Esimin arkadasi ve karisi

Kocan gelsinler ne olacak diyorsa sizin yaptığınız isleri o yapsın bakalım oyle oturarak misafir ağırlamakla olmuyor. Cok yoruluyorum enayi yerine konuyoruz gelmelerini istemiyorum de yani. O malzeme listesi olayını da yap. Bu sefer de kocan para vermesin büyük ihtimal lafını yapacaklar sen de gösterirsin iste kocana menfaatciliklerini böylece.

Çokmu gelmek istiyorlar evde yiyecek hiçbirşey yok madem geleceksiniz bi eve ne lazımsa ondan alın gelin hepberaber pişirir yeriz masraflarda sizden olsun malum her hafta bizden yediğinizden bizede birşey kalmıyor bundan sonra her gelişinizde ne pişeceksek ondan malzemeleride vs alın boş boş gelmeyin tamam

ya ben kudurdum burda sinirden..
allah rizasi icin kadinin numarasini ver bana

ciftligi yediniz bitirdiniz ac gozluler diyecegim..

sabrina hayran kaldim valla..
geldiklerinde yemek yapma bi corba yap yesinler.. bugun cok yoruldum halim yok de... istersen sen gec mutfaga biseyler pisir de..

en azindan bir iki kere yap bunu..
yemekten sonra canim ben cay yapiyorum sende bulasiklari yikayiver de..

sonrada haftasonlari is bul kendine ciftlikte.. birak sen isinle ilgilen ac ac kendileri otursunlar..
hala mi anlamadilar yuzune bak ve artik yeter her hafta her hafta biktirdiniz de..

ama artik biseyler yap Allah askina

bu arada annenin evi yakinsa haftasonlari ona git.. butun gun onlarla oturacagina annenle gecir vaktini..
yada al cocuklari carsiya cik.. gelirlersede inadina gec gel eve.. eve gelincede biz tokuz de.. yemek yapma.. aciktik derlersede mutfak orda de.. onlar yuzsuzse sende biraz kendini korumasini bil..
sinir oldum acayip

bu kadar da yumuşak yüzlü olmayın
istemiyorum derseniz kaybedeceğiniz ne olacak kazsncınız ne olacak iyi hesaplayın bana kalırsa hayatınızdan çıkarmakla her halükarda karlısınız

Canım ne biçim kadınsin sen birsey den küslük çıkar kavga gürültü ara soğusun kocan da çok istiyorsa dışarda görürsün

devam edin öyle. sizin yanınızda sıkılmaya başlayınca neden gelmeye devam etsinler ki

Siz çlftliğin kahyası onlarda sahibi olmuşlar hafta sonlarıı çiftliğe tatile geliyolar..geliyoz dediklerinde evde değiliz diyin yada geldiklerinde işe koylun ne bileyim hayvanların temizlliği,ekip biçiyosanız toprağı sürün ellerinede tutuşturun birer çapa,tırmık yorun ama istisnasız her geldiklerinde yapıın bunu bi süre sonra bu hafta gitmeyelim evde kalıp dinlenelim diceklerdir.ayda yılda bi olur gelinir gidilir bir işin ucundanda tutmak kaydıyla çokta keyifli olur,bune her hafta her hafta insan yeri geliyo kendi ailesine isyan ediyo.

Ayyy valla uyuz oluyorum,gelinmyen yere gidilmez bizde...bendede vardi oyle birkac dengesiz aradiklarinda hastayim diyorum e sizin oralarda isimiz vardi,vs,ugrayin dedim 2 dk ozaman ,14 saat sonra kalktilar sicak birde hamileyimde,soyunamiyorumda deli olmustum o gun,

Bendede hiznette sınır yoktur evime gelene,ama dusum tehlikem var yapamiyoru cay yokmu,kahve yokmu,yesil cay yokmu,aciktik bencayakta dura.duramiyorum ,baktim olucak gibi deg 1.2.3.5 esini soktum mutfaga ben ayakta duramiyorum, gene geliyirlar habersiz kac kere dr,gidicem gec kaldim dedim,arkdas bekliyo dedim umursamiyorlar baktim,
aramadan gelmeye basladilar ben yatarken zil caliyor, uyurken hayatta kapi acmam ben bilir bilir,gelen arayıp gelsin,

Belki evde degilim dimi ama? Birde allahim ramazandi oructa tutmuyorlar,esimde oruc cok zor oluyordu valla kestim ayaklarını artik gelmiyorlar,

Okudukcs sinir oluyorum. Resmen yuzsuzler.
Resmen bedavacilik yapiyorlar. ALLAH bilir kocası evde çay yapsanda icsek diyordur. Kadinda, aman ben cay koymakla uğraşamam. Nisaa ya gidelimde o koyar karnimizida doyururuz nasilsa diyordur.

Ikramlik birsey koyma sende. Kuru cay yap. Alis verise cikmadim de. Birsey alamadim kusura bakmayin de. Birdahaki geldiklerinde. Cayda bitmis de.

Ya nasil bukadar yumusak huylu olabiliyorsuniz. Ben 20 22 yasina kadar saf saf yasadim. Herkes beni kirsin onemli degil ama yeterki ben kimseyi kirmayayim kafasi ile yasadim. Hep agladim. Simdi ise valla boyleyim.

Ben onalrla gorusmek istemiyorsam istemiyorumdur. Hic kimse zorla evime misafir gelemez (aileler haric. )
Ben x komsum ile gorusmek istemiyorsam gorusmem.
Gelicezmi dedi? Neden soylemek zorunda değilsin. Musait degilim kusura bakma. Kem.kum neden falan filan derse. Telefonu kapatmam gerek acil bi isim var sonra konusuriz der kapatirsin yuzune telefonu.

Habersiz yada gelme dedigin halde Geldiklerinde kapiyi acma. Musait olmadigimi demistim dersin.

Benim esim is yerinden izin alacak yada vardiya degisecek diyelim. (Beni hastaneye goturmek icin) gunlerce dusunur ne desem diyem
Ya diyorum kimseye aciklama yapmak zorunda degilsin. Izin verirse verir vermezse vermez. Ozel bir konu idi. Duyulmasini istemiyordum.
Yok nasil ne desemm yahu ozle bir durim var vardiya degisebilirmiyim diceksin. Bukadar basit yok.. illa bi aciklama yapacak...

Valla yuzsuzse kirilmaz darilmaz merak etme. Gelme musait degilim de...

okurken ben sinir oldum burda. zaten sevmem misafiri. kusura bakma da sen eşek olursan sırtına semer vuran çok olur. eşinle de konuş rahatsızlığının ne kadar ciddi boyutta olduğunu. ve aradıklarında öyle dümdük söyle ''kusura bakmayın biz bu haftasonu ailece başbaşa vakit geçirmek kafa dinlemek istiyoruz, müsait değiliz''
bitti bu kadar.
ha çok yumuşak yüzlüysen ''canım kusura bakma başka planımız var bu haftasonu olmaz''
ama bundan daha yumuşak bi cümle yok onlara, olmamalı da.

Böyleleri LANET OLSUN İÇİMDEKİ İNSAN SEVGİSİNE...
dedirtiyor.

Böyleleri LANET OLSUN İÇİMDEKİ İNSAN SEVGİSİNE...
dedirtiyor.

Sen de aynısını yap sık sık gidin biktir . Aynılarını yap sonra gelmeyin diye ayağını sizden keser.

Aradıklarında evde değiliz deyin ya da bir yere gidecektik gibi birşey söyleyin.her hafta nasıl rahat ediyorlar ki,siz sık gitmiyormussunuz.benim de bir arkadasim var daha doğrusu dostum ,eşlerimiz de iyi anlaşır çok sık gorusuyoruz.her hafta sonu mümkünse beraber geciriyoruz.hatta yaz tatilinde ustuste günlerce gorusuyorduk ama biz gerçekten samimiyiz.ayrica tek taraflı değil yeri gelir onlarda yeri gelir bizde ya da dışarda.yani böyle sik gorusulebilir ama sizde anladığım kadarıyla o kadar da samimiyet yok.insan sıkılır yani.z zaten istemiyorsunuz da bahane uydurun en iyisi

Ya bu güne kadar o yuzden sabrettim cocuklar ıcın. Esimde misafir iyidir bereketiyle gelir diyor o gözle bakıyor
.
Valla bu insanlar misafirlikten çıkmış sizin kanınızı emiyorlar . Bunların yaptığı karın tokluğuna vakit geçirmek, süper düz bedavacılık bunlar mı bereketiyle gelecek her haftasonu Bi de ? Ben bereket meselesi olarak bakmıyorum işe Rabbim içimi biliyor. Çekemem her hafta bereket gelse ne olacak zaten onlar her hafta gelip yiyip içip gidiyorlar tam pansiyon kırda konaklama hem de bedava.

Tamam işte sen deki ya sen bit olduğunu söylemedin ama aslında ben de uyanıyorum söylemeye bizim çiftlikteki hayvanlar uyuz oldu bize geçti şimdi size çocuklara geçer falan aman Allah korusun biz tedavi olcaz evi de ilaçlatıcaz dersin.bütün vücudumu kaşınıyor pire de var galiba de hayatta gelmez :)) sen bit olduğunu söyleseydin ben zaten kabul etmezdim seni o yüzden sonra uğraşmayın ben baştan söyleyeyim dersin onlar yine de gelirse Kaş'ının sürekli karşılarında . Allah yardımcın olsun ne diyeyim çile çekmeye mi geldin şu dünyaya . Zaten hayat bizi yeterince yoruyor yeterince dert var başımızda Bi de başkalarıyla mı uğraşacaksın be kardeşim N nisaa

Valla canım aynısı olmasada benzer arkadasım vardi bir zaman sonra bana psikolojik olarak zarar vermeye başladığını farkettim.her gelip gitmelerinde ben sinirden şişiyordum.Karar verdim ve hayatımdan çıkardım dedimki artık benim icin sadece ailem var başka arkadaş istemiyorum oyle boyle derken bitti gitti.Yazık diyorum simdi onla boşa gecen zamanlarıma,keşke daha önce kurtulsaymışım.

Birdaha aradıkları zaman daya alışveriş listesi ni. 1 saat sonra seni arayıp ay acil işimiz çıktı diyip eli ayağı kesmezler ise bende birşey bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…