- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
Bes para etmez insanlar oldugunu ben gordum tez zamanda esimde gorse keske
E hadi bu hafta onu bahane ettiniz sonra ne olacak ondan sonraki hafta ne olacak?Yarin baaka bi arkadaslar gelecekmis onu bahane ederim ararlarsa muhtemelen gelmezler bence aramiyacaklar son kazadan sonra yuzleri kalmadi b3n olsam gelmezdim yani:)
Ya biliyorum dediginiz gibi yalan la dolanla olmaz yalan soylemiycem zaten de en azindan erteliycem ama bu seferde icten icten kendimi yiycem en iyisi soyleyip def etmekE hadi bu hafta onu bahane ettiniz sonra ne olacak ondan sonraki hafta ne olacak?
Yani hayatınız böyle yalan uydurmakla mı geçecek ?Açık ve net olun bence eşinizin bu insanların yüzünü görmesini sağlayın anlatın bıkmadan tartışın gerekirse ama rahatsız olduğunuzu istemediğinizi hem eşinize hem onlara açıkça söyleyin derim.
Bir de kızınız yaralandığında sizi sadece 1 kere arayan insanlar utanmadan gelirler merak etmeyin.
Sunlarin numarasini bana verin agzima geleni sayayim sinirden okuyamadim cogu seyi peygamber sabri var sizdeYarin baaka bi arkadaslar gelecekmis onu bahane ederim ararlarsa muhtemelen gelmezler bence aramiyacaklar son kazadan sonra yuzleri kalmadi b3n olsam gelmezdim yani:)
Acik acik soylesene gelicez demesini bekleme bile ben olsam mesaj yazmistim.Ya biliyorum dediginiz gibi yalan la dolanla olmaz yalan soylemiycem zaten de en azindan erteliycem ama bu seferde icten icten kendimi yiycem en iyisi soyleyip def etmek
Ya biliyorum dediginiz gibi yalan la dolanla olmaz yalan soylemiycem zaten de en azindan erteliycem ama bu seferde icten icten kendimi yiycem en iyisi soyleyip def etmek
Beleşçi arkadaş burayaBen olsam aradiklarinda derdim ki "her hafta geldiniz yiyip ictiniz, ben de sizi dostum saniyordum. Insan bir cocugu merak eder arar. Kazadan beri arayip sormadiginiza gore bir daha da aramayin da gelmeyin de, sizinle gorusmek istemiyorum. Kendinize baska hizmetci bulun"
As suratini hic bi hazirlik yapma hastayım de konuşma sert dur...Ayrica esin de bi tuhaf aliaveris yapriklarinda parasini veriyor onlar da aliyor yuh artik..Sen kadini cek kenara bir guzel ayar ver esine duyurmadan.Istemedigini direkt soyle ama hic çekinme cunku onlar isi arsizliga vurmuslar.Oldu da bugun gelirlerse bu isi bugun çöz canimGelmediler de aramadilar da hala
Gelmediler de aramadilar da hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?