Esımın arkadası ve benım korkularım.

ya da ne bileyim birlikte kumar oynuyorlar?
ya da adamın flörtleri var onlarla görüşüyorlar
ya da adam gay eşinden hoşlanıyor
ya da adam varlıklı eşin onunla takılmaktan hoşlanıyor club vs geziyorlar

sadece ihtimaller türetiyorum.

bence bişeyler hazırla ve bu arkadaşını davet etmesini seninde tanımak istediğini söyle.. adamın tipinden anlarsın nasıl biri olduğunu..

Aynı fikirdeyim, bence de önce bu arkadaşıyla tanışmaya çalış, bak bakalım nasıl bir insan öğren.

Hemen aklına kötü şeyler getirme. Bence gerçekten erkek arkadaşıyla takılıyordur, başka bir bayan olduğunu hiç sanmıyorum. Erkekler erkek arkadaşlarından çok etkileniyorlar ama üstlerine gidilince daha çok tepki verip arkadaş çevrelerine daha çok bağlanıyorlar. İlk aşamada politik davranmaya çalış, mesela eve çağır arkadaşını, dışarıda görüşmesindense evde hep beraber vakit geçirmeyi tercih ettiğini söyle. Eşin onun arkadaşlarıyla görüşmesine anlayış gösterdiğini görsün. Eğer tanıdığın zaman gerçekten yanlış bir arkadaş olduğunu düşünürsen eşine çaktırmadan yavaş yavaş ilişkilerini koparırsın.

E-maıllerını bıle kontrol edıyorum ben, ortada bırsey olmadıgı halde.
Sırf kk.dan okuduklarımdan etkılendıgım ıcın.
Ama yok bırsey ıste, yok!
Varsa da, esım ustalıkla yapıyor demektır ):

Adamı tanımıyorum ya,
hem adam bekar!
Belkı benı yer!

Be forumu acarken, basıt bır konu dıye acmıstım.
Ne dusuncelr cıktı

bence eve çağırmak iyi fikir değil.
müneccim değiliz ki karşımızdaki adamın waffle konusunu şifre olarak kullandığını gözüne bakınca anlayalım.
adamla tanıssan da bişey farketmeyecek bence.
eşinin davranışlarını ve telefonunu takip etmelisin.
hatta bu waffle işi ilerlerse eşini takip etmelisin.

Bence eşini takibe al ama sakın belli etme, çaktırmadan izlemeye çalış. Ondan şüphelendiğini ya da şüphelenmiyorsan bile o arkadaşıyla görüşmesini istemediğini şimdilik anlamasın. Zamanla duruma göre hareket edersin. Sakin ve politik davranmak her zaman kazandırır

iste benim aklima gelenlerde bunlar.....

Gay olma ıhtımalını bılemem.
Kumar oynadıgına ınanmam.
Adamın flortlerı varsa, esıme ne?
Cluplara gıtmıyorlar, o kadar zaman gecırmıyorlar.
Ama varlıklı olusu, luks yerlerde takılıyor olusu esımı etkılemıs olabılır.

Bence bu adamla kesinlikle tanışmalısın.Evde mi dışarıda mı onu bilemem,nasıl uygun düşerse öyle yap.Birbirlerine davranışlarını gözlemle.
2 seçenek aklıma geliyor.Birincisi,bu adam farklı bir standarta sahip.Eşin ona özeniyor olabilir.Bir de belki gaza geliyordur,kılıbık mısın gibi tipik erkek gazları olabilir.
Ama gecenin bir vakti gelen enteresan mesajlar.Bir de pahalı yerlere gitmeler,lüks alışveriş,parfümünü kullanmak...Bir de bu lüks alışverişler hediye olabilir mi ?
İkinci ihtimali kimse yazmayacaktır ama ben yazayım,günah keçisi ben olayım bari ne yapalım Başka kadınla değil de,bu adamla farklı bir ilişkisi olabilir mi ? Tepki göstermeden önce lütfen kendi anlattıklarını tekrar düşün ve eşinin tüm davranışlarını farklı gözle incele.

Eşinin arkadaşının gecenin bir körü araması malesef bana garip gelmedi. Neden dersen kendi hayatımda benzer durumlar yaşadığım için biliyorum. Benim eşimin bütün arkadaşları bekar ve sorumsuz insanlar. Yeni evliyken bile gecenin 3'ünde arayıp hadi gel gezelim diyebiliyor böyle sorumsuz insanlar. Erkeklerin asla bizim kadar anlayışlı, düşünceli olmasını bekleme. Bize çok ters geliyor böyle şeyler ama erkekler hele ki bekar erkekler bu konularda bizim gibi düşünmüyorlar, çok rahatlar. Ve az önce de yazdığım gibi malesef erkekler arkadaş çevrelerinden çok etkileniyorlar. Ben çok benzer sorunlar yaşadım. Ama açıktan açığa yasaklar koymak daha çok uzaklaştırıyor onları, ters tepiyor. O yüzden gizlice takibe al, tüm arkadaşlarını tanımaya çalış. Alttan alttan rahatsız olduğun mesajını onun beynine işle. Biraz zamana bırak, ama baktın işe yaramıyor o zaman tepkini koyar rest çekersin. Henüz aklına kötü şeyler getirmene gerek yok bence elefera'cım.

herkez ayni düsüncede sanirim:26:

Adamın flörtleri dediğim hmm nasıl desem takıldığı kızlar.
Bu tip varlıklı adamlar genelde yanlarına yakışıklı ilgi toplayan ağzı laf yapan birilerini bulup takılırlar.

Ama saçma olan lüks yüzündne eşin etkilenmiş bile olsa mesajların waffle içermesi.
kanka gel kahve içerlim tavla oynayalım müzik dinleyelim ne bileyim alkol alalım der..
erkeklerin yaptıkları kısıtlı nihayetinde waffle bence aralarında bir şifre.

canim öncelikle bi esini takibe alman gerekiyor....
veya yaz o arkadasinin tel nosunu git polise sana kim oldugunu sölesinler

kesin şifredir baska bisey olamaz gece gece bi waffle icin kim cagirirki yaa:44:

Derinss,

Su mesajına kadar dıger arkadasların yorumları da dahıl, ıhtımal vermedım boyle bır dusunceye.
Ama ...

Esımın agzı cok ıyı laf yapar.
Fızıgı duzgundur ve de hafıf kellıgı dısında yakısıklıdır ):

Hep anlatır, bekarken arkadaslarının onu kız ortamlarında nasıl kullandıklarını.

bana da şifre gibi geldi ama adam eşine de almış gelmiş waffle..aklım karıştı..ben olsam bi kez daha böyle bi mesaj geldiğinde "ben de geliyorum" der hiç onu dinlemeden hazırlanır çıkardım kapıya, ya seni de götürmek zorunda kalır ya da gitmez kendi de..geç kalır da ararsa biz şurdayız waffle yiyoruz diye,geliyorum beni orda bekle der telefonu kapatırdım toptan, giderdim oraya..ya da yakın bi arkadaşımı gönderirdim orada mı diye kontrol için..
arkadaşını eve davet etseniz ne olucak,eşiniz gelmiyo diyip getirmicek, tanıştırmayacak..

Elefera..
Genelde karşılaşılan bir durumdur bu.
Bir adam parayı olanakları sağlar diğer adam da ortamı lafı sempatikliği sağlar.
Ne tesadüfse parası bol adamlar çirkin ve iki lafı bir araya getiremeyen adamlar olurlar.
Tabi bizim konuştuklarımız farazi ama ben eşinin durumundan senin şimdiye kadar anlattıklarından yola çıkarak bu durumda karar kıldım.
Bu sana ihanet etmek için vs gibi değil de o ortamı yaşamak için yapabilir.
Bundan sonra ilk buluşmalarına dahil ol,senin ne işin var derse kocamın çoook sevdiği waffledaşını merak ettim .Bende tanışmak istiyorum de,kıskançlık yaparsa o dk hadise çıkar.
Adamı bir tanı bakalım ne malmıi ki zaten gördüğün anda anlarsın düşündüğümüz gibi bir tipse.
eve çağırmayı uygun bulmuyorum bende..

canım burda okuduklarını kafana takıp da fevri davranma sakın. sakin ve mantıklı olmaya çalış. ortada bişey yok. sadece şüpheler var. ağzından laf almaya bak. erkekler öyle çok da akıllı yaratıklar değilller, mutlaka bi açık verirler hata yapıyorlarsa ya da yalan söylüyorlarsa. bence waffle yemeye mi çıktı, seni götürmek istemedi mi, çık arkasından süpriz yap bakalım napıyolar. başbaşa mı yiyorlar? çok canı waffle çeken eve sipariş de verebilir, karısını alıp da gidebilir.

kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum insanların böyle dönemleri olur ama alışkanlık haline dönüşürse birgün o arkadaşlarından da sıkılır ve farklı arayışlar ortaya çıkar..
o arkadaşlarıyla görüştüğünde sen de onların eşleriyle görüş kendinize ait bir çevre oluşturun bireysel ama benzer..

Arkadaslar ofıs kalabalık oldugu ıcın her bır yoruma yanıt yazamıyorum.

Sımdı ben bu aksam nasıl davranayım?

Bırazdan cıkacagım.

Eve gıdınce yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…