Esimin arkadasi ve karisi

Bahaneye falan gerek yok bence. Sizin arkadaşlığınızdan memnun değiliz.Görüşmememiz daha iyi olacak deyip bitirin bu saçma birlikteliği.Arkadaşlık bile diyemedim ,çünkü yakışmadı sizin ilişkinize arkadaşlık kelimesi.
Kırılacakmış,ayıp olacakmış diye diye acı çekmiyormuyuz böyleleri yüzünden. Ben yapıyorum böyle bitirmeler. Hakaretler,şaşkınlıklar,nedenler,niçinler vs vs çok tepki aldım.Ama inan bana bitti dediğinizde sizin için de bitmiş oluyor.Takmıyorsunuz sonrasını.Varlığın ne ki yokluğun ne olsun???

Sanslisin ablan kosmus imdadina yoksa cok cekerdin bunlarin kahrini
Aynen öyle hayattan nefret ettim bir ara eşim de sizin ki gibiydi arkadaş olsun seviniyordu mutfakta felan yardım da ediyordu ama insan eti ağır çekilmiyor bir yerden sonra sizde annenizden destek alın anne kız dayanışması yapın lütfen yazık ben evliliğimin en güzel dönemlerini bu insanlara harcadım siz çocuğunuza eşinize ayıracağınız zamandan feda ediyorsunuz. Değecek insanlar olsa bir nebze ama üşenmedim herşeyi okudum bariz sizi kullanıyorlar.

eşeniz her hafta gelmesinden mennun mu bunların

sinirlerim hopladı aynı annemin komşsu evlendimde kurtuldum diyorum ama anneme her gitiğimde oda geliyor hergün komşuya oturmaymı gidilir kapıda misafir ayyakkabısı görülünce yinemi gelinir biz o gelince tavır olsun diye kalkıyoz anlamıyoo yine yine hergün kadın annemde yaaa zavallı babam olmadığı için kadın rahat annemin evinde otorup tv diiz izliyo yiyoiçiyo saat gece 1 olmadan evine gitmiyo allahım sen yardım ett kadın anlamıyoyaaa yaa

Onlar aramadan bir kaç hafta sonu siz arayin geliyoruz diye.

Çok yüz vermişsiniz Can'ım ne gerek var bu kadar yüz göz olmaya ayda bir gelmeleri bile çok az insan çok Huzur diye boşuna demiyorlar

Anneni cok iyi anliyorum Allah kokaylik versin zor gercekten

Acik acik bunalttiniz halden anladiginiz yok deyin eger acikca konusmassan biseyden anlicaklari yok bunlarin ben bile sinir oldum.okurken iyi sabretmissiniz Allah yardimciniz olsun

Yüzsüzlüğün bu kadarı valla. Haftasonu hiç mi işleri çıkmıyor da sürekli sizdeler? Ailem gelip kalacak rahat edemezler diyin almayın bir süre evinize. Lafınızı da esirgemeyin.

Çiftlikte olduğunuz ve hayvanları kolayca bırakıp uzun süreli bir yere gidemeyeceğinizi bildiklerinden bence bu kadar rahat davranıyorlar. Bence bir sonraki aramalarında hiç lafı dolandırmadan ve kırıcı olmadan "kusura bakmayın bu aralar müsait değiliz,biraz kendi başımıza kalmak istiyoruz,son zamanlarda çok yorulduk,biraz birbirimiz özleyelim dimi" deyip kestirip atın..Bunun üzerine hala gelirlerse hiçbir şey hazırlamaz evde boş boş otururdum..

Aynen oyle biryere gitmedigimizi biliyorlar musaitmisiniz diye sorma ihtiyaci bile duymuyorlar direk bisey lazimmi biz geliyoruz diyorlar.
Artik gozumu kararttim esimle kotu olma pahasina gelmeyin istemiyorum diycem

Konu dışı ama organik ballar, yeni sağılmış sütler, evde yapılmış pekmezler... Allah'ım cennet gibi

Aynen oyle biryere gitmedigimizi biliyorlar musaitmisiniz diye sorma ihtiyaci bile duymuyorlar direk bisey lazimmi biz geliyoruz diyorlar.
Artik gozumu kararttim esimle kotu olma pahasina gelmeyin istemiyorum diycem
Esin kiziyorsa. Esine dersin. Ikramliklari o yapsın. Cayi o dağıtsin ozaman.
Bizimde neredeyse hergun gorustugumuz arakdasimiz var ama onlarda yapar bizde... bu ne be? Evlat olsa cekilmez.

Kendini bu sıkıntıya sokmaya değermi. Başka planlarımız var müsait değiliz de. Sende kendi keyfine bak. Her haftasonu gelinir mi. Hiç.insan yeri geliyor kendine bile bir bardak su almaya useniyr. Sen kadına işle bence musait değiliz vs. Demeye başla.. ustune halada gelirse hastayım de hep surat yap. Anlar gelmez bir daha .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…