- 8 Nisan 2023
- 5.403
- 47.576
- 478
- Konu Sahibi menekse1990
Okula toplu taşımayla mı gidip gelsindiHdhshh di mi şimdi akranları ile tavuk döner mi yisin kız?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okula toplu taşımayla mı gidip gelsindiHdhshh di mi şimdi akranları ile tavuk döner mi yisin kız?
bencede öyledir hazir kurulu düzen vs herseyi genclik güzellikle elde edebilecegine güvenen inanan zararli insanlar var ayrica sizide esinizide tebrik vede takdir ettim kaldimi böyle nefsine sahip cikabilen erkekler günümüzde erkekler varsada sayilari cok azKara kaşına gözüne vurulduğunu hiç sanmıyorum:) 2. seçenek daha mantıklı.
Aslında kızın yaklaşım sebebini anlayacak kadar akıllı. Başka erkekler de anlıyorlar genç kızların yaklaşma nedenini ama iki tarafın da birbirinden olan beklentisi belli olduğu için umursamıyorlar.bencede öyledir hazir kurulu düzen vs herseyi genclik güzellikle elde edebilecegine güvenen inanan zararli insanlar var ayrica sizide esinizide tebrik vede takdir ettim kaldimi böyle nefsine sahip cikabilen erkekler günümüzde erkekler varsada sayilari cok az
Arkadaş evli olunca ne değişecek? Evli olup da karısını kocasını aldatan tonla insan var. Ben niye kocamı korumaya almak için bekar arkadaşımı evimde ağırlamayayım ki? Sandığınız gibi bekar ya da boşanmış olanlar ellerinde tuzla her erkeğe koşmuyorlar.Bana ister toksik insan deyin ister mağarada mı yaşıyorsun deyin.
Açıkçası boşanmış ya da hiç evlenmemiş arkadaşımı da eşimin arkadaşını da evimde istemem. Dışarıda buluşun ya da eşinizin olmadığı günler olsun.
Yılda bir kaç kez belki denk gelinir öcü değiliz lakin mesafe kuralları aşılmaya başlandığında başlıyor bazı şeyler.
Bakımlı, güzel, ateşli hatun olmak önemli değil ki her aldatılan kadın çirkin değil, tercih edilen kadında aşırı güzel olmayabilir.
Karakter meselesinin yanı sıra erkeğin yaradılışının kadınınkinden farklı.
Bu aldatmayı meşru kılmayacağı gibi bizlere aslında herkesin sınırında yaşaması gerektiğini de anlatıyor gibi geliyor bana.
Yapacak olan her türlü yapar, yapmayacak ise önüne sunsan yapmaz.
Ama ben gözüne gözüne sokmaktan imtina ederdim.
Aynen. Evliler evine sadece evlileri soksun eee evli çiftler arasında bile ilişki oluyor... Bekar olması boşanmış olması potansiyel yapmaz o insanları. Adam kendi arkadaşının karısına yan gözle de bakabilir. Adam bana İhanet etmesin diye herşeyi böyle kontrol altında mı tutmak zorundayım. Evine alma düşüncesi çok saçma geliyor yapmak isteyen heryerde buluyor çünkü onun aklı bu işlerde.. Gerisi boş gerçektenArkadaş evli olunca ne değişecek? Evli olup da karısını kocasını aldatan tonla insan var. Ben niye kocamı korumaya almak için bekar arkadaşımı evimde ağırlamayayım ki? Sandığınız gibi bekar ya da boşanmış olanlar ellerinde tuzla her erkeğe koşmuyorlar.
Yazdıklarından çıkaracağım sonuç belli.Eşinize ben farkındayım ne oluyor demekten başka bir çare göremedim.Gereksiz samimiyetMerhaba arkadaşlar,
Benim sıkıntım eşimin arkadaşıma ilgi göstermesi,
Geçen yıl arkadaş olduk,kendisi eşinden ayrılmış, çok şeker
Ama eve çağırdığım zamanlar bakıyorum da eşimin eve erken gelmeleri, onun yanındsfarklı bir havaya girip alışık olmadığım davranışlarda bulunması, sosyal medyada takip etmesi.
Okul çıkışı çocukları alırken beraber bekleyip sohbet etmeleri beni çok rahatsız ediyor, eşime rahatsız olduğumdan bahsetsem bana sen kıskançsın,hastasın diyecek biliyorum,ama ben eşimin bakışlarından ,tavrından ilgisi olduğunu hissediyorum, bir de her gün görüşüyor olmaları beni kahrediyor,ne yapayım?canım çok sıkkın
Yapan kadınlar da çok ilk adımı atan.geçen gün eşimlr hastaneye gittik hasta kayıt yapan kadın form verdi ben doldururken adresi sordu bende eşime söyle dedim kadın hemen aa bende sizin mahallenizin yakınında oturuyorum demezmi eşime. ne alaka ya bu kadına kim sırduki şimdi dedim içimden işini yap bizene senin oturduğun yerden sonra fatura lazım oluyor gider göstermek için eşimde artık muhabbeti bağlamak içinmi niyeyse fatıra istedi hastane gelin bir gün alın dedi kadın valla eşimde mal gibi gidip kadınla konuşurmu diye düşünür oldum .Kadındaki cesarete bak sen birde ilk adımı o atmış. Ay Allah korumuş sizi iyiki boşanmışsınız. peki sonra siz bosaninca ne oldu ayrıldılar mı?
Her bekar kişinin erkeklere koştuğunu düşünmüyor ve sanmıyorum.Arkadaş evli olunca ne değişecek? Evli olup da karısını kocasını aldatan tonla insan var. Ben niye kocamı korumaya almak için bekar arkadaşımı evimde ağırlamayayım ki? Sandığınız gibi bekar ya da boşanmış olanlar ellerinde tuzla her erkeğe koşmuyorlar.
Herkesin ilişki dinamiği farkı tabii bir şey diyemiyeceğim. Benim evime evli arkadaşlarım da boşanmış olanlar da, hiç evlenmemiş olanlar da gelir giderler. Artık bu kadar güvenin sonunda eşim ya da arkadaşlarımın bir yanlışı olursa da kendileri bilir. Ben bir şey kaybetmem.Her bekar kişinin erkeklere koştuğunu düşünmüyor ve sanmıyorum.
Evli arkadaşlarla da çok sık görüşme yanlısı değilim, cılkını çıkarmadan herkes birbirine gitsin görüşsün,
Kocayı ya da kendimi korumak için değil, zan altında kalmamak için çok sık görüşmelerden kaçınırım sadece.
Kaldı ki kimseyi bir şeyle itham etmişliğim de yok.
Şu yönden bakalım, diyelim ki biz burada konu sahibinin bahsettiği boşanmış arkadaşız ve asla kocası tarafından varsa bile bir ilginin farkında değiliz, ona karşı bir ilgimizde yok.
Kocasının gözü arkadaşlıktan öteye kaymışsa bu boşanmış arkadaşta zan altında kalmış oluyor, konu sahibi sorsa bir dert sormasa ayrı bir dert her türlü arkadaşlık ilişkileri hasar görür ve eskisi gibi olmaz.
Bu konuda prensipli davranıldığı takdirde hayatımızda içimizi kurcalayan şüpheleri var etmemiş oluruz.
Şüphe gerçeğin gölgesidir derler...
He kocam vazgeçsin diye elin kadınına olur olmadık iftira mı atacağım. Ne kadar mantıklı bir yaklaşım! O olmaz başkası olur adamın zihniyeti bu. Dggy seven biri denk gelirse nolcak?Bi kadın kocasının baska bi kadinla konuşurken kur yapıp yapmadığını gayet iyi anlar. Çünkü malum seksten önce size de yapıyor. Yani cilvelesio gibi geliosa size tabiki de oyledir.
Ben olsam söyleyip yüz göz olmam. Muhtemelen, kadinla ilgili abuk şeyler anlatırım duzeltio mu diye bakarim veya gözünden düşsün diye soylerim. Misyonerden baska pozisyonda sevismiomus. Hemoroidi cok buyukmus oturamiomus. Agzindaki dişler cok koku yapiomus ama midesine de bi baktiracak belki ordan geliomus. Evli kuzeninden hoslaniomus itiraf ettien olmadi kadinla görüşme bitsin gitsin.
Komik olsun diye soylemiorum zamaninda yaptım da hatta yillar sonra eski sevgilimle bi konustugumda o kizla biz ayrildiktan sonra birlikte oldun mu çünkü ilgin vardi hissediodum dedim, ya dogru aklima geldi ama sen sadece misyonerde sevisiomus dedigin icin ugrasmak istemedim malum doggysiz olmaz demisti. Ahahahah.
Gönül ister ki iliskide bunlara gerek olmasin ama ne elindeyse o siradanlasio. Biz bile yeni bi elbise görünce içimiz gidio gelip dolaba takınca bi kac kere giydikten sonra yüzüne bakmaz oluyoruz :')
Sen o kısımları düşünme bosver. Töre dizisi mi cekioruz ne iftirası.He kocam vazgeçsin diye elin kadınına olur olmadık iftira mı atacağım. Ne kadar mantıklı bir yaklaşım! O olmaz başkası olur adamın zihniyeti bu. Dggy seven biri denk gelirse nolcak?
Maalesef ulkemizde erkekler boşanmış kadınlara seviye koyma ihtiyacı duymuyorlar. Bu beni de çok rahatsız ediyor. Ben boşandıktan sonra ciddi anlamda evli olduğum döneme göre alakalı alakasız erkeklerin tavırlarının değiştiğini gördüm. Minik bir örnek vereceğim mesela bir komşum her karşılaştığımızda illa söyleyecek bir şeyler buluyor. Otoparkta goruyor Arabanız mi çizilmiş, geçen bende vurdum aynı yere. Kızınız mi bekliyor acale ediyorsunuz.. kızsan kızacak da bir şey yok. Soguk kisa cevapler veriyorum ama bir laubalilik.. karakteri de biraz oyle bir tip belli ki ama evli oldugum donemde selam bile vermezdi.. eski eşimin arkadaşlarindan bile benzer tavir gordum. Birsey olacağından değil ama saygıyı ve mesafeyi elden bıraktıklarını düşünüyorum boşanmış kadınlaraMerhaba arkadaşlar,
Ama eve çağırdığım zamanlar bakıyorum da eşimin eve erken gelmeleri, onun yanındsfarklı bir havaya girip alışık olmadığım davranışlarda bulunması, sosyal medyada takip etmesi.
Okul çıkışı çocukları alırken beraber bekleyip sohbet etmeleri beni çok rahatsız ediyor, eşime rahatsız olduğumdan bahsetsem bana sen kıskançsın,hastasın diyecek biliyorum,ama ben eşimin bakışlarından ,tavrından ilgisi olduğunu hissediyorum, bir de her gün görüşüyor olmaları beni kahrediyor,ne yapayım?canım çok sıkkın
Neden eşinizi kız arkadaşınızla tanıştırıyorsunuz? Ne gerek var? Çok kötü bir zamanda yaşıyoruz bu denli güvenilir olmayın lütfen.Merhaba arkadaşlar,
Üzgünüm ama çok yakın zamanda çevremde böyle bir olay patladı. Herşey mümkün, umarım öyle değildirAklıma çok fena bir komplo geldi ya. Bu kadın sizinle tanışmadan önce eşinizle flört ediyordu da bilerek mi sizinle arkadaş oldu acaba? Daha yakın olmak için böyle bir plan yapmış olabilirler.
Yoksa niye her gün görüşüyorlar ne alaka?
Kadının eşinize ilgisi var mı sizce. Ne hissediyorsunuz?Merhaba arkadaşlar,
Benim eşim de arkadaşlarımı tanır, kardeş gibi davranir, ölçülüdür, saygı ve seviyesini korur, sakalasir yeri gelince ama seviyesi hep yerindedir.Yok ya bu karakterle alakalı. Benim kız arkadaşlarım geldiğinde eşim erken gelirse ya gider odasında çalışır ya da playstatian oynar. Aldatacak adam her yerde bulur avını zaten.
Haramın en zoru başıdır, sonra kolaylaşır, sonra sıradanlaşır, sonra alışılır, sonra tatlanır , sonra kalbe yerleşir.. "Sonra da kalp başka bir haram arar."haram tatlidir isterse dünya cirkini olsun güzellige bakmiyor
Yani adamın huyunu suyunu bilirsin zaten. Ben onu tanıyalı 10 seneden fazla zaman oldu, evimize gelen arkadaşlarıma nasıl yaklaşacağını bilirim.Benim eşim de arkadaşlarımı tanır, kardeş gibi davranir, ölçülüdür, saygı ve seviyesini korur, sakalasir yeri gelince ama seviyesi hep yerindedir.