Gecenlerde anahtarini kaybetti anahtar icin bile 4/5kere aradi anahtar kadar bile degerimiz yokmus gozunde onu cok iyi anladimhem çocuğun canını yaksınlar üstüne de bir kere arayıp bir daha aramasınlar. yemişim böyle dostluğu.
tepkinizi net belli edin.
iyi gün dostları.
ya bende ayniyim inanin icim rahat etmez ki birakip gidememUmarim o kadin buraya uyedir yazdiklarinizi okumustur.yoksa baska turlu kurtulusun yok canim.
Gorumcemin evine gittigimde bile bisey yiyip ictiysem en kotu bulasiklari yikamadan hayatta gitmem.arkadaslari hic soylemiyorum bile.bu ne yuzsuzluk biz mi anormaliz anlamadim ki...
Arsizlik ve yuzsuzlukte cigir atlamis bunlar.ne yapsan bos.ya bende ayniyim inanin icim rahat etmez ki birakip gidemem
Ya son geldigi hafta bi salata yapti yemegi yedik herkez kalkti ben gec yerim en son ben kaldim sonra kizinin tuvaleti geldi kizini goturdu ne gelen var ne giden baktim diger odada kizin pantolonu sokulmus onu dikiyo. sofra yi toplayalim sonra dik ne acelesi var yani benim kizin kyafetinden al dedim hic sesini cikartmadi ben soylene soylene sofrayi kaldirdim gelip yardim etmedi.
ondan sonra dedim benim bunlardan acilen kurtulmam lazim diye
Benim de böyle yüzsüz bir kuzenim var. Bayramda anneannemdeyiz. Yine yaptı. Kavga ettik. Kimse kimsenin hizmetçisi değil. Bi de ağlayıp uste çıkmaya çalıştı. ben kendimi net bi şekilde ifade edince paşa paşa geldi yardım etti. Ha bayram günü kavga çıkardığı m için arkamdan kinayanlar oldu ama olsun. Ben içimde büyütüp sinirlenecegime ben cirkeflik yapayım o üzülsün diye düşündüm. Yıllardır yetti artık onun yaptıkları. Kimse kimseyi çekmek zorunda değil canım. Bunu hayatının kuralı haline getirya bende ayniyim inanin icim rahat etmez ki birakip gidemem
Ya son geldigi hafta bi salata yapti yemegi yedik herkez kalkti ben gec yerim en son ben kaldim sonra kizinin tuvaleti geldi kizini goturdu ne gelen var ne giden baktim diger odada kizin pantolonu sokulmus onu dikiyo. sofra yi toplayalim sonra dik ne acelesi var yani benim kizin kyafetinden al dedim hic sesini cikartmadi ben soylene soylene sofrayi kaldirdim gelip yardim etmedi.
Gecenlerde anahtarini kaybetti anahtar icin bile 4/5kere aradi anahtar kadar bile degerimiz yokmus gozunde onu cok iyi anladim
bahaneyi bırak, direk söyle artıkYarin baaka bi arkadaslar gelecekmis onu bahane ederim ararlarsa muhtemelen gelmezler bence aramiyacaklar son kazadan sonra yuzleri kalmadi b3n olsam gelmezdim yani:)
nasil soyleniyosun mesela neler soyluyosun? Ne kadar yuzsuz merak ettim.ya bende ayniyim inanin icim rahat etmez ki birakip gidemem
Ya ben eneyimim herkesin bulasiklari yikiyorum sofrasini topluyorum tarzinda seyler soyledim en cokta kendime hakaret ettim enayi salak tarzinda duydu sanirim soylediklerimi ama hic istifini bozmadi.nasil soyleniyosun mesela neler soyluyosun? Ne kadar yuzsuz merak ettim.
Sana dun yazdim bir mesajda gorduysen. Kizinin kafasini yarilmis ve aramamis yaptiklari bu kotulugu ona karsi kullandin kullandin bahanelerle olmaz bu is.
Ya ben eneyimim herkesin bulasiklari yikiyorum sofrasini topluyorum tarzinda seyler soyledim en cokta kendime hakaret ettim enayi salak tarzinda duydu sanirim soylediklerimi ama hic istifini bozmadi.
Aynen oyle bu 2 haftadir aramayislarini kullanmazsam enayilik olur
Yuzsuz ya o sozleri duyuyo ve istifini bozmuyo aaaa böyle bisey gormedim.Ya ben eneyimim herkesin bulasiklari yikiyorum sofrasini topluyorum tarzinda seyler soyledim en cokta kendime hakaret ettim enayi salak tarzinda duydu sanirim soylediklerimi ama hic istifini bozmadi.
Ya bu nasıl bir kadın ya biri bana bu sözleri söyleyecek ve ben yerimde durabileceğim inanamıyorum.Ya ben eneyimim herkesin bulasiklari yikiyorum sofrasini topluyorum tarzinda seyler soyledim en cokta kendime hakaret ettim enayi salak tarzinda duydu sanirim soylediklerimi ama hic istifini bozmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?