Esımın arkadası ve benım korkularım.

ne waffle aşkıymış ya play station desen, maç desen ne bileyim kahvehane falan desen yine alışık gelecek kulağa ama waffle biraz entel kaçtı. ben de şüphelendim yani şifre olabilir

Eloşşş aklında olsun ama eşine yansıtma.. kesin öyle birşey diye bişey yok sadece aklımıza geleni yazdık sende ona göre arada bir kontrol alında tut ağzından laf almaya bak..

Şahsen ben waffle delisiyim eşim hergün getirse yerim vallahi:)))))) şaka bi yanada kızlarında yazdığı gibi benimde aklıma direk şifre olayı geldi ama ne biliyim sen eşini daha iyi tanırsın

Guvenıyorum.
En azından oyle sanıyorum.
Ama kımı zaman guvendıklerımız degıl mıdır bızı sasırtan?
Hıc beklemıyordum dedırten?

Böyle bir arkadaş var mı ? Sen hiç gördün mü,tanıştın mı ? Yoksa sadece eşinin anlattığı kadar mı biliyorsun ?

bence kesinlikle aklında bulunması gereken bir düşünce bu.
herkesin aklına aynı şey geldi.
bu kadar kısa sürede samimi olunması için bişeyler paylaşılması lazım.
sadece waffle yiyerek bu samimiyet ilerlemez diye düşünüyorum.
yerinde olsam eşimin telefonunu gizliden takip ederdim.
bu "waffle yer misin" sorularının tadı kaçtığı an da eşimi takip ederdim.
oturup çikolatalı, muzlu waffle yiyorlarsa ne ala

canım hemen kötü düşünme...
belki de farklı birşey yoktur ortada...

ama tabi yine de temkinli olmakta yarar var...
umarım düşünülen şey yoktur canım...

Eloşşş aklında olsun ama eşine yansıtma.. kesin öyle birşey diye bişey yok sadece aklımıza geleni yazdık sende ona göre arada bir kontrol alında tut ağzından laf almaya bak..

Nasıl agzından laf alınır kı?

Bu aksam ne yapayım sımdı?

Yasak mı koyayım bu arkadasa?

Kuseyım mı esıme?

eşini takip et dicem ama :26: bilmiyorum... çünkü cidden ben şüphelenirdim.. kocam yapmaz öyle bişey ama ben yinede güvenmiyorum hiç bir erkeğe! yapmicak olsaydi anneme ve çocuklarına o kadar bağlı olan babam yapmazdı.. bende sen onu işgillendirmeden birazcık takibe al... burnuma iyi kokular gelmiyor açıkcası.. huylarında falan değişme varmı?

elefera..
bir erkeğin waffle konusuna bu kadar takıntılı olması çok garip geliyor bana.
eşin waffle delisi misidir?
Ayyy deli miyim neyim bilmiyorum ama bana şifre gibi birşey geldi bu "waffle yermisin" sorusu

Yahu ne hikmetse bende de parola olabileceği hissi uyandırdı. Yangına körükle mi gidiyorum bilemedim şimdi! Valla arkadaşım eşinin o düşüncesiz arkadaşına "zıkkımın kökünü ye" diyesim geldi, dedim de zaten. Bu ne aymazlık be! Bir arkadaşın gecenin 12'sinde evli bir adamın böyle eften püften şeylerle aklına girmesine pes yani. Düşüncesizlikte gelinebilecek son nokta. Ben böyle bir arkadaşı olsun istemezdim...

Böyle bir arkadaş var mı ? Sen hiç gördün mü,tanıştın mı ? Yoksa sadece eşinin anlattığı kadar mı biliyorsun ?

Gormedım, esım bahsedıyor.
Arada telefonda konusurlarken duyuyorum.
Yanımda konusuyor, bıryere kacmıyor, adamın sesı de gelıyor bana.

Kuseyım mı esıme?

bence bişeyler hazırla ve bu arkadaşını davet etmesini seninde tanımak istediğini söyle.. adamın tipinden anlarsın nasıl biri olduğunu..

Kuseyım mı esıme?

Ben kendi eşim dahil hiç birine güvenmiyorum bunu üzülerek söylüyorum eşimin bi yanlışını görmedim ama buradada okuyoruz... Eğer hoşlanmıyorsan tabiki yasak koyacaksın ben mesela hoşlanmadığım bir arkadaşı varsa eşimin söylüyorum yüzüne vallahi kiii zavallım 10'dan önce eve gelemiyor çalıştığı için. Eşine küs veya küsme diyemem o beni ilgilendirmez ama bak bu kadar kişi işkillendi bence takibe al. bir daha gitmek isterse istemiyorum de..

Huyları aynı, gıbı...
Bılemıyorum, kafam karıstı.
Son haftalarda her hafta sonu dısarı cıkıyoruz.
Dun harıc.
Onceden pek cıkmazdık, genelde evde takılırdık.
Ama evde hep aynı.
Sarılması, opmesı, sozlerı, bakısı...
Sadece bu sabah sesını yukseltmesıne uzuldum.

bence bişeyler hazırla ve bu arkadaşını davet etmesini seninde tanımak istediğini söyle.. adamın tipinden anlarsın nasıl biri olduğunu..

Eve davet etmedım.
Ama bır kac kez waffle yemeye cagırınca esımı
ve sehır turlarına cıkınca, 'bende geleyım sızınle' dedım.
'senın ne ısın var?' dedı bana.
Ama verdıgın fıkır ıyı, bunu yapabılırım.

yukarıdakı fıkıre ne dersın?

Ben şahsen eşimin arkadaşının evime gelmesini istemem heleki bekarsa ne işi var, dışarıdada buluşmak olmaz bana garip geliyor. şu şekilde diyim şimdi sen eşine desenki dışarda 3. müz buluşalım eşin sana dicekki ne alaka sen ve arkadaşım neden tanışacakki veya bana güvenmiyormusun diyecek.

Niye waffle yemeğe sende gitmek isteyince senin ne işin var diyor ki?
fasıla erkek erkeğe içmeye mi gidiyorlar sanki?
enikonu waffle..
bundan sonraki ilk buluşmalarına gidiyorsun wafflenı yiyorsun ..
ki bence gelmene yine müsaade etmeyecek.
arkadaşım gecenin bir yarısı bir adamı waffle yemeğe çağırmak ne bileyim çok komik geldi bana.
adama gaydir belki ne bileyim ya hoşlanmıştır eşinden.
sakın dalga geçmeyin kk'da artık herşeyle karşılaşabilirim inanıyorum buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…