EŞİMİN ARKADAŞI

Bizim bir arkadas var ne zaman onlara gitsek rahat biseyler giyin, rahat bisey diye tutturur, kendisi de bizlere gelince hemen kotunu cikarir eşofmanlarini giyer ayağını altina alir oturur :)
Hic sapik oldugunu dusunmemistim, bszi insanlarin var boyle rahat kiyafet takintilari.
Bu arada ben de polyester giysiler gorunce hep kotu koktugunu, jarse taytlarin, pantolonlarin terlettigini ve kotu koktugunu dusunurum(durup dusunmem tabi bilincaltim bagirir bu konuda) basortulerindeki toplu iğneleri görünce de fena oluyorum, gelip benim kafama batiyorlar sanki
Tamamen takıntı iste.

Altimdaki kıyafet dar dedim bilerek rahatsız olsun bir daha sormasin diye. Karısı uyarsın diye. Hem altımda uzun kollu badi vardı.
Bakın siz de rahatsız olmuşsunuz adamin söylemlerinden ki erkekler bu konuda daha hassastır onun rahatsız olması ve araya mesafe koymak istemesi daha doğal.

Eşinizin arkadaşı çok patavatsızmış üzerinizdeki kıyafetler hakkında yorum yapmaya cüret etmemeli, eşiniz arkadaşının kadınlara karşı bakış açısını daha iyi biliyordur o yüzden rahatsız olmuştur

konu sahibi tesetturlu kendi esiyle olan kiyafetini karsilastirmaniz dogru degil.esinde olsa olsa gomlek olur tisort olur onu da cikar denilmez.ama konu sahibinde kalin bir tunik olur ceket olur cikarabilecegi.arkadasinin esi de gelisiguzel sormus bunda kotu bir niyet gormedim bence esin anormal.bende gelen misafirin ustunde ceketi ile oturdugunda hava sicaksa ceketinizi alabilirim hava sicak derim diyebilirim.aa niye ceketi cikarmadim unutmusum diyenlerde oluyor..ama sizin kiyafetim dar demeniz yanlis olmus boyle iyiyim demek varken.

Eşinizle erkek muhabbetleri sırasında yanlış davranışalrını seZmiştir eşiniz yada dervişin fikri neyse hesabı. Görüşmeyin ne olacak ki çok mu laZımlılar veya sadece eşiyle dışarda görüşün.

Eşinizin arkadaşı sa siz de bana kalırsa patavatsızlık etmişsiniz.
Eşin rahatsız oluyorsa görüşmeyi kesin, sizin huzurunuzdan önemli değil hiçbir arkadaş.

Üstümdeki dar olayı bence de saçma ayrıca, adam haklı.

Esinin yaninda kiyafetlerine biseyler soylemesi hos olmamis hakkaten yanlis anlamasi ve kizmasi normal.

sizin bilmediginiz baska nedenden uzaklasmis olmasin esiniz bu olayda onu tetikliyordur belki

Bunlarda çok bişey Yok da eşinin farkettiği başka şeyler vardır belki, onun arkadaşı çünkü, daha iyi gözlemlemiştir, eşini dinle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…