Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teşekkür ederim kızlar tavsiye ve yorumlariniz için.
Karşı aileyle konuştuk artık gorusmeme kararı aldık. Sanırım ben kadınla gündüz görüşürüm sadece. Mune
konumu artik kapatabilir misin?
"Evet yakiyor, camasirla mi oturayim?" Diye sorsaniz kesinlikle daha az patavatsiz olurdunuz. Sanane arkadas yakar yakmaz giydiysem bu beni baglar. Kocaniz fazla kiskanc degil, arkadasi fazla rahat.
altımdakı dar falan ? ne alaka
esımın arkadası yakmıyor mu ustundekı ust uste gıyınmıssın dese kendısıne kocaman mı pardon ???? der konuyu kapatırdım cevap bıle vermezdım tutmus acıklama yapmıssınız
Elin adami niye üstünüzdeki kiyafetin sizi yakip yakmayacagini kafaya takiyor birde utanmadan soruyor. Demekki inceliyor sizi. Ben esinize hak verdim ayrica rahatsiz oluyor ve gorusmek istemiyorsa saygi duymalisiniz. Kendinizi onun yerine koyun siz esinizin bir kiz arkadasindan rahatsiz olsaniz gorusmeyelim deseniz saygi duyup kabul etmesini beklemez misiniz
Teşekkür ederim kızlar tavsiye ve yorumlariniz için.
Karşı aileyle konuştuk artık gorusmeme kararı aldık. Sanırım ben kadınla gündüz görüşürüm sadece. Mune
konumu artik kapatabilir misin?