıyorum ben filan dedi ama facede resmimi beğenmesi ne alaka yani o zaman anlamadım?

Kızlar o abla bugün beni aradı.. Dediğiniz gibi ben hiç aramadım yazmadım. Kusura bakma canım sana bir türlü dönemedim filan dedi 2 küçük çocuğu var onlarla uğraşıp duruyormuş filan yarın görüşelim filan dedi işte gayet samimi bir şekilde konuştu.. bende öyle konuştum..
bir sıkıntı yokmuş yani kendi kuruntummuş
ah bu takıntılarımmm

Baskalarini arayip esinizi sormaniz cagirin sizde konusalim demeniz. Yetişkin bireylerin problem çözmek icin farkli yollar bulmali.

:) nedense hiç şaşırmadım. İnsanları zan altında bırakmaktan vazgeç..

Ben çok takıntılıyım sanırım ya..
Yarabbimm al bu takıntımı..
Onlarla görüştük buluştuk filan gayet güzel normal takıldık yani eşi de kendi de gayet samimi davrandı..

arama da sormada saçma sapan triplere girmişler muhatap dahi olma

Esinizin annesini aradilarda git bak diye geldimi kayinvaldeniz?yoksa kayinvaldeniz sizi arayip durumu sordu da bisey yok diyip gecistirdiniz oda ortaginizu aradi oyle bisey yokkmus diye onlarda yalanci konumuna mi dustuler ,ondan kizdilar. anlamadimki anlatmadiginiz bisey var sanki

A aysagulela kayınvalidem gelmişti canım ama onları geri aradığını sanmam..
ayrıca şöyle bir durum var canım ben boşuna kuruntu yapmışım ya bilerek açmamazlık filan yapmamış aradı beni buluşalım görüşemiyoruz filan dedi görüştük sıkıntı yok yani kuzum

yazarhanim35 dediğin gibi yaptım kuzum o aradı ama sıkıntı yokmuş zaten ben kuruntu yapmışım

kadın neden tavırlı size karşı zaten kocanızla ilgili sorunlarınız zaten sürekli bıkmış olabilirlermi

Esiniz evden gittiginde baskasını ozellikle de iş ortagınu arayıo yuz goz olmanız hic iyi olmamış. Yani bir dr iş arkadaşı sonucta esleriniz sizin bu kadad ozelinizi bilmelerine hic gerek yok.

Ama onları kullandıgınızı dusunmeleri de cok sacma olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…