- 2 Mayıs 2016
- 1.095
- 1.107
- 133
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
Haaaa valla yaHar har, kor kor yakıyor demesini bekledi herhalde :)))))
Bakın siz de rahatsız olmuşsunuz adamin söylemlerinden ki erkekler bu konuda daha hassastır onun rahatsız olması ve araya mesafe koymak istemesi daha doğal.Altimdaki kıyafet dar dedim bilerek rahatsız olsun bir daha sormasin diye. Karısı uyarsın diye. Hem altımda uzun kollu badi vardı.
Eşinizin arkadaşı çok patavatsızmış üzerinizdeki kıyafetler hakkında yorum yapmaya cüret etmemeli, eşiniz arkadaşının kadınlara karşı bakış açısını daha iyi biliyordur o yüzden rahatsız olmuşturmerhaba arkadaşlar ,
Gerçekten artık çok yoruldum. Eşim çok kıskanç ve kısıtlayıcı. Ben mi çok iyi niyetliyim eşim mi yanlış anlıyor insanları bilmiyorum.
Konuya geçiyorum. Eşim ve ben uzun zamandır görüştüğümüz bir aile var. Ben kadınla çok iyi anlasiyorum. Ama eşim adamla son zamandır pek anlaşamıyor. Bu yüzde artık görüşmek istemediğini söyledi.
Dün akşam yine o ailede yemekteydik. Adam bana dönüp yenge üzerindeki kıyafet seni yakmıyor mu dedi. Ben de yok çok rahat falan deyip gecistirdim. Geçen yil da ceket vardi uzerimde yenge üst üste giymissin demişti ben de altımdaki kiyafet dar demiştim. Esim o zamanda sinirlenmisti. Dun den sonra bana bir daha kesinlikle o aileyle gorusmek yok dedi. Bir zamanlara cok iyi anlasan bu iki arkadas a ne oldu anlamadım. Ben adamın sapıkça sanmıyorum. Karısını çok seven bir adam.
Aynen yaÇok sinir bozucu.
Tam tersini düşündüm bir bayanın eşime o gömlek seni yakmıyor mu falan. Niyet ne olursa olsun sinir bozucu.
Esinin yaninda kiyafetlerine biseyler soylemesi hos olmamis hakkaten yanlis anlamasi ve kizmasi normal.merhaba arkadaşlar ,
Gerçekten artık çok yoruldum. Eşim çok kıskanç ve kısıtlayıcı. Ben mi çok iyi niyetliyim eşim mi yanlış anlıyor insanları bilmiyorum.
Konuya geçiyorum. Eşim ve ben uzun zamandır görüştüğümüz bir aile var. Ben kadınla çok iyi anlasiyorum. Ama eşim adamla son zamandır pek anlaşamıyor. Bu yüzde artık görüşmek istemediğini söyledi.
Dün akşam yine o ailede yemekteydik. Adam bana dönüp yenge üzerindeki kıyafet seni yakmıyor mu dedi. Ben de yok çok rahat falan deyip gecistirdim. Geçen yil da ceket vardi uzerimde yenge üst üste giymissin demişti ben de altımdaki kiyafet dar demiştim. Esim o zamanda sinirlenmisti. Dun den sonra bana bir daha kesinlikle o aileyle gorusmek yok dedi. Bir zamanlara cok iyi anlasan bu iki arkadas a ne oldu anlamadım. Ben adamın sapıkça sanmıyorum. Karısını çok seven bir adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?