EŞİMİN ARKADAŞI

nisanyagmurumm

Bakışın güzelse hayatında güzeldir...
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
2.442
4.161
53
34
merhaba arkadaşlar ,

Gerçekten artık çok yoruldum. Eşim çok kıskanç ve kısıtlayıcı. Ben mi çok iyi niyetliyim eşim mi yanlış anlıyor insanları bilmiyorum.

Konuya geçiyorum. Eşim ve ben uzun zamandır görüştüğümüz bir aile var. Ben kadınla çok iyi anlasiyorum. Ama eşim adamla son zamandır pek anlaşamıyor. Bu yüzde artık görüşmek istemediğini söyledi.

Dün akşam yine o ailede yemekteydik. Adam bana dönüp yenge üzerindeki kıyafet seni yakmıyor mu dedi. Ben de yok çok rahat falan deyip gecistirdim. Geçen yil da ceket vardi uzerimde yenge üst üste giymissin demişti ben de altımdaki kiyafet dar demiştim. Esim o zamanda sinirlenmisti. Dun den sonra bana bir daha kesinlikle o aileyle gorusmek yok dedi. Bir zamanlara cok iyi anlasan bu iki arkadas a ne oldu anlamadım. Ben adamın sapıkça sanmıyorum. Karısını çok seven bir adam.
 
Kiyafetinizle ilgili yorum yapınca sapık olduğu anlaşılmıyor zaten.Ama eşin ya bu durumdan rahatsız olmuş ya da bilmediğiniz başka bir sebebi var.Sormadınız mi sebebi neydi ki diye?
 
canım başkaları ıcın esınle huzursuz olmaya değmez
Ada'mın dedıgı hıc hoş degıl ona ne yakıp yakmadıgından
dostluklar bakı kalacak dıye bu kural yok mesafenı koy Zaman'la farklı ınsanlarla samımı olursun bosver
 
Elin adamına "altımdaki kıyafet dar" denir mi yahu..ben eşli yemekli vs görüşmeleri ve ailece gelip gitmeyi hiç sevmiyorum artık ahlakın ..u çıktı..sizin ve o adamın gibi nerde nasıl konuşulması gerektiğini bilmeyenler çok çünkü..kız arkadaşlarımla eşsiz dışarda buluşuyorum kafam rahat,eşim rahat.
 
Esime sordum bilmediğim başka bir şey mi var diye "hayır " dedi.
Başka bir şeyle karşılaşmadım. Bir de ben kapalı biriyim. Esi de öyle.
 
Adamın içi dışı bir hiç içinde bir şey durdurmuyor. Kadın da bu durumdan rahatsız. Ama kocasının kalbinin çok temiz olduğunu söylüyor.
 
Altimdaki kıyafet dar dedim bilerek rahatsız olsun bir daha sormasin diye. Karısı uyarsın diye. Hem altımda uzun kollu badi vardı.
 
A
Dama ne senin kiyafetinden. Ne demek yakmiyor mu ? Cok saçma ben olsam görüşmezdim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…