- 4 Haziran 2017
- 102
- 65
- 13
- 32
- Konu Sahibi Sevdasi_hilal
İyi geceler kızlar. Eşimin çocukluk arkadaşı kardeş gibiler aynı kaptan yiyip aynı yerde yatmışlıkları çok. Bu kişi beni çok sever sayar bende onu tabi. Benim en yakın arkadasımla denediler olmadı kız bu arkadasa çok zıt. Beni ailesine över geçen gün Bana arkadaşımdan bahsederken senin gramın kadar bile olmadı anlayış hoşgörü yok falan dedi. Ve sonraki konusmamızda 1 haftalık evli ablası kocasıyla tartışmış küs gelmiş beni aradı dertleştik falan benm çok iyi bi insan olduğumu iyiki tanıdığını söyledi. İyiki X le evlenmişsinde tanışmışz dedi sonra evlenmeseydin iyiydi ama falan dedi güldü. Kardeşim der hep abi derim. Geçen gün eşimle pc oyun oynarken trip attı. Sanki imalı gibi konusuyo bazen yada ben öyle algılıyorum.. bunun görüştüğü biri var kızın evinde kaldığını falan biliyorum yanındayken yazar sevdiğim parçalardan bahsetmiş kıza falan. dün gece bana msjlaşırken "hadi ben yattım sabah konuşuruz sonra gelmiyo yanıma" yazmış "kim" dedim. "Uykum
" yazmış bende kötü yoldasın sandım dedm. Aklın fikrin hep öyle yazmış göz kırpmış bende "senin öyle, etkiye tepki iyi geceler :)" yazdım.
Sonra el sallayan smile gönderdik bana bu dil ve dudak emojisi 18in üzwrinde çarpı işareri var falan bunları göndermiş. Atma artk şunları dedim tamam dedi bitti. Bugun yazmadm hiç. Msj atmış sonrasında niye tek tık yaznış Tlfn kapalıydı dedm ve cvp attğnda ben yazmadım. sonrada facede profil resmni değişmişsin diye yazdı. Cvp verdm iyi geceler dedik. Şimdi ben bunu size niye anlattım ? Objektif olarak baktığınızda ne görüyorsunuz. Çok samimi içten bi insan ben bunları onun samimiyetine veriyorum yanlış anlamak istemiyorum

Sonra el sallayan smile gönderdik bana bu dil ve dudak emojisi 18in üzwrinde çarpı işareri var falan bunları göndermiş. Atma artk şunları dedim tamam dedi bitti. Bugun yazmadm hiç. Msj atmış sonrasında niye tek tık yaznış Tlfn kapalıydı dedm ve cvp attğnda ben yazmadım. sonrada facede profil resmni değişmişsin diye yazdı. Cvp verdm iyi geceler dedik. Şimdi ben bunu size niye anlattım ? Objektif olarak baktığınızda ne görüyorsunuz. Çok samimi içten bi insan ben bunları onun samimiyetine veriyorum yanlış anlamak istemiyorum