Esimin arkadasi ve karisi

konu sahıbı kardesım.. okumaya çalıstım yazılanları ama sınırlerım bozuldu. aynısının değişik versiyonuda nızde vardı yengem aynı apartmada oturduk kahvaltya gelırdı 5 cayına gelırdı hadı bı börek yap senın kı guzel oluyo deyıp haftasonları yapıp bahcede yerdık. ama bıgun ona dedık yenge sana caya gelıcez dıye ay ben koye gıdıorum bızımkıler gelmıs hep deyıp kabul etmedı. o gun bugun farklı seylerde oldu ayağı kesıldı. resmen kullanıyodu ya kek yapardı tum malzemeyı bızden ısterdı aman markete gıtmeyımde yenge sızde varsa dıye alırdı yaptıgından da getırmezdı
ama sonrasında mesafeye koyduk kurtulduk cok sukur

Inanin suratimi asiyorum gecen kistan beri muhattap bile almiyorum.gecen sene bana dedi ki benim biberim domatesim bu sene olmadi tursu yapamadim sende cok var yapsam burda ded.
almis gelmis bidonunu sirkesini burda yaptim goturdu 20 kiloluk biber tursunu ya insan hicmi tesekkur etmez kisin yedik eline saglik gecmislerinin canina deysin demez yok ya degisik bi kadin .
bende tez zamanda kurtulurum insallah bunlardan

Konu dışı ama organik ballar, yeni sağılmış sütler, evde yapılmış pekmezler... Allah'ım cennet gibi
Evet cennet gibi burasi
domatesimiz biberimiz tursumuz salcamiz bulgurumuz asligimiz unumuz kabak cekirdegimiz sutumuz yogurdumuz asma yapragimiz etimiz balimiz hepsi organik walla cok sukur kendimiz uretiyoruz hormonsuz organik

Evet cennet gibi burasi
domatesimiz biberimiz tursumuz salcamiz bulgurumuz asligimiz unumuz kabak cekirdegimiz sutumuz yogurdumuz asma yapragimiz etimiz balimiz hepsi organik walla cok sukur kendimiz uretiyoruz hormonsuz organik

Ohoo nisaa cım valla birkaç haftasonu da bizi misafir et :) Ekmek elden su gölden hem de organik mis gibi.
Bir de üstüne turşusunu kurup yollamışsın.Kadın sizden çıkar mı çıkmaz tabii :))

Acmayin tel i yada siz onceden biz size geliyoruz deyin.

Aynen oyle biryere gitmedigimizi biliyorlar musaitmisiniz diye sorma ihtiyaci bile duymuyorlar direk bisey lazimmi biz geliyoruz diyorlar.
Artik gozumu kararttim esimle kotu olma pahasina gelmeyin istemiyorum diycem
Ya artık uygulayın bu kadar yorum yazdık biz usandık o arkadaş bozuntularından sizde bize sonucu bildirin

şu direk söyle diyenler varya gerçekten çok haklılar ,bir an olsun düşünmeden söyleyin ,bize gelen bizim yüzsüzler okadar dışarı çıkıyorum randevum vara rağmen genede 5 dakkika gelek diyip geldiler ,çok acil giyindim sanki gidecek gibi bunlar geldi ,10 dak sonra kusurabakmayın benim çıkmam gerek dedim ,tamam dediler gittiler ,bazı insanlar davranıştan anlamıyor direk olarak yüze söylemek gerek kesin anladım dün,annem misafir bir yer 10 bırakır sen kaybetmezsın falan tüm bunları bılıyorum ama sorun karşı tarafın niyeti ,misafir dediğimiz şey böyle değil ,kimsenın yeme içmesinde değilim rızkı olan nerde olsa yer mesele beni enayi gibi kullanmaları ,tabaklarını bıle kaldırmıyorlar yıkamayı bırak,geçen yıllarda aşure yaptım kadın geldı sen tut cevizin nerdeyse tamamını tabağına boca et bunuda alsaydın kalmasın bari dedim yok fazla gelir diyo bide yüzsüzce laf sokuyon iplemiyo,sabrım sınanıyor da taşması fena olacak yüz yüze bakılmıyacak

Arkadaşlığı bitirme gibi durumunuz yok mu bunlarla ne gıcık insanlar rahatlığa bak delirtirler zorla..İlgilenmeyin siz de çocuklarınızla ilgilenin işsiz gibi görüyorlar sizi her hafta sonu geliyorlar başka şeylerle uğraşıp pek önemsemediginizi belli edin.Sizi düşünen değer veren kisilere siz de öyle olursunuz ama bunlar belli yüzsüzler..Arkanızdan konusmadiklari ne malum enayi bulduk diyip geliyorlardir.Hoşt artık deseniz sevap alırsınız bolcana.Eşiniz keşke arkadaşıyla konuşsa bir kaç hafta sonu bahaneler üretseniz sonra sonra anlarlar gelmezler belki.

Siz de eşiniz de çok iyi insanlarsınız belli ki.
Ama bu insanlar iyilikten anlamıyorlar.
Birazcık iyi niyetli insanlar olsalardı aldıkları şeylerin parasını almazlardı.
Ne kocasında ne kendinde iş yok beş para etmez insanlar.
Bedavaya karın doyuralım beleş süt alalım temiz hava alalım diye geliyorlar sizi sevdikleri filan yok.
Çocuğunuza ya daha kötü bir şey olsaydı ya kalıcı bir hasar olsaydı sadece bir kez aramışlar ben ölürdüm ya vicdan azabından bunlar nasıl insanlar?
Bence eşinizi yavaş yavaş işleyin bunların kötü yanlarını bir bir anlatın o da fark etsin ve açık açık istemiyorum deyin bu insanlara bahane uydurmayın çünkü anlamıyorlar.
Yarın ararsa kadın sizi valla ben ayaklarımı uzatıp keyif yapacağım kimseyi ağırlamak istemiyorum lütfen gelmeyin deyin çok görüşmek istiyorsanız biz size gelelim biraz da sen beni ağırla deyin ne diyecek acaba utanmaz insan çok merak ettim.

Durum vahim yaa boyle arkadas mi olur bencilligin dibine vurmuslar kari koca . esinize soyleyin bi dahaki hafta sonuna aradiklari zaman musait degiliz demesi lazim . yoksa siz karisina soyleyin . ben sahsen soylerim

Civi civiyi soker canim.her aradiklarinda hazirlandik biz size geliyoruz diyin.siz onlara sik sik gidin yuzsuzluk edin bi sure.bak nasik mesafe koyuyolar

Evet o sikinti yapmiyor malesef

Hizmeti o yaparsa sıkıntı yapar. Aradıklarında o açarsa ve gelin derse, bence geldiklerinde çay, yemek istediklerinde oturduğunuz yerden "ben çok yorgunum bugün sen yap canım" deyin. Yemek, çay, servis yapsın, onlar gittikten sonra etrafı o toplasın, bulaşığı o halletsin. Ondan sonra ister sıkıntı yapsın ister yapmasın. Madem gelmelerini o istiyor, hizmeti de o görsün.

Ayrıca, bence "off canım ya, ne ödevmiş. Bir daha ödevleri bitirmeden sakın gelmeyin, bu ne yahu daraldım" deyip gülün. İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmayın, yaptırmayın.

Aradıklarında siz açarsanız bence "müsait değiliz" deyin, açıklama yapmayın. Sebep sorarlarsa "eşimle başbaşa program yaptım, kafa dinleyeceğim" dersiniz.

Son düzenleme:

Bunlarınki arsızlık. Misafire gelme denilmez ayıp karşılanır ama ben böylelerine derim şahsen . Çok iyi anlaşsanız bile her hafta her hafta insan bunalır yani . Eşin ne diyor bu duruma? O da senin gibi mi düşünüyor? Sanki tatile geliyorlar evine hayret bir şey ben sinir oldum, ziyaret işini aza indirelim haftasonunu ailecek geçirmek istiyoruz gibi şeyler söyle bence.

Aramadilar hala ararlarsa yarın arayıp gelirler. Allah korudu kızımı kafasını vurdugu yer cok kotu yerdı allah esırgedi aramadan nasıl durabiliyo hala saskın ve kızgınım

Bes para etmez insanlar oldugunu ben gordum tez zamanda esimde gorse keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…