Geldiler malesef merak ettik yahu nerdesınız sız dediler sobadan felan zehlendik sanmıslar 1 haftada deyil 3/4hafta yaptımbir haftada tlf açmamayı denermisiniz size ulaşmadan evinize gelecekler mi merak ettim
Evet zehirlendik hatta öldük deyinGeldiler malesef merak ettik yahu nerdesınız sız dediler sobadan felan zehlendik sanmıslar 1 haftada deyil 3/4hafta yaptım
Bişey soylemıyo banada pek bişey soyletmez aman gelsinler ne olacak düsüncesinde .Nezaketi nazik olana göstermek gerekiyormus, bunlar bildiğiniz yüzsüz. Bulmuşlar sizin gibi yumuşak insanları, kullanıyorlar. Her haftasonu da gelinmez ki, insan çıldırır. Eşiniz birşey söyleyemiyor ama rahatsız değil mi o da bu durumdan? Ve kadın sizi normalde arar sorar mı mesela, bir arkadaşlık ilişkisi var mı, yoksa sadece geldiklerinde mi konuşur sizinle? Yani siz bir şekilde belli etmeniz gerekiyor rahatsızlığınızı. O gün ne yencekse mesela alışveriş yaptırıp parasını vermemek en doğru çözümlerden biri sanırım, belli ki cimri insanlar, ya da geldiklerinde dert yanabilirsiniz, hani eşimle çocuklarımla bi haftasonu da başbaşa kalamıyoruz gibisinden.
ikramlık hiç bişi koymayınSelam hanimlar.
benim bi sorunum var ne yapmam gerektigini bilmiyorum .
Biz sehir disinda bi koyde ciflik isletiyoruz. Yakinimizda hic ev yok cocuklarin arkadaslarida yok en yakin koy 2 km uzaklikta.
Esimin arkadaslari 2 senedir asagi yukari her hafta sonralari gelirler artik bunalima girmeye basladim.gelecekleri zaman oylen ararlar biz geliyoruz bir seye ihtiyaciniz varmi bende yok derim yada ekmek alin derim. En gec 1 saate evde olurlar.
2 kizi var kizlarin buyugu oglumla yasitlar 2.sinifa gidiyor.kadin hep bi kiyaslama icinde kendi okullari cok guzelmis ogretmen cok ilgiliymis 18 kisilik sinifta okuyormus hep boyle kizini overde over . B3nin oglum 32 kisilik sinifta 3 tane ogretmen degisti servisle gider okula 15km lik mesafede. Hep bi kiyaslama hep bi gosteris rahatsiz oldugumu soyledim ama huyu hic degismiyor. Gelir gelmez ogluma sen odevlerini yaptinmi diye sorar( oglum genelde pazar gunune birakmaz )oglum bitti diyince hee sizin odevmi azdi der sonrada kizina bagirmaya baslar odevlerini yap diye sonra otururlar saatlerce benim evimde ders yaparlar bagira cagira bede sinirden kudururum.
Aksam ustu baslarlar aciktik demeye yemege tek basina girerim hic yardim etmek yok cok nadir yardim eder ben yemekle ugrasirken ya telefona bakar yada kizyla ders calisir. yemek biter bulasiklar hep bende aradan 2/3 saat gecer cocuklar aciktik demeye baslar pasta yapalim poaca yapalim kocasi baslae yenge yokmu biseyler aciktik demeye hazirlarim bazende duymamazliktan gelirim en son abi senin migdende kurt mu var dedim biktim artik ya
cok cimriler markete giderler gelirken sunlaride cocuklara aldik demezler bisey bekledigimden deyil bizim en yakin market 15km uzaklikta her zaman evimde atistirmalik biseyler olmaz ama onlar bizd3n bekliyorlar.
en son kucuk kizi kizimi sandalyeden itmis kafasini duvara carpti kasi yarildi 4 saat acilde durduk ertesi gun 1 kere aradi onun uzerine bir daha ne aradi ne sordu 2 hafta oldu
simdi ben onlara nasil davraniyim yuzum asliyo ister istemez anlamiyorlar ben onlara yilda 2/3kere anca giderim.oda yarim saati gecmez
Mecburiyetin mi var bu insanlara.Konuş eşinle.Gelecekleri zaman müsait değiliz de bir yere gidiyoruz de.2-3 kez geri çevirsen daha gelemzler.Selam hanimlar.
Biz sehir disinda bi koyde ciflik isletiyoruz. Yakinimizda hic ev yok cocuklarin arkadaslarida yok en yakin koy 2 km uzaklikta.
Esimin arkadaslari 2 senedir asagi yukari her hafta sonralari gelirler artik bunalima girmeye basladim.gelecekleri zaman oylen ararlar biz geliyoruz bir seye ihtiyaciniz varmi bende yok derim yada ekmek alin derim. En gec 1 saate evde olurlar.
2 kizi var kizlarin buyugu oglumla yasitlar 2.sinifa gidiyor.kadin hep bi kiyaslama icinde kendi okullari cok guzelmis ogretmen cok ilgiliymis 18 kisilik sinifta okuyormus hep boyle kizini overde over . B3nin oglum 32 kisilik sinifta 3 tane ogretmen degisti servisle gider okula 15km lik mesafede. Hep bi kiyaslama hep bi gosteris rahatsiz oldugumu soyledim ama huyu hic degismiyor. Gelir gelmez ogluma sen odevlerini yaptinmi diye sorar( oglum genelde pazar gunune birakmaz )oglum bitti diyince hee sizin odevmi azdi der sonrada kizina bagirmaya baslar odevlerini yap diye sonra otururlar saatlerce benim evimde ders yaparlar bagira cagira bede sinirden kudururum.
Aksam ustu baslarlar aciktik demeye yemege tek basina girerim hic yardim etmek yok cok nadir yardim eder ben yemekle ugrasirken ya telefona bakar yada kizyla ders calisir. yemek biter bulasiklar hep bende aradan 2/3 saat gecer cocuklar aciktik demeye baslar pasta yapalim poaca yapalim kocasi baslae yenge yokmu biseyler aciktik demeye hazirlarim bazende duymamazliktan gelirim en son abi senin migdende kurt mu var dedim biktim artik ya
cok cimriler markete giderler gelirken sunlaride cocuklara aldik demezler bisey bekledigimden deyil bizim en yakin market 15km uzaklikta her zaman evimde atistirmalik biseyler olmaz ama onlar bizd3n bekliyorlar.
en son kucuk kizi kizimi sandalyeden itmis kafasini duvara carpti kasi yarildi 4 saat acilde durduk ertesi gun 1 kere aradi onun uzerine bir daha ne aradi ne sordu 2 hafta oldu
simdi ben onlara nasil davraniyim yuzum asliyo ister istemez anlamiyorlar ben onlara yilda 2/3kere anca giderim.oda yarim saati gecmez
bu ne ayol sizi resmen sömürüyorlarSelam hanimlar.
gelip mutfağa yardım etmeyen insanlar tadilata mı yardım edeceklermiş ne kadar yüzsüz insanlar varYa evde tadilat vardı evde inanın oturacak yer yok dedim evde heryer heryerde gelmeyin havada soguk cocuklarda rahat etmezler baya zorrlarına gitmiş ertesi hafta geldiler anlattım ev boyledı diye bana bakıp bizi geri cevirecegine gelin deseydin yardım ederdik dediler yüzsüzler yaw bende yumusak yuzlu olunca sonuc bu işte
Bu nedir yaaa defolup gitsinler bi yahu siz hozmetçimisiniz hayir esinizde rahatsiz olmuyo onuda anlamadimmmSelam hanimlar.
telefonu açmayın aradıklarında. Eve geldiklerinde kapıyı da açmayın. Olmadı onlar aradıklarında açmadığınızda kalkın bir yerlere gidin ki sizi evde bulamasınlar. Valla gelmeyin istemiyorum sizi demek geldi içimdenYa evde tadilat vardı evde inanın oturacak yer yok dedim evde heryer heryerde gelmeyin havada soguk cocuklarda rahat etmezler baya zorrlarına gitmiş ertesi hafta geldiler anlattım ev boyledı diye bana bakıp bizi geri cevirecegine gelin deseydin yardım ederdik dediler yüzsüzler yaw bende yumusak yuzlu olunca sonuc bu işte
çok patavatsızlarmış. uzak uzak . aman. eşiniz ne diyor bu arkadaşlarınız hakkındaGeldiler malesef merak ettik yahu nerdesınız sız dediler sobadan felan zehlendik sanmıslar 1 haftada deyil 3/4hafta yaptım
ilk bayramında 1 lira vermediler diyemi görüşmüyorsunuz .bebek parayı napıcak diye vermemiştir,5 lirayı sizin elinize verse yakışık almaz,eşinizin yeğenine verdiği 5 liranın mı hesabını yapıyorsunuz,çocuk sevindirmek kadar sevap birşey var mı,sanki her seferinde 50 lira vermiş de aile bütçenizi sarsmış gibi .ben eşimin kardeşiyle görüşmüyorum
çocuğum oldu ilk bayramıydı oğlumun eline tutupta bir lira vermediler
eşim onların çocuğu gördüğünde beş lira verir
buğüne kadar bişi demiyordum
sadaka niyetine geçsin diyordum
geçen ct annesine gitti onların çocuğuda ordaymış .çıkar6ış beş lira vermiş
bir gün öncede ben işte arkadaşlarla yemek yedim diye bana akşama laf söyledi para yok sen çok harcıyon dedi
bende ct eşim eve gelince önce onun gönlünü yaptım
sonra dedimki senin kardeşin insan olsa oğlunun ilk bayramında tutar eline 1 lira verir
yarın çarşıya gidicez üst baş alıcam
tabi yatak muhabbetinin mutluluğuyla tamam dedi
bir gittik çarşıya ertesi gün 620 lira tuttu
2 çizme 3 hırka ve markette ıvır zıvır
buda ona ders oldu
sizde eşinize ders verin anlıcağı dilden
ADAMLARIN BAZILARI HÖDÜK
BÖYLE YONTULCAK
yumuşak yüzünü bi kenara bırak. dişlerini tırnaklarını çıkar demiyorum .Ya evde tadilat vardı evde inanın oturacak yer yok dedim evde heryer heryerde gelmeyin havada soguk cocuklarda rahat etmezler baya zorrlarına gitmiş ertesi hafta geldiler anlattım ev boyledı diye bana bakıp bizi geri cevirecegine gelin deseydin yardım ederdik dediler yüzsüzler yaw bende yumusak yuzlu olunca sonuc bu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?