Inanin suratimi asiyorum gecen kistan beri muhattap bile almiyorum.gecen sene bana dedi ki benim biberim domatesim bu sene olmadi tursu yapamadim sende cok var yapsam burda ded.konu sahıbı kardesım.. okumaya çalıstım yazılanları ama sınırlerım bozuldu. aynısının değişik versiyonuda nızde vardı yengem aynı apartmada oturduk kahvaltya gelırdı 5 cayına gelırdı hadı bı börek yap senın kı guzel oluyo deyıp haftasonları yapıp bahcede yerdık. ama bıgun ona dedık yenge sana caya gelıcez dıye ay ben koye gıdıorum bızımkıler gelmıs hep deyıp kabul etmedı. o gun bugun farklı seylerde oldu ayağı kesıldı. resmen kullanıyodu ya kek yapardı tum malzemeyı bızden ısterdı aman markete gıtmeyımde yenge sızde varsa dıye alırdı yaptıgından da getırmezdı
ama sonrasında mesafeye koyduk kurtulduk cok sukur
Evet cennet gibi burasiKonu dışı ama organik ballar, yeni sağılmış sütler, evde yapılmış pekmezler... Allah'ım cennet gibi
Evet cennet gibi burasi
domatesimiz biberimiz tursumuz salcamiz bulgurumuz asligimiz unumuz kabak cekirdegimiz sutumuz yogurdumuz asma yapragimiz etimiz balimiz hepsi organik walla cok sukur kendimiz uretiyoruz hormonsuz organik
Buyuyrun gelin basimin ustunde yeriniz varOhoo nisaa cım valla birkaç haftasonu da bizi misafir et :) Ekmek elden su gölden hem de organik mis gibi.
Bir de üstüne turşusunu kurup yollamışsın.Kadın sizden çıkar mı çıkmaz tabii :))
Acmayin tel i yada siz onceden biz size geliyoruz deyin.Diyoruz su isimiz var bu isimiz var diye olsun bizde yardim ederiz diyorlar ama onlar oturuyo biz oturuyoz istee kaliyo
Musaitmisiniz diye soran yokki ciktik geliyoruz bisey lazimi diyorlar bisey diyemiyorum
hayir demeyi esimde bilmiyo saolsun bende ayni
aynEn mangala geliyorlar diye dusunur oldum bende ilk zamanlar kalabalik olsunkalabalikta mangal daha iyi olur diye onlari bekledik yada bir kac sefer onlar getirdi sonrasi hep bizden artik esime aldirmiyorum kendimi enayi gibi gormeye basladim
Ya artık uygulayın bu kadar yorum yazdık biz usandık o arkadaş bozuntularından sizde bize sonucu bildirinAynen oyle biryere gitmedigimizi biliyorlar musaitmisiniz diye sorma ihtiyaci bile duymuyorlar direk bisey lazimmi biz geliyoruz diyorlar.
Artik gozumu kararttim esimle kotu olma pahasina gelmeyin istemiyorum diycem
Durum vahim yaa boyle arkadas mi olur bencilligin dibine vurmuslar kari koca . esinize soyleyin bi dahaki hafta sonuna aradiklari zaman musait degiliz demesi lazim . yoksa siz karisina soyleyin . ben sahsen soylerimSelam hanimlar.
benim bi sorunum var ne yapmam gerektigini bilmiyorum .
Biz sehir disinda bi koyde ciflik isletiyoruz. Yakinimizda hic ev yok cocuklarin arkadaslarida yok en yakin koy 2 km uzaklikta.
Esimin arkadaslari 2 senedir asagi yukari her hafta sonralari gelirler artik bunalima girmeye basladim.gelecekleri zaman oylen ararlar biz geliyoruz bir seye ihtiyaciniz varmi bende yok derim yada ekmek alin derim. En gec 1 saate evde olurlar.
2 kizi var kizlarin buyugu oglumla yasitlar 2.sinifa gidiyor.kadin hep bi kiyaslama icinde kendi okullari cok guzelmis ogretmen cok ilgiliymis 18 kisilik sinifta okuyormus hep boyle kizini overde over . B3nin oglum 32 kisilik sinifta 3 tane ogretmen degisti servisle gider okula 15km lik mesafede. Hep bi kiyaslama hep bi gosteris rahatsiz oldugumu soyledim ama huyu hic degismiyor. Gelir gelmez ogluma sen odevlerini yaptinmi diye sorar( oglum genelde pazar gunune birakmaz )oglum bitti diyince hee sizin odevmi azdi der sonrada kizina bagirmaya baslar odevlerini yap diye sonra otururlar saatlerce benim evimde ders yaparlar bagira cagira bede sinirden kudururum.
Aksam ustu baslarlar aciktik demeye yemege tek basina girerim hic yardim etmek yok cok nadir yardim eder ben yemekle ugrasirken ya telefona bakar yada kizyla ders calisir. yemek biter bulasiklar hep bende aradan 2/3 saat gecer cocuklar aciktik demeye baslar pasta yapalim poaca yapalim kocasi baslae yenge yokmu biseyler aciktik demeye hazirlarim bazende duymamazliktan gelirim en son abi senin migdende kurt mu var dedim biktim artik ya
cok cimriler markete giderler gelirken sunlaride cocuklara aldik demezler bisey bekledigimden deyil bizim en yakin market 15km uzaklikta her zaman evimde atistirmalik biseyler olmaz ama onlar bizd3n bekliyorlar.
en son kucuk kizi kizimi sandalyeden itmis kafasini duvara carpti kasi yarildi 4 saat acilde durduk ertesi gun 1 kere aradi onun uzerine bir daha ne aradi ne sordu 2 hafta oldu
simdi ben onlara nasil davraniyim yuzum asliyo ister istemez anlamiyorlar ben onlara yilda 2/3kere anca giderim.oda yarim saati gecmez
Civi civiyi soker canim.her aradiklarinda hazirlandik biz size geliyoruz diyin.siz onlara sik sik gidin yuzsuzluk edin bi sure.bak nasik mesafe koyuyolarSelam hanimlar.
Biz sehir disinda bi koyde ciflik isletiyoruz. Yakinimizda hic ev yok cocuklarin arkadaslarida yok en yakin koy 2 km uzaklikta.
Esimin arkadaslari 2 senedir asagi yukari her hafta sonralari gelirler artik bunalima girmeye basladim.gelecekleri zaman oylen ararlar biz geliyoruz bir seye ihtiyaciniz varmi bende yok derim yada ekmek alin derim. En gec 1 saate evde olurlar.
2 kizi var kizlarin buyugu oglumla yasitlar 2.sinifa gidiyor.kadin hep bi kiyaslama icinde kendi okullari cok guzelmis ogretmen cok ilgiliymis 18 kisilik sinifta okuyormus hep boyle kizini overde over . B3nin oglum 32 kisilik sinifta 3 tane ogretmen degisti servisle gider okula 15km lik mesafede. Hep bi kiyaslama hep bi gosteris rahatsiz oldugumu soyledim ama huyu hic degismiyor. Gelir gelmez ogluma sen odevlerini yaptinmi diye sorar( oglum genelde pazar gunune birakmaz )oglum bitti diyince hee sizin odevmi azdi der sonrada kizina bagirmaya baslar odevlerini yap diye sonra otururlar saatlerce benim evimde ders yaparlar bagira cagira bede sinirden kudururum.
Aksam ustu baslarlar aciktik demeye yemege tek basina girerim hic yardim etmek yok cok nadir yardim eder ben yemekle ugrasirken ya telefona bakar yada kizyla ders calisir. yemek biter bulasiklar hep bende aradan 2/3 saat gecer cocuklar aciktik demeye baslar pasta yapalim poaca yapalim kocasi baslae yenge yokmu biseyler aciktik demeye hazirlarim bazende duymamazliktan gelirim en son abi senin migdende kurt mu var dedim biktim artik ya
cok cimriler markete giderler gelirken sunlaride cocuklara aldik demezler bisey bekledigimden deyil bizim en yakin market 15km uzaklikta her zaman evimde atistirmalik biseyler olmaz ama onlar bizd3n bekliyorlar.
en son kucuk kizi kizimi sandalyeden itmis kafasini duvara carpti kasi yarildi 4 saat acilde durduk ertesi gun 1 kere aradi onun uzerine bir daha ne aradi ne sordu 2 hafta oldu
simdi ben onlara nasil davraniyim yuzum asliyo ister istemez anlamiyorlar ben onlara yilda 2/3kere anca giderim.oda yarim saati gecmez
Civi civiyi soker canim.her aradiklarinda hazirlandik biz size geliyoruz diyin.siz onlara sik sik gidin yuzsuzluk edin bi sure.bak nasik mesafe koyuyolar
Evet o sikinti yapmiyor malesef
Selam hanimlar.
Yok aramadılar halaaradılar mı merak ettım ??
Siz de eşiniz de çok iyi insanlarsınız belli ki.
Ama bu insanlar iyilikten anlamıyorlar.
Birazcık iyi niyetli insanlar olsalardı aldıkları şeylerin parasını almazlardı.
Ne kocasında ne kendinde iş yok beş para etmez insanlar.
Bedavaya karın doyuralım beleş süt alalım temiz hava alalım diye geliyorlar sizi sevdikleri filan yok.
Çocuğunuza ya daha kötü bir şey olsaydı ya kalıcı bir hasar olsaydı sadece bir kez aramışlar ben ölürdüm ya vicdan azabından bunlar nasıl insanlar?
Bence eşinizi yavaş yavaş işleyin bunların kötü yanlarını bir bir anlatın o da fark etsin ve açık açık istemiyorum deyin bu insanlara bahane uydurmayın çünkü anlamıyorlar.
Yarın ararsa kadın sizi valla ben ayaklarımı uzatıp keyif yapacağım kimseyi ağırlamak istemiyorum lütfen gelmeyin deyin çok görüşmek istiyorsanız biz size gelelim biraz da sen beni ağırla deyin ne diyecek acaba utanmaz insan çok merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?