Esımın arkadası ve benım korkularım.

Arkadaslar ofıs kalabalık oldugu ıcın her bır yoruma yanıt yazamıyorum.

Sımdı ben bu aksam nasıl davranayım?

Bırazdan cıkacagım.

Eve gıdınce yazarım.

Bir daha ki aksiyona kadar normal davranacaksın ki ..
Olası aksiyonda cazgırlık yapma şansın olsun.
normal sıradan bir gün gibi davran olayları izle

Sorular sor,yakışıklı mı gibi,evlenmeyi düşünüyor mu gibi.Bizim işyerinde çok güzel bir kız var,onunla tanıştırırız belki dersin.
Waffle yemeye gidilecekse sen de git.İtiraz ederse duymamazlıktan gel,ben de gelicem diye hemen hazırlan,kapıya çık.

Arkadaşlar, Waffle bence şifredir. Çünkü dikkat ederseniz pek çok çeşidi yapılır, ve gofrettir. Çok özel yerlerde, yani alışveriş merkezlerinde satılır. Tıpkı Donat gibi Amerikan tatlısıdır. Ilıkken yenince daha lezzetli olur.
Türkler genelde arkadaşlarını kokoreç yemeye, dürüm yemeye vs. çağırırlar. Ya da çok bidik bir laftır, ayran içtik ayrı mı düştük diye, kimse waffle yedik ayrı düştük demez.
Waffle'ın ayrıca pek çok malzemeden yapıldığını bilriz, döner ya da dürüm gibi tek çeşidi yok. Çikolatalı, muzlu, kat kat....
Büyük ve lüks mekanlarda takılıyorlarsa, ve eşinizin arkadaşı evli olduğunu biliyorsa, ağırlıklı olarak bu tip gezmelere mesafe koymasını bilmelidir. Etik budur. Ama gece 10 da gel waffle yiyelim demek bana acayip geldi. Biraz düşündüm, çeşit çok, mekan çok, gezme çok ve vakit geçmiş...Sabah terslenmeler şudur budur....
Elefera, beraber pek çok konuya yorum yaptık, olumsuz dsüşünmek istemediğimi, hep olumlu bakmaya çalıştığımı bilirsin, ha bişey var demiyorum ama nohut pilavdan kokoreçe kadar uzanan bir çeşit sahibiyiz ama waffle sahibi değiliz ve özel waffle genelde özel ve pahalı yerlerde satılır ve hakikaten çok da ucuz bişey değil satılan yerlerde.
Telefonu karıştırman bişey ifade etmez, gofret gofrettir der geçersin zannetmiş. bence eğer sezdirmeden yapabiliyorsan kensinlikle görüntülere ve video çekimlerine bakmalısın.
Umarım düşündüğüm gibi değildir.
Ama bence de çok sıkma, zaten çok güçlü, dik, başarılı bir insansın. Durumu idare edebilir, sabredebilir ve kazandığın zamanı çoook akıllıca kullanabilrisin. bekle bakalım, soğukkanlı olmaya çalış. ters tepkiler verme.

Arkadaslar ofıs kalabalık oldugu ıcın her bır yoruma yanıt yazamıyorum.

Sımdı ben bu aksam nasıl davranayım?

Bırazdan cıkacagım.

Eve gıdınce yazarım.

bence geçen gün waffle ı bilerek getirmiş.sabah sana ye demesinin sebebi de bak getirdim işte bizde zaten dediğim gibi waffle yemiştik işte kanıtı demek.
şimdi ortada çok ihtimal var size düşen bu ihtimalleri tek tek değerlendirmek.eşinize bu gece bişey sezdirmeyin.normal davranın.çünkü erkekler zan altında bırakılmayı sevmezler.biz kadınlar akıllı yaratıklarız bu olayı çözeceğinize eminim...
bu arada evde waffle yapılabiliyor biliyorsunuz.deneseniz de eşinizin gitmesine gerek kalmasa.

Waffle bahane, gezme şahane....
Evde yapılabiliyor, çok haklısınız ama, sadece senede bir iki kere ya da bilemedin 10 kere yiyeceğiniz bişey için waffle makinesi almak...??? bilemedim ben ama, waffle seven biri olsaydı, kesinlikle bilinirdi.
Bilmiyorum, çok görünen bişeyle de bişey maskelenir mi? Bu da düşündürücü....Yani define bile gözle görünen yere değil, genellikle çok gizli yerlere saklanır. Tabii elefera, aniden meydana gelene bekarlı gece gezmelerini yadırgamış ama, bence haklı çünkü böyle aniden gökten ilham gelmiyor heralde.
Neyse, umarım kötü bişey yoktur, belki sadece gofrettir....

Eşinin waffle düşkünlüğü yokmuş.Kış günü waffle aşkı neden kabarmış,enteresan tabii.Çay içelim,sahlep içelim,nargile içelim dese anlaşılabilir.Hani sahlep bahane,iki sohbet edecekler dersin.Waffle her gün yenmez zaten.Genellikle dondurmalı yapıldığı için,kış günü waffle cılar hep boş olur.

Kesinlikle katılıyorum. Doğru...Sahlep, nargile, nohut pilav, ne bileyim esnaf işidir. Hani paran belli, gideceğin mekan belli, ortam ve ortam insanları sabit şudur budur. Çok haklısın.
Hayal canım, senin peşinden geliyorum, konulara bakıyorum ya kapatılıyor ya kaldırılıyor...Tuhaf....:))

Acaba eşin bir daha bu arkadaşıyla herhangi bir yere dışarı çıkıp seni evde bıraktığında sesini çıkarmasan sonra da dedektif gibi arkasından takip mi etsen? Biraz film gibi oldu ama ben yapardım valla, bak bakalım nereye gidiyorlar, hem adamı da görmüş olursun.

Herkese ayrı ayrı yanıt yazmak ısterdım ama esım gelmeden ne yapacagıma tam olarak karar verebılmem ıcın kısıtlı zamanım var.

Esımın waffle askı yoktur. En azından ben oyle bılıyorum.
Zaten arkadası teklıf edıyor waffle yıyelım mı dıye.
Ve sadece dun aksam bu teklıfını kabul ettı.
Kabul ettıgınden haberım ancak 'waffle ıster mısın?' dıye aradıgında haberım oldu.

Takıp etme sansım yok.
Cunku eve bı' gelıyor. Bugun A... ıle suraya gıttık, buraya gıttık' dıye anlatmaya baslıyor.
Yanı gun ıcınde gıdıyorlar ve ben calısıyorum.
Dukkanın onunde kamp kuramayacagıma gore, bu sansım yok.

Arkadasının gay oldugunu da dusunmuyorum.
Cunku esımıın musterılerınden gay olanlar var ve bunları bana soyler.

Benım dusuncem arkadası esımın kendısı gıbı ozgur oldugunu dusunuyor.
Ve bılıncsız davetlerde bulunuyor.
Aralarında hızlı gelısen bır samımıyet var, nedenını bılmedıgım.
Benı rahatsız eden de bu bılınmezlık.

Aslında dun aksam gıtmeden once benı arasaydı, sorun etmezdım.
Gec gelmesıne kızardım ama bır tek sorunum bu olurdu en azından.

Oysa sabah bana ters davrandı ve bugun bır kez olsun aramadı.

Bır yabancı gırdı aramıza dıyorum.
Ve bunun acıklaması ne bılmek ıstıyorum.

Luksten bahsetmıstım ve alıs-verıslerden.

Esım sık ve marka gıyınmeyı sever.
Bu benden oncede boyleymıs, evlendıgımızden berı de boyle.

Bana da sık sık hedıye alır ve ucuz gıyınmeme ızın vermez.

Alıs-verıslerı benı sasırtmıyor yanı.
Ama o adamla gıtmesını ıstemıyorum.

Yenı yerler kesfetmesını.
Bensız vakıt gecırmesını.

Ama yalnızca o adamla ıstemıyorum.
Cunku onu tanımıyorum.
Bırden gırdı hayatımıza!

Dıyorum ya, evlı, tanıdıgım arkadasları da var.
Onlarla gezmesını sorun etmem.
Kafa yapılarımız uyusmasa dahı, evlılıgımıze saygıları vardır cunku.

Aksamın bır vaktı esımı dısarı ancak benımle bırlıkte oldugu muddetce davet ederler.
Cok defa olmustur boyle.

Evlı arkadasları arar, bızı dısarı davet ederler, bızde kabul ederız yada etmeyız.

Aramızda gecen konusmalarda bana guven verırler.

Esım evlı olan arkadasları ıle dısarı cıkmak ıstedıgınde o guvenden oturu ne bır kuskum olur,
ne de rahatsızlıgım.
Ama bu baska.

Adam bekar ve gece dısarı cıkma davetı gelıyor.

Bakalım, belkı derdı esımle bır aksam waffle yemektı.
Bu gerceklestıgıne gore, sımdıden sonrasını gozlemlemelıyım.

Son düzenleme:
Esım gelmek uzeredır.

Konuyu acmamaya calısacagım.

Kendı acarsa da, bana haber vermedıgı ve bu sabah ters tavrandıgı ıcın uzuldugumu ıfade edecegım.
Gercekte bu zaten.

Gorusmesını de ıstemıyorum ama bunu su asamada ıfade etmeyecegım.

Sessız takıbe baslayacagım.

Forumu acarken aklımda olmayan dusunceler gırdı sımdı beynıme

Umarım sadece arkadasının dusuncesız davetlerıdır.

Bence şu an için en doğru yaklaşım da bu. Bekleyip görmek gerek. Sakinliğini korumaya çalış.

Son düzenleme:
Bunda buyutucek ne var Allah askina,adam herzaman yapmiyormus birgunde 2-3 saat gec kalmis ne var yani bukadarda sik,bogaz etmemek lazim.....

elefera takipteyim gelişmeleri yaz olurmu canım,
valla ilk okuduğumda şifre falan hiç aklıma gelmedi bizmi çok saftirik kaldık nedir en doğrusunu yapıyorsun sabır ve takip seni doğru yola çıkartacaktır bence. içime de hiç kötü bişi doğmuyor ama

bence o arkadaşıyla gezmek dolaşmak hoş gelmiş ona. adam da varlıklı diyosun, sen X şurayı da gezelim diyodur, eşin de elefera evde bekler dese de, oğlumm sen kılıbık mısın, beklesin biraz, gidersin elbet, gel waffle yiyelim, şunu alalım bunu alalım diyip eşini gezdiriyodur yanında...

Pardon ama şimdiki zamanda yazınca,süregelen bir olay gibi anlaşıldı sanırım.

bu aksam gec gelmeler devamli olan bir sey degil
walfe yemisler muhallebi yemisler ammada takmislar bu konuya :)
bu walf denilen turkiyede bu kadar meshur olabilecegini dusunmezdim
cunku buranin yerel tatlisi :) o'da ayri mesele
ben senin korkularina hak veriyorum
yoksa seni aldattigini dusunmuyorum
ayrica esin evliliginiz boyunca bir iki sefer ancak gec kalmistir
biraz oluruna birak ve baktinki tekrarlaniyor
o zaman rahatsizligini dile getir..

AYY aklıma ne geldi..bu waffle bi şifre olmasın..belki başka bişi ifade ediyodur ..yada adamın ismiyle kayıtlı tel kime ait ve kim kullanıyor..erkeklerin arkdaşlarıyla bişeyler yapma arzuları hep vardır..ama bu sık ve anlamsız saatlerde olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…