Esimin arkadasi ve karisi

İnsanı sonunda çileden çıkartır böyleleri senin iyi niyetini böylede istismar ederler kadın nasıl seviniyor kimbilir bulmuşuz yolunacak affedersin kazz

iğğğ cekilcek dava degil valla başka arkadaslar edinin. bunlari sepetleyin siz. yüzsüzlük yapıp hala gelmeye kalkarlarsa siz bunlara iyi davranmayin. ikramlari yemekleri filan bilerek çirkin yapin, tuzubu cok atin mesela. kadina iş buyurum gel şu bulasiklari sen durula, çayları dolduruver filan diye ya da en son çare yoktan bi sebep bulup tartışin hatta kavga dercesinde bahane edin küsün gelmesinler bi daha.hayatta böyle şeyler tavsiye etmezdim ama okudukca benim bile içim şişti.

hayir yani size geldikleri gibi sizde onlara gitseniz ayni ilgi alakayi siz de görseniz amenna. Ama o da yok ! Resmen açık büfeli otel niyetine kullaniyorlar sizi

ay canım ya ne yüzsüz insanlar var başkalarının sırtından geçinen asalaklar..
benm eşimin arkadaşı ve eşide aynı seninkiler gibiydi zırt pırt gelirlerdi bana her misafir gelişinde bi bakarım eşim onlarıda çağırmış .eşimle arkadaşı iş yapacaklar diyelim hemen karısı çocuk birde kaynanası çıkıp gelirlerdi bi öyle iki öyle anlatamm en son aramızda önemli bir mevzu geçti bn patladım tabi eşime ağzıma geleni saydım .son oldu ..şimdi senede bir görüşüyoruz.. darısı senin başına ..

bunları yapsa sanki anlayacaklar mı bu kadar yüzsüz insanlar '' yemek tuzlu olmuş yenge yeniden yap'' çayları sen ko0y desen'' ay canım çocukla ilgileniyorum sen doldur '' diyecek tarzda insanlar . Bence komple dialogu kesin. Telleri açmayın ve kapıları kilitleyin .

Ben dürüstlükten ve şeffaflıktan yanayımdır. Neye bozuluyorsam direkt söyleme huyu edindim. Yardım etsene diye yekten söylerim mesela. Ben değil o utansın.

Müsait değiliz işler var diyeceksiniz bu kadar. Yemek mi istiyorlar mutfak orada yap birseyler de yiyelim diyeceksiniz ne diye bu kadar stres oldunuz anlamadım. Çocuklar anlaşıyorsa sorun yok ama böyle sizi istismar etmelerine de göz yummayin.

Çok basit! Bugün kabul edemeyeceğim sizi, başka zzaman biz size geliriz diyeceksiniz. Ne oldu diye sorarlarsa uygun değiliz pek. Bu kadar...

Sebep söylemek zorunda değilsiniz. Darılırlarsa da darılsınlar. İşim var misafirim geldi değil. UYGUN DEĞİLİZ. Bitti.

Darılmazlar kardeşim darılmazlar haa keşke darılsalarda bi kurtulsa konu sahibi ....

Aradıklarında aa bizde arkadaştayız diyin kala kalsınlar yolda
Başka türlü akıllanmıcaklar.

ben olsam çoktan demiştim gelmeyin istemiyoruz diye. bu ne sabır böyle. zaten herşeyi denemişsin, eşin bu kadar yumuşakken daha çok sömürürler malesef

Aradıklarında aa bizde arkadaştayız diyin kala kalsınlar yolda
Başka türlü akıllanmıcaklar.
Dese birşey değişmezki olsun bizim zamanımız çok siz gelene kadar kapıda bekleriz derler alış-verişteyiz dediklerinde olsun kapıda bekleriz demişler ve beklemişlerde düşün artık alış-veriş çıkmışım sakin sakin atlattım derken ve biz sizi bekliyoruz kapınızın önünde öfff öff ...
Allah sabır versin konu sahibine

Nasil bu kadar sabirli hosgorulu olabiliyorsunuz helal valla..aradimlarinda bahane uretin olsun bitsin ne bu eziyet

Aynen konu sahibi yaptığımız bütün önerileri yapmış iş konu sahibinin eşinde bitiyor çünkü o memnunmuş.

Aradıklarında açmayın. Telefon çalsın cevap vermeyin.

Hatta madem bu kadar rahatsızsınız, onlar geliyoruz diye aniden ararlarsa çıkın gidin evden gelsinler sizi evde bulamasınlar, acil işimiz çıktı kusura bakmayın dersiniz. Sinir oluyorum böyle kendi keyfine düşkün insanlara. Ayıp ya her hafta sonu gidilir mi ? Herkesin kendi işi gücü var, dinlenmesi var. Ayrıca o kadar yeme içme peşindelerse gelirken elleri boş gelmeyecekler, siz aşevi misiniz ? arada bir olur keyifli de olur ama bu şekilde insan kullanıldığını hisseder.

Aynen konu sahibi yaptığımız bütün önerileri yapmış iş konu sahibinin eşinde bitiyor çünkü o memnunmuş.
Tek çare konu sahibi kocasına diyecek çok seviyorsun ya arkadaşını sen ağırla bundan sonra söylesin çoluğunu cocuğunu toplayıp çıkıp gidecek annesi vs... başka türlü imkanı yok kurtulamaz hem kocaya ders hem arsız arkadaşlara ders olur belki anlarlar sonunda kadını çileden çıkarttık kendi evinden kaçıyor bizim yüzümüzden diye bu sayede artık rahat edersiniz inşallah

konu sahibi bunuda yapmış aradıklarında bakmamış ama yine çıkıp gelmişler.

ama yapın bunu kesinlikle!!!
sakın yumuşamayın sonra da buraya yazın

Aman Allahımmm
Allah yardımcın olsun bu ne yaa
Sürekli bahane uydur. Arrtık mesafe koy anlasınlar da daha gelmesinler bu ne yüzszlük yaaa

Hafta sonuna az kaldi bakalim gelecez derlerse musait deyiliz diycem sizdende aldim cesareti zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…