Esimin arkadasi ve karisi

Madem illa gelecek bunlar sende kadını oturtma şakayla karışık misafirlik mi kaldı artık hadi sende şunu yap de oturdu mu bahane mi uydurdu o zaman bunu yapıvr de. Aradıklarında müsait değiliz demek de bi seçenek açıklama yapmak uydurmak zorunda mısın müait değiliz başka zaman artık de uzatmadan kapat teli.

yuh ama bi daha ne zaman ararlar sizi geliyoruz diye? ağzının payını verdiğini burda anlatmanı dört gözle bekliyorum o yüzden konuyu takibe aldım.

Burdaki soylenenlerin cogunu yaptim benim esimde isyok alisveris yapsin parasini verir hak gecmesin der bi is olur cagirir (marangoz esi )onunda parasini verir onlarda hic almayalim demezler.
Is cikisi gelirler bazen 7 gibi adam gelir gelmez yenge cok acim der karisi aa karnin acmiydi der ee adam isten geliyo vicdansin tabi ac olacak halbuki xocuklarda evde yemeden gelmis olurlar ben soylene soylene kahvaltilik koydum birkac sefer yok anam anlamiyorla.
ben insanlarin gozunden benim hakkimda ne dusunuyo anliyorum bunlar anlamiyor.
en son geldiginde kocasi cekirdek yokmu yenge dedi bende yok disaridan gelen sizdiniz getirswydiniz yerdik dedim niye aklimiza gelmedi tuh dediler yada ben istiyecekmisim de oyle getireceklermis

ya gerçekten şaka gibiler. canım eşinde iş olmasını beklemene gerek yok, eğer evin hanımı istemiyorsa olay bitmiştir. eşin o arkadaşıyla dışarda görüşüyorsa görüşsün. o evde hizmeti işi yapan sensin. al eşini karşına bi güzel konuş. ''yoruldum artık ben haftasonu dinlenmek istiyorum, çocuklarımla eşimle başbaşa zaman geçirmek istiyorum, ben artık her haftasonu onları çekmekten yoruldum, psikolojim bozuldu, kabuslarıma girmeye başladılar'' de.

''aradıklarında sert bi dille müsait değiliz diyeceğim artık, anlamazsa da anlatacağım'' de. ne demek ya ''çiftlikte bekleriz sizi'' demek, ''oldu olacak evimizin anahtarını da vereyim istersen'' deseydin.

Eline telofonu alinca ben sinirden kuduruyorum rwsmen is yapmayi gectim ben artik coktan
giderken sutlerini gotururler bazwn esim 10 kilo birden sut verir cocuklar icsin diye
Gozum yok versin icsinler gelirken bidonlari getirir gozume gozumw sokar bak bidon getirdik sutumuzu unutmayalim dermis gibi .
bu sene ilk defa peynir yaptim 3/4 kere istedi vermedim en son parayla aliyim dedi sesimi cikarmadim ben parasini almam bedavaya getirecek bi peynir kplayina olmuyor vermedim esimede vermem dedim ver ne olcak diyo halaa

senin eşini karşına alıp ciddi ciddi iyi bi konuşma yapman gerekiyor. ''bu böyle gitmez, istemiyorum, bilesin, huzurumuzu bozma'' demek gerekiyor. resmen sizi kullanıyorlar ya.

bi ara bize de vardı böyle dadanan arkadaşlar. bir gün onlar gittikten sonra, olanca baş ağrısıyla bir anlık sinir krizi bağırış çağırış herşeyi çözdü. o günden sonra evimizden kimse onları davet edemedi. gelmelerine de izin verilmedi.

Kwndimi baya doldurdum insallah aradiklarinda soyluycem musait dwyiliz diye esimlede tartisirsam tartisayim en fazla 1 hafta sikinti cekerim sonra rahat ederim insallah
hem cocugun kafasini duvara vurdugunda 1 kere aradi 2 haftada insan hicmi merak etmez sinir oluyorum dusundukce

bunu da söyle eşine. ''benim kızımın resmen kafasını yardılar bu kadın arayıp sormuyor bile. ama merak etme sütleri falan bitsin bidonlarını alır gelirler yüzsüz yüzsüz'' de.
yani elin insanları için eşinin de seni boşayacak hali yok çok çok bi kaç gün soğuk rüzgarlar eser falan sonra rahat edersiniz.

ha bi taktik daha vereyim, eşinin direncini kırmak için. onların gelmediği haftasonlarında eşine güzel zamanlar geçirttir :) yani ne yapmaktan hoşlanıyor ne yaparsa mutlu olur bunları en iyi sen bilirsin, onları yapın. o da bi süre sonra onların gelmediği haftasonlarında ''daha kaliteli vakit geçirdiğini'' düşünür bence.

Ay okurken bile sinir krizi geçirdim. Sizin o an ki halinizi düşünemiyorum. Akrabanız bile değil. Her hafta gelmekte nesi ? Ben sizin yerinizde olsaydım şimdiye kadar kovmaktan beter etmiştim. Sizin sabrınız iyiymiş. Gelecekleri hafta bütün ailenizi size çağırın. Hiç yokmuş gibi davranın belki o zaman istenmediklerini anlarlar. Tabi yüzsüzse biraz zor. Yada ailenizden birinin evine gidin. Olmadı o gün hasta rolü yapın hiç bir işe elinizi atmayın. Yan gelip yatın. Kendinizi odaya kapatın. Adam söylerse yenge acıktık o zaman dersin x yapsın ben hastayım diyin. Mutlaka pişman ettirin geldiklerine. Eşinize, bir gün biz onlara gidelim ziyarete diyin. çat kapı gidin bir kaç hafta, sizde arsızlık edin belki o zaman anlarlar. Allah yardımcınız olsun.

Valla benim bile size gelesim geldi...

My best friend N nisaa
Irkidaş ( Arkadaş) olalım mı ?

kıyamam ya sana , iyi sabırlıymışsın . Ben olsam çoktan cevaplarını vermiştim . kimseye mazeret uydurmak zorunda değilsin . Müsait değiliz dersin olur biter. Böyle merhametsiz insanlardan her türlü kötülük beklenir. Kendini düşünmüyorsan çocuklarını düşün. defet gitsin

müsait değilizden de anlamıyorlarmış telefona bakmayınca bile çıkıp gidiyorlarmış istenmediklerini bile bile gidiyorlar ben de bunu anlamıyorum.

Niye bedava veriyor eşin de anlamış değilim 2 liradan olsa sütün kilosu 20 lira eder 20 lira senin harçlığın var çiftlik işini kolay zannediyorlar hele peynir yapımı 1 kilo yapsan nereden baksan 10-11 kilo süt gider vermeyin artık yada parayla satın.

En yakın zamanda bu emici sülüklerden kurtulun kendiliğinden onlar sizden kopmaz okadar çıkarları çok çünkü 10 kilo süt ne demek ya o ineklerin hakkını bari ödesinler saman yem bakımı bedavamı veriliyo sanki ? Yüzünü elkşit bizde köye akrabalara giderdik kimse 1 lt süt bile hediye vermiyo kaldıki 10 litre verecekler lütfen yeter artık istemiyorum diye söyleyin olmaz olsun öyle arkadaş ve karısı !

Aynen biz de köye gideriz 1 kg sütü bırak yumurtayı bile parayla satarlar akrabalar.Gerçi biz de istemeyiz ama 10 kg süt abartı ama hele yapılan peynirden istemeleri o dahada abartı.

müsait değilizden de anlamıyorlarmış telefona bakmayınca bile çıkıp gidiyorlarmış istenmediklerini bile bile gidiyorlar ben de bunu anlamıyorum.
İşi arsızlığa vurmuşlar açıkcası utanması yok anlayışı yok böyle çıkarcı insanlar arkadaşım olamaz

Ben çoktan söylemiştim artık sizi istemiyorum gelmeyin bıktım

Mademki başka türlüsünden anlamıyorlarsa böylede konuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…