Esimin arkadasi ve karisi

Hasta numarası yap yat onlar geldiğinde ağır bir hastalık de bir iki hafta yat hizmet göremeyince zaten gelmezler

Yarin baaka bi arkadaslar gelecekmis onu bahane ederim ararlarsa muhtemelen gelmezler bence aramiyacaklar son kazadan sonra yuzleri kalmadi b3n olsam gelmezdim yani:)

Yarin baaka bi arkadaslar gelecekmis onu bahane ederim ararlarsa muhtemelen gelmezler bence aramiyacaklar son kazadan sonra yuzleri kalmadi b3n olsam gelmezdim yani:)
E hadi bu hafta onu bahane ettiniz sonra ne olacak ondan sonraki hafta ne olacak?
Yani hayatınız böyle yalan uydurmakla mı geçecek ?Açık ve net olun bence eşinizin bu insanların yüzünü görmesini sağlayın anlatın bıkmadan tartışın gerekirse ama rahatsız olduğunuzu istemediğinizi hem eşinize hem onlara açıkça söyleyin derim.
Bir de kızınız yaralandığında sizi sadece 1 kere arayan insanlar utanmadan gelirler merak etmeyin.

Ya biliyorum dediginiz gibi yalan la dolanla olmaz yalan soylemiycem zaten de en azindan erteliycem ama bu seferde icten icten kendimi yiycem en iyisi soyleyip def etmek

Sunlarin numarasini bana verin agzima geleni sayayim sinirden okuyamadim cogu seyi peygamber sabri var sizde

Evde yokuz de yada soyle guzelce bu sekilde ben cocugumla ilgilenemiyorum su bulusmalara biraz ara verelim dee

Siz böyle yumuşak davranırsanız önünü kesemezsiniz , eşiniz kızacak diye sinirleriniz mi bozulsun ? Artık tepki vermeniz gerekir , misafir olaylarını pek sevmem bir de böyle yüzsüzünü evden kovardım .

Ya biliyorum dediginiz gibi yalan la dolanla olmaz yalan soylemiycem zaten de en azindan erteliycem ama bu seferde icten icten kendimi yiycem en iyisi soyleyip def etmek
Acik acik soylesene gelicez demesini bekleme bile ben olsam mesaj yazmistim.
Kizin kafasi yarildi insan iki haftadir bir merak eder sorar, okadar her hafta gelecek kadar samimiyiz madem insan evladimi evlat bilir merak eder.
Bundan sonra aramizda ki iliskiye mesafe koysak iyi olur derdim.
Ay bu ne yaaaaa icim sistiiiiiiiii allah askina millet yuzunden icinize ata ata kanser olcaksiniz allah muhafaza yapmayin yahu.

Ben olsam aradiklarinda derdim ki "her hafta geldiniz yiyip ictiniz, ben de sizi dostum saniyordum. Insan bir cocugu merak eder arar. Kazadan beri arayip sormadiginiza gore bir daha da aramayin da gelmeyin de, sizinle gorusmek istemiyorum. Kendinize baska hizmetci bulun"

Beleşçi arkadaş buraya üye olsada insanlık neymiş öğrense diyorum

Geldiler mi bu hafta ya da yarin mı geliyorlar perdeleri çekin evde yokuz deyin

Gelmediler de aramadilar da hala
As suratini hic bi hazirlik yapma hastayım de konuşma sert dur...Ayrica esin de bi tuhaf aliaveris yapriklarinda parasini veriyor onlar da aliyor yuh artik..Sen kadini cek kenara bir guzel ayar ver esine duyurmadan.Istemedigini direkt soyle ama hic çekinme cunku onlar isi arsizliga vurmuslar.Oldu da bugun gelirlerse bu isi bugun çöz canim

Ben okurken bunaldim. Insanlar ne rahat ne yüzsüz. Bu kadinda musait mi yorgun mu yorulur mu diye dusunen yok. Bi kac kez mazeret bulun snrasinda aramazlar dye dusunuyorum ama işe yarar mi bilemem. Ins kurtulursunuz bu durumdan.

Bu saatlerdemi arıyolar biz gelicez diye. Konuyu baştan sona okudum. Eşinizde bitiyo herşey. Babamda aynı böyle. Haftada 1 gün izin günüm o günde gelmek isteyen olunca gelmeyin demez. Hatta kendi arar gelşn diye herkezi. İnce düşünce fikir yok. Çocugum hasta onunla ugraşıyorum. Size vakit ayıramam zaten artık görüşmekte istemiyorum de kapat telefonu

Bilirim böyle yüzsüzleri, hele koca saf olunca gözünü açmak daha zor oluyor. Benim eşim kullanıldığını geç anladığı için benimle kavga bile etti böyle insanlar yüzünden. Şimdi haklısın dese de ne fayda giden bizden gitti. Bence mesaj at cumartesi akşamından, yarın da gelmeyi düşünüyorsanız müsait değiliz başbaşa program yaptık de. Yüzsüzlük ederse de açık açık görüşmek istemiyorum hizmetçin miyim senin de. Cidden fazla olmuş

Umarim o kadin buraya uyedir yazdiklarinizi okumustur.yoksa baska turlu kurtulusun yok canim.

Gorumcemin evine gittigimde bile bisey yiyip ictiysem en kotu bulasiklari yikamadan hayatta gitmem.arkadaslari hic soylemiyorum bile.bu ne yuzsuzluk biz mi anormaliz anlamadim ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…