Esimin arkadasi ve karisi

hem çocuğun canını yaksınlar üstüne de bir kere arayıp bir daha aramasınlar. yemişim böyle dostluğu.
tepkinizi net belli edin.
iyi gün dostları.
Gecenlerde anahtarini kaybetti anahtar icin bile 4/5kere aradi anahtar kadar bile degerimiz yokmus gozunde onu cok iyi anladim

ya bende ayniyim inanin icim rahat etmez ki birakip gidemem
Ya son geldigi hafta bi salata yapti yemegi yedik herkez kalkti ben gec yerim en son ben kaldim sonra kizinin tuvaleti geldi kizini goturdu ne gelen var ne giden baktim diger odada kizin pantolonu sokulmus onu dikiyo. sofra yi toplayalim sonra dik ne acelesi var yani benim kizin kyafetinden al dedim hic sesini cikartmadi ben soylene soylene sofrayi kaldirdim gelip yardim etmedi.
ondan sonra dedim benim bunlardan acilen kurtulmam lazim diye

ya canini sıkıp omrunu kisaltacagina soyle acik acik. niyet iyi degilse acik olmak lazim.

unide böyle bir arkadas vardi. aleni beni kullanacagi bir konu oldu. birde guluyor espri yapiyor guya. kendimi enayi gibi hissettim. o istedigi seyi vermedim. bahanede uydurmadim. acik acik soyledim. lazim degil oyle arkadas. hep bana hep bana olmaz.

musait degiliz de. bisi derse ne isin var falan diye bu hafta misafir istemiyorum yeterince acik degil mi. daha fazla detay vermek istemiyorum de. esinde bir kizar iki kizar duymamazliktan gelirsin

Arsizlik ve yuzsuzlukte cigir atlamis bunlar.ne yapsan bos.
Artik siz gitmeye baslayin cocuklara degisiklik olsun diye.isleri birakip gidemiyoruz diyorsun canim ama onlar geldiginde de bi is yapilmiyo zaten.bi iki defa once davranin ayni hareketleri sen yap bakalim geliyomu birdaha.

Ooff bugunde pazar vallahi Allah yardimcin olsun

valla bence bız anormalız ben mısafırlıge gıttıgımde sofrayı toplar bulaşıkları makıneye dızer mutfagı sıler cıkarım
ohhh ne guzel ya bunlar bulmuşlar boyle arkadaşı ye babam ye ne guzel dunya
bırde senın el emeklerını yıyor ınsan kıyamaz vermeye cocugun başına gelenlerı soylemıyorum bıle düşüncesız mahluklar

Benim de böyle yüzsüz bir kuzenim var. Bayramda anneannemdeyiz. Yine yaptı. Kavga ettik. Kimse kimsenin hizmetçisi değil. Bi de ağlayıp uste çıkmaya çalıştı. ben kendimi net bi şekilde ifade edince paşa paşa geldi yardım etti. Ha bayram günü kavga çıkardığı m için arkamdan kinayanlar oldu ama olsun. Ben içimde büyütüp sinirlenecegime ben cirkeflik yapayım o üzülsün diye düşündüm. Yıllardır yetti artık onun yaptıkları. Kimse kimseyi çekmek zorunda değil canım. Bunu hayatının kuralı haline getir

Çok yüz vermissiniz müsait değiliz evde değiliz bahanelerinibi kaç hafta siralasaydiniz gelemezlerdi

özlü sözümüzü doğrular nitelikte olay yaşamışsın. yüz verme ayıya gelir s......r halıya. bu olay sana ders olmuş. aradaki bağı tamamen kopartıp onları terslemeden kurtulamazsın haberin olsun. yüzüne tükürsen şükür diyecek insanlar. bugün de özlü sözlerden gittim iyi mi :))

nasil soyleniyosun mesela neler soyluyosun? Ne kadar yuzsuz merak ettim.
Sana dun yazdim bir mesajda gorduysen. Kizinin kafasini yarilmis ve aramamis yaptiklari bu kotulugu ona karsi kullandin kullandin bahanelerle olmaz bu is.

Bu hafta da ordalar mı?
Valla bu kadar yorum üstüne hala bir tepki koyamadıysanız haketmişsiniz demektir.

nasil soyleniyosun mesela neler soyluyosun? Ne kadar yuzsuz merak ettim.
Sana dun yazdim bir mesajda gorduysen. Kizinin kafasini yarilmis ve aramamis yaptiklari bu kotulugu ona karsi kullandin kullandin bahanelerle olmaz bu is.
Ya ben eneyimim herkesin bulasiklari yikiyorum sofrasini topluyorum tarzinda seyler soyledim en cokta kendime hakaret ettim enayi salak tarzinda duydu sanirim soylediklerimi ama hic istifini bozmadi.

Aynen oyle bu 2 haftadir aramayislarini kullanmazsam enayilik olur

Bak söylendiğin halde kadının umurunda bile değilsin neden çünkü kaybedecek çok çıkarları var sanki orası babasının çiftliği öyle bile olsaydı sendeki gibi bolluğu rahatı bulamazdı ...

Yuzsuz ya o sozleri duyuyo ve istifini bozmuyo aaaa böyle bisey gormedim.
Bencede canim yazik kendine dertt etme degmezzzzz. Dedigim gibi onlar gelicem demeden ataga gec lafi sok. Hayirlisi bakalim ne zaman arayacak terbiyesiz kadin.

adaşım :)
sızı aradıklarında musaıt degılız deyın
esınızde aynı sekılde esı ararsa desın
mesafe koyup yavas yavas bıtırın arkadaslıgınızı bence

Ya bu nasıl bir kadın ya biri bana bu sözleri söyleyecek ve ben yerimde durabileceğim inanamıyorum.
Eşinize bunları anlatın bu kadın pis kötü kalpli beni hizmetçi gibi kullanıyor deyin.Eşini seven bir adam karısının böyle muamele görmesine razı olmaz diye düşünüyorum.
Eğer razı oluyorsa eşinizde de bi sıkıntı var demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…