Esimin arkadasi ve karisi

Baya yuzsuzlermis başkasının evinde odev mi yapilirmis, evlerinde yapsınlar bi zahmet.
Bi daha ararlarsada biz musait olunca sizi arariz gibi bişeyler diyin . Bunlarla görüşmeyi kesmesseniz aynen devam ederler gibi geldi

Geldiler malesef merak ettik yahu nerdesınız sız dediler sobadan felan zehlendik sanmıslar 1 haftada deyil 3/4hafta yaptım
Evet zehirlendik hatta öldük deyin
Ay ne gerizekali insanlarmis

Bişey soylemıyo banada pek bişey soyletmez aman gelsinler ne olacak düsüncesinde .
Yok aramaz ben hiç aramam bir kaç sıkıntımı soyleyecek oldum esimle ilgi bana dedigi laf sizin kavganız gürültünüz bitmez ondan sonra konusmayıda kesdım yabancı gibi geliyorla yiyip içip gidiyorlar

ikramlık hiç bişi koymayın
yada yapın tarhana çorbasını bir tencere oturup yiyin
her geldiklerinde aynı şeyi yapın
yesinler
her hafta tarhana yemeye gelmezler

Mecburiyetin mi var bu insanlara.Konuş eşinle.Gelecekleri zaman müsait değiliz de bir yere gidiyoruz de.2-3 kez geri çevirsen daha gelemzler.

Ya evde tadilat vardı evde inanın oturacak yer yok dedim evde heryer heryerde gelmeyin havada soguk cocuklarda rahat etmezler baya zorrlarına gitmiş ertesi hafta geldiler anlattım ev boyledı diye bana bakıp bizi geri cevirecegine gelin deseydin yardım ederdik dediler yüzsüzler yaw bende yumusak yuzlu olunca sonuc bu işte

bu ne ayol sizi resmen sömürüyorlar

bu aralar işlerimiz çok yoğun artık eskisi gibi değil aramadan gelmeyin her hafta sonu müsait olamayız gibi birşey söyleseniz işe yaramazmı çok üzüldüm durumunuza

gelip mutfağa yardım etmeyen insanlar tadilata mı yardım edeceklermiş ne kadar yüzsüz insanlar var

Bu nedir yaaa defolup gitsinler bi yahu siz hozmetçimisiniz hayir esinizde rahatsiz olmuyo onuda anlamadimmm

Ayaklarını kesin bi şekilde her hafta her hafta nasil yuzsuzlermiş

telefonu açmayın aradıklarında. Eve geldiklerinde kapıyı da açmayın. Olmadı onlar aradıklarında açmadığınızda kalkın bir yerlere gidin ki sizi evde bulamasınlar. Valla gelmeyin istemiyorum sizi demek geldi içimden

Evde yokuz diyin bildigin ustunuzden geciniyolar canim ne yuzsuzluk bide utanmadan yiyecek bisey yok mu bilmem ne en sinir oldugum insan tarzi

ben eşimin kardeşiyle görüşmüyorum
çocuğum oldu ilk bayramıydı oğlumun eline tutupta bir lira vermediler
eşim onların çocuğu gördüğünde beş lira verir
buğüne kadar bişi demiyordum
sadaka niyetine geçsin diyordum

geçen ct annesine gitti onların çocuğuda ordaymış .çıkar6ış beş lira vermiş
bir gün öncede ben işte arkadaşlarla yemek yedim diye bana akşama laf söyledi para yok sen çok harcıyon dedi
bende ct eşim eve gelince önce onun gönlünü yaptım
sonra dedimki senin kardeşin insan olsa oğlunun ilk bayramında tutar eline 1 lira verir
yarın çarşıya gidicez üst baş alıcam
tabi yatak muhabbetinin mutluluğuyla tamam dedi
bir gittik çarşıya ertesi gün 620 lira tuttu
2 çizme 3 hırka ve markette ıvır zıvır
buda ona ders oldu

sizde eşinize ders verin anlıcağı dilden

ADAMLARIN BAZILARI HÖDÜK
BÖYLE YONTULCAK

çiftliğiniz ne çiftliği bilmiyorum da bizim büyükbaş çiftliği. öyle bir arkadaş ortamımız olsa, işimiz var derim. yardım edelim derlerse de tamam derim. bir güzel hayavnın pisliğini atmaya götürürüm. bir daha da bu işi her pazar gününe bırakırım. şöyle 4-5 römork taşısınlarda görsünler.
normal de misafir güzeldir de seni iten birşey olursa o güzellik kalmıyor işte.

Geldiler malesef merak ettik yahu nerdesınız sız dediler sobadan felan zehlendik sanmıslar 1 haftada deyil 3/4hafta yaptım
çok patavatsızlarmış. uzak uzak . aman. eşiniz ne diyor bu arkadaşlarınız hakkında

ilk bayramında 1 lira vermediler diyemi görüşmüyorsunuz .bebek parayı napıcak diye vermemiştir,5 lirayı sizin elinize verse yakışık almaz,eşinizin yeğenine verdiği 5 liranın mı hesabını yapıyorsunuz,çocuk sevindirmek kadar sevap birşey var mı,sanki her seferinde 50 lira vermiş de aile bütçenizi sarsmış gibi .

Çocuklarınız ve eşiniz bu durumdan çok memnun anladığım kadarıyla .
Yani neticede çocukların arkadaşları yok onlar içinde eğlence oluyordu ,yerinizde olsam feda ederdim kendimi onların bir anlık mutlulukları için.
Misafir gelen evin bereketi bol olumuş,misafire hürmetin dinimizdeki yerini biliyorsunuz...
Kadın'ada eşinin yanında söylerdim ,(kalk'ta bana yardım et artık eski gücüm kalmadı yoruluyorum diye)
Yada bende başka şeylerle ilgilenir onun eşi eşine kalk diyene kadar kalkmazdım.

Yada kökten kurtulmak istiyorsanız,Sanırım erkek çocuğunuz var ve onunda kız çocuğu var...
Oğlunuzun ergenliğe girdiğini kadına söyleyin kadını tedirgin edin ..
Kızını sakınmak için artık gelmeyecektir.

yumuşak yüzünü bi kenara bırak. dişlerini tırnaklarını çıkar demiyorum .
sadece biraz soluk , durgun dur.

Bi arkadaşın dediği gibi bi daha aradığında ki ara doğusunda ararlar geliyorum dediklerini güzel bir siparis verin biz alışverişe çıkamadık evde bisey yok siz gelirken et tavuk sucuk sebze ve içecek getirin mangal yakalım deyin utanmadan onlar geliyorsa utanmadan sizde isteyin bak bidaha ugruyorlarmi. Ödev içinde karısına ciddi şekilde söyleyin buraya ders yapmayamı geliyorsunuz dersi evinizde yapın gel bana mutfağa yardıma de bak neler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…