- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Aynen öyle hayattan nefret ettim bir ara eşim de sizin ki gibiydi arkadaş olsun seviniyordu mutfakta felan yardım da ediyordu ama insan eti ağır çekilmiyor bir yerden sonra sizde annenizden destek alın anne kız dayanışması yapın lütfen yazık ben evliliğimin en güzel dönemlerini bu insanlara harcadım siz çocuğunuza eşinize ayıracağınız zamandan feda ediyorsunuz. Değecek insanlar olsa bir nebze ama üşenmedim herşeyi okudum bariz sizi kullanıyorlar.Sanslisin ablan kosmus imdadina yoksa cok cekerdin bunlarin kahrini
Anneni cok iyi anliyorum Allah kokaylik versin zor gercektensinirlerim hopladı aynı annemin komşsu evlendimde kurtuldum diyorum ama anneme her gitiğimde oda geliyor hergün komşuya oturmaymı gidilir kapıda misafir ayyakkabısı görülünce yinemi gelinir biz o gelince tavır olsun diye kalkıyoz anlamıyoo yine yine hergün kadın annemde yaaa zavallı babam olmadığı için kadın rahat annemin evinde otorup tv diiz izliyo yiyoiçiyo saat gece 1 olmadan evine gitmiyo allahım sen yardım ett kadın anlamıyoyaaa yaa
Evet o sikinti yapmiyor malesefeşeniz her hafta gelmesinden mennun mu bunların
Yok aramadilar pazar gunu cikmadan 1 saat once ararlar gelecekleri zaman
Aynen oyle biryere gitmedigimizi biliyorlar musaitmisiniz diye sorma ihtiyaci bile duymuyorlar direk bisey lazimmi biz geliyoruz diyorlar.Çiftlikte olduğunuz ve hayvanları kolayca bırakıp uzun süreli bir yere gidemeyeceğinizi bildiklerinden bence bu kadar rahat davranıyorlar. Bence bir sonraki aramalarında hiç lafı dolandırmadan ve kırıcı olmadan "kusura bakmayın bu aralar müsait değiliz,biraz kendi başımıza kalmak istiyoruz,son zamanlarda çok yorulduk,biraz birbirimiz özleyelim dimi" deyip kestirip atın..Bunun üzerine hala gelirlerse hiçbir şey hazırlamaz evde boş boş otururdum..
Aynen oyle hersey beles bizde :) kendi pekmez kaynatti esim 2 aydir parasiyla pekmez ister baskasindan alip bize vereceklermis 2 aydir gelen giden yok kendi kaynattigindan kucuk bi tabak bile ikram etmedii ben ona 1 kil o organik bal verdim esimin yuzunden bi tesekkur bile etmediler
Esin kiziyorsa. Esine dersin. Ikramliklari o yapsın. Cayi o dağıtsin ozaman.Aynen oyle biryere gitmedigimizi biliyorlar musaitmisiniz diye sorma ihtiyaci bile duymuyorlar direk bisey lazimmi biz geliyoruz diyorlar.
Artik gozumu kararttim esimle kotu olma pahasina gelmeyin istemiyorum diycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?